Paula03 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Opis już jest! Romka, bo ty napisałaś, że on jest w schronisku od października 2010r., ale ja zmieniłam na 2009r. Dobrze? Czy on jest jeszcze dłużej? Quote
mamanabank Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Paula03 napisał(a):Mamonabank weź proszę, któreś zdjęcie na nasz główny wątek! zrobione ;-) Quote
Romka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Paula03 napisał(a):Opis już jest! Romka, bo ty napisałaś, że on jest w schronisku od października 2010r., ale ja zmieniłam na 2009r. Dobrze? Czy on jest jeszcze dłużej?Dobrze Paula jest od pażdziernika 2009r.Śpieszyłam się ,żeby nadrobić zaległości i tak wyszło! Quote
mamanabank Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Astor dzisiaj na nasz widok skakał i szalał, a potem złapał zabawkę w zęby i chciał się bawić, przytulał się bokiem do krat, zeby go czochrać :-) Quote
Paula03 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Astor jest tak bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem! Dziewczyny, a może by tak Astora to bahlsy podesłać, żeby miał ogłoszenia! Quote
Romka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 No to zróbcie fajny opis ale taki do ogłoszeń i poprosimy uprzejmie.Co Wy na to? Quote
Paula03 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 To chyba dobry pomysł, tylko kto by napisał taki tekst, ja to bardziej matematyczka niż polonistka, ale mogę spróbować! Quote
kajkoowa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A moja pani od polaka ostatnio mnie i moje prace strasznie pogrąża, ale może coś uda mi się wymyślić? Quote
Paula03 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Ja wymyśliłam taki tekst, ale zmieńcie co trzeba i można go do bahlsy wysłać :) Uśmiechnięty pychol, szczęście, radość- tak wszyscy opisują Astora, ale co naprawdę czuje 2 letni owczarek, który ponad pół roku jest w schronisku? Na pewno tęskni za człowiekiem, albowiem Astor jest psem bardzo przyjaznym, uwielbia ludzi i garnie się do nich, chce przebywać zawsze blisko nich, mieć ich przy sobie. Astor należy do psów lubiących ruch, pewnie koszmarem jest dla niego siedzenie w małym boksie. Astor przypomina owczarka niemieckiego, ma piękną sierść i śliczne oczy! Jest psem bardzo kontaktowym i inteligentnym! W swoim życiu wiele się wycierpiał- błąkający się po wsiach wywoływał panikę, tak bardzo pragnął kontaktu z człowiekiem, że po prostu zaczepiał napotkanych ludzi, chcąc się z nimi bawić, jednak oni nie rozumieli jego intencji, więc pewnego dnia zawiadomiono schronisko i tak Astor się tutaj znalazł! Nie pozwólmy mu dłużej cierpieć! Astor jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany! Szukamy mu odpowiedzialnego DOMU! Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Może lepiej koszmarem dla niego jest.... Niż "pewnie koszmarem dla niego jest...".Skreśl "pewnie" Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Paula wysyłaj i wybierz jakies zdjęcia!Można go ogłaszać.Może znajdziemy mu dom zanim zobaczy go jakis rolnik! Quote
Romka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Paula napisz co tam w trawie piszczy w sprawie Astora.zaczęłas ogłaszac czy czekamy na Bahlsę.U niej teraz masa roboty bo ogłasza utopców z Krakowa.Może da rade zrobic to swoimi siłami czytaj Waszymi rękami dziewczyny.Odpowiedzcie jak nie to poszukamy innego rozwiązania.U was pewnie koniec roku. Quote
kajkoowa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Romciu oficjalnie koniec roku za miesiąc, ale wakacyjna pora już się zaczęła, bo są wystawiane oceny, także ja będę miała trochę czasu, mogę kogoś ogłosić ;) Quote
Paula03 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Ja również będę mogła kogoś ogłosić, ale raczej nie w tym tygodniu! :) Quote
Paula03 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 No dobra deklaruję, że jak w tym miesiącu nie będzie za dużo pracy w szkole to zrobię mu ogłoszenia! A dzisiaj Kaja bawiła się z Astorem jego zabaweczką :) Quote
Romka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Paula03']I był :) .......[/QUOTE] Zdjęc nie ma? Quote
kajkoowa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Romka']Zdjęc nie ma?[/QUOTE] Ja nie robiłam ;) Astor na moje wołanie ,, Gdzie masz swojego miśka?" od razu zaczynał go szukać a jak znalazł, brał w pyszczek i podrzucał:loveu: Wyrzucał go też za boks, żebym mu go rzuciła, to strasznie inteligenty psiak:loveu: Quote
mamanabank Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 W boksie ogólnym nie było widać tych jego wspaniałych cech. Quote
Recommended Posts