Romka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ale świetne to drugie zdjęcie!Astor zasługuje na spacer,długi spacer!A Leon,który zaczepiał Astora wymaga pracy.Boi się ludzi a zaczepia psiaki,taki drugi Negro. Quote
Paula03 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 No to w najbliższym czasie Astor pójdzie na spacer! Quote
Romka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Piekny jest na tym zdjęciu Paula !Lubie psiaki z latajacymi jęzorami na wietrze! Quote
mamanabank Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 właściwie można by zmienić tytuł wątku, odkąd jest w boksie adopcyjnym stracił niepewność, lata po ścianach jak niegdyś WIlk Quote
Paula03 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Zmieniłam tytuł, ale jak macie jakieś propozycje na inny to piszcie :) Quote
Paula03 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='mamanabank']ten jest świetny :-D[/QUOTE] [quote name='Figafiga']mi tez się podoba![/QUOTE] No to się cieszę! Quote
Romka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Mnie tez sie podoba i zaraz rosna szanse Astorka na domek! Quote
kajkoowa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Astor trzeba zobaczyć jak zachowujesz się na smyczy! W sobotę spacerek! Quote
Paula03 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 No to w sobotę obowiązkowo na spacer zabieramy Astora! Quote
Andzike Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Paula03']No to w sobotę obowiązkowo na spacer zabieramy Astora![/QUOTE] Super :) Na pewno będzie przeszczęsliwy !!! :) Quote
Andzike Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Figafiga napisał(a):a ja czekam na zdjęcia ;-) Ja też !!! :) Quote
kajkoowa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 I był! Jest bardzo grzecznym i spragnionym kontaktu psem. Potem wkleję zdjęcia ;) Quote
Paula03 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Astor jest grzeczny i był strasznie zadowolony ze spacerku, ale trudno było mu zapiąć smycz, bo szalał! Nie wiem jak ty to zrobiłaś mamonabank! :) Quote
mamanabank Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Astor mnie tak pozytywnie zaskoczył, że do tej pory jestem w szoku! Mega przytulak, łagodny i baaaardzo aktywny, uwielbia się bawić. Obrożę miałam wkładaną przez głowę, założyłam mu dopiero jak pokazał podwozie, czyli się położył łapami do góry, kiedy skakał trudno było trafić :-D Astor jest bardzo dobrze zsocjalizowany i ma świetny kontakt z człowiekiem. Quote
Figafiga Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 to bardzo dobrze, ze z socjalem u niego w porządku Quote
Paula03 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Mamonabank weź proszę, któreś zdjęcie na nasz główny wątek! Quote
Romka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Astor przypomina mi naszego Wilka,tez skacze od ściany do ściany boksu i zaprasza do zabawy jak tylko wejdziemy do schroniska.A po spacerze jak widzę były latające jęzory tzn .spacerek był baaardzo udany.Astor ma też silna osobowość kiedy siedział z Negro,wystarczyło,ze szczeknął mu nad uchem a Negro wiedział gdzie jest jego miejsce.Negro na nas szczekał a Astor szczeknął coś w rodzaju"uspokój się głupi to są przyjaciele".I Negro posłusznie odpuścił.Mądry psiak. Quote
Recommended Posts