Paula03 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Kama smutnieje z dnia na dzień: [URL=http://img710.imageshack.us/i/s6301004.jpg/][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/2903/s6301004.jpg[/IMG][/URL] Quote
Romka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Wysłałam i Kamcie do pana ,który szuka suczki do adopcji! Quote
kajkoowa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [IMG]http://i40.tinypic.com/9uukrc.jpg[/IMG] to ja dodaję na zachętę dla pana zdjęcie - jaka nasza kama jest śliczna i przytulaśna! Quote
Figafiga Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Piękna jest ;-) kontrastujesz Kaja zdjęcia i bardzo pozytywnie to wygląda. Quote
kajkoowa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Figafiga']Piękna jest ;-) kontrastujesz Kaja zdjęcia i bardzo pozytywnie to wygląda.[/QUOTE] Dziękuje:oops: Quote
Andzike Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Romka']Wysłałam i Kamcie do pana ,który szuka suczki do adopcji![/QUOTE] Trzymam kciuki, żeby Pan się skusił, bo jak tu sie nie skusić na taką idealną sunię ? ;) Quote
Romka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Na razie nikt nie dzwonił ale może pan przegląda jeszcze wątki! Quote
Andzike Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Romka']Na razie nikt nie dzwonił ale może pan przegląda jeszcze wątki![/QUOTE] Oby zdecydował się na idealną sunię :) Quote
Romka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Wysłałam wczoraj i jak się okazało tydzień temu wątek Kamy do p.doktor,zeby upewnic się czy Kama byłą wysterylizowana okazało się,ze Kama jest juz po sterylizacji!I bardzo dobrze ,ulzyło mi! Quote
mamanabank Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Kama jeszcze troszeczkę, tylko do poniedziałku, Pan powiedział, że po Ciebie wróci :-) W sobotę Kama została wybranką fajnych ludzi, a przedtem była na spacerze. To był dla niej dobry, szczęśliwy dzień! Quote
Figafiga Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 o to super wiadomości, wreszcie uśmiechnęło się do niej szczęście i długo nie posiedziała w schronie. Quote
Andzike Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 mamanabank napisał(a):Kama jeszcze troszeczkę, tylko do poniedziałku, Pan powiedział, że po Ciebie wróci :-) W sobotę Kama została wybranką fajnych ludzi, a przedtem była na spacerze. To był dla niej dobry, szczęśliwy dzień! Ale suuuuuper !!!! :D :D :D Już jutro idealna sunia będzie w swoim domku:multi::multi::multi: Quote
mamanabank Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 a na zdjęciach jest na rękach swojej nowej rodziny :-) Jutro po południu Romka przywiezie ją do nas, a wieczorem przyjedzie po nią Pan :-) Poprosimy, może zaloguje się na dogo... Quote
Andzike Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Poproście, poproście, będą wieści z pierwszej ręki :) Quote
mamanabank Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Poprosiłam! Zaraz wyślę maila z wątkiem. Kama była trochę u mnie, kilka minut była lekko spięta, trochę bała się Belli, ale gdy zorientowała się, ze nic jej nie grozi szybciutko się wyluzowała :-) W domu super, przeszczęśliwa. Lubi ludzi, w tym dzieci, a także inne psy. Właśnie wyjechała do swojego domku :-) Zdjęcia będą na pewno! :-D Quote
Recommended Posts