Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kama smutnieje z dnia na dzień:

[URL=http://img710.imageshack.us/i/s6301004.jpg/][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/2903/s6301004.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Romka']Wysłałam i Kamcie do pana ,który szuka suczki do adopcji![/QUOTE]

Trzymam kciuki, żeby Pan się skusił, bo jak tu sie nie skusić na taką idealną sunię ? ;)

Posted

Wysłałam wczoraj i jak się okazało tydzień temu wątek Kamy do p.doktor,zeby upewnic się czy Kama byłą wysterylizowana okazało się,ze Kama jest juz po sterylizacji!I bardzo dobrze ,ulzyło mi!

Posted

Kama jeszcze troszeczkę, tylko do poniedziałku, Pan powiedział, że po Ciebie wróci :-)

W sobotę Kama została wybranką fajnych ludzi, a przedtem była na spacerze. To był dla niej dobry, szczęśliwy dzień!

Posted

mamanabank napisał(a):
Kama jeszcze troszeczkę, tylko do poniedziałku, Pan powiedział, że po Ciebie wróci :-)

W sobotę Kama została wybranką fajnych ludzi, a przedtem była na spacerze. To był dla niej dobry, szczęśliwy dzień!

Ale suuuuuper !!!! :D :D :D Już jutro idealna sunia będzie w swoim domku:multi::multi::multi:

Posted

a na zdjęciach jest na rękach swojej nowej rodziny :-)

Jutro po południu Romka przywiezie ją do nas, a wieczorem przyjedzie po nią Pan :-) Poprosimy, może zaloguje się na dogo...

Posted

Poprosiłam! Zaraz wyślę maila z wątkiem. Kama była trochę u mnie, kilka minut była lekko spięta, trochę bała się Belli, ale gdy zorientowała się, ze nic jej nie grozi szybciutko się wyluzowała :-)

W domu super, przeszczęśliwa. Lubi ludzi, w tym dzieci, a także inne psy.

Właśnie wyjechała do swojego domku :-)
Zdjęcia będą na pewno! :-D