Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Opis już jest!

Romka, bo ty napisałaś, że on jest w schronisku od października 2010r., ale ja zmieniłam na 2009r. Dobrze? Czy on jest jeszcze dłużej?

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula03 napisał(a):
Opis już jest!

Romka, bo ty napisałaś, że on jest w schronisku od października 2010r., ale ja zmieniłam na 2009r. Dobrze? Czy on jest jeszcze dłużej?
Dobrze Paula jest od pażdziernika 2009r.Śpieszyłam się ,żeby nadrobić zaległości i tak wyszło!

Posted

Ja wymyśliłam taki tekst, ale zmieńcie co trzeba i można go do bahlsy wysłać :)

Uśmiechnięty pychol, szczęście, radość- tak wszyscy opisują Astora, ale co naprawdę czuje 2 letni owczarek, który ponad pół roku jest w schronisku? Na pewno tęskni za człowiekiem, albowiem Astor jest psem bardzo przyjaznym, uwielbia ludzi i garnie się do nich, chce przebywać zawsze blisko nich, mieć ich przy sobie. Astor należy do psów lubiących ruch, pewnie koszmarem jest dla niego siedzenie w małym boksie. Astor przypomina owczarka niemieckiego, ma piękną sierść i śliczne oczy! Jest psem bardzo kontaktowym i inteligentnym! W swoim życiu wiele się wycierpiał- błąkający się po wsiach wywoływał panikę, tak bardzo pragnął kontaktu z człowiekiem, że po prostu zaczepiał napotkanych ludzi, chcąc się z nimi bawić, jednak oni nie rozumieli jego intencji, więc pewnego dnia zawiadomiono schronisko i tak Astor się tutaj znalazł! Nie pozwólmy mu dłużej cierpieć! Astor jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany!
Szukamy mu odpowiedzialnego DOMU!

Posted

Paula napisz co tam w trawie piszczy w sprawie Astora.zaczęłas ogłaszac czy czekamy na Bahlsę.U niej teraz masa roboty bo ogłasza utopców z Krakowa.Może da rade zrobic to swoimi siłami czytaj Waszymi rękami dziewczyny.Odpowiedzcie jak nie to poszukamy innego rozwiązania.U was pewnie koniec roku.

Posted

Romciu oficjalnie koniec roku za miesiąc, ale wakacyjna pora już się zaczęła, bo są wystawiane oceny, także ja będę miała trochę czasu, mogę kogoś ogłosić ;)

Posted

No dobra deklaruję, że jak w tym miesiącu nie będzie za dużo pracy w szkole to zrobię mu ogłoszenia!
A dzisiaj Kaja bawiła się z Astorem jego zabaweczką :)

Posted

[quote name='Romka']Zdjęc nie ma?[/QUOTE]
Ja nie robiłam ;)

Astor na moje wołanie ,, Gdzie masz swojego miśka?" od razu zaczynał go szukać a jak znalazł, brał w pyszczek i podrzucał:loveu:
Wyrzucał go też za boks, żebym mu go rzuciła, to strasznie inteligenty psiak:loveu: