Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale świetne to drugie zdjęcie!Astor zasługuje na spacer,długi spacer!A Leon,który zaczepiał Astora wymaga pracy.Boi się ludzi a zaczepia psiaki,taki drugi Negro.

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Astor jest grzeczny i był strasznie zadowolony ze spacerku, ale trudno było mu zapiąć smycz, bo szalał! Nie wiem jak ty to zrobiłaś mamonabank! :)

Posted

Astor mnie tak pozytywnie zaskoczył, że do tej pory jestem w szoku! Mega przytulak, łagodny i baaaardzo aktywny, uwielbia się bawić. Obrożę miałam wkładaną przez głowę, założyłam mu dopiero jak pokazał podwozie, czyli się położył łapami do góry, kiedy skakał trudno było trafić :-D

Astor jest bardzo dobrze zsocjalizowany i ma świetny kontakt z człowiekiem.

Posted

Astor przypomina mi naszego Wilka,tez skacze od ściany do ściany boksu i zaprasza do zabawy jak tylko wejdziemy do schroniska.A po spacerze jak widzę były latające jęzory tzn .spacerek był baaardzo udany.Astor ma też silna osobowość kiedy siedział z Negro,wystarczyło,ze szczeknął mu nad uchem a Negro wiedział gdzie jest jego miejsce.Negro na nas szczekał a Astor szczeknął coś w rodzaju"uspokój się głupi to są przyjaciele".I Negro posłusznie odpuścił.Mądry psiak.