Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foksik

To piękny psiak w typie foksterriera szorstkowłosego.
Przyjazny i wesoły, potrzebujący kochającego domku. Ma silny charakter, jest radosny. Nie stracił radości życia nawet będąc 4 lata w schronisku. Foksik ma 5 lub 6 lat. Wychowywał się z dziećmi na jednym z łowickich osiedli. Lecz nikt nie chciał wziąć odpowiedzialności za wałęsającego psiaka, który ze szczeniaka wyrósł na dorosłego psiaka. I tak nasz Foksik trafił do schroniska przez nieczułość ludzi, którzy chroniąc rozbrykane dzieci zamknęły psiaka na długie lata w schronisku. Istniało bowiem podejrzenie, że psiak ugryzł dziecko, nikt jednak nie pokusił się o sprawdzenie w jakich stało sie to okolicznościach.. Piesek żyje w zgodzie z innymi psiakami mieszkającymi w schronisku. Jest bardzo radosny, ale nie pozwólmy, aby ta jego wesołość znikła. Foksik jest po kastracji. ADOPTUJ FOKSIKA!!!

nasz wątek główny

http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t

Allegro Foksika:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1035893521

Ogłoszenia robiła bahlsa!

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='argusiowa']Skąd taki pies w schronisku???ja się pytam???czysty, zadbany, no ideał! może komuś dał nogę?[/QUOTE]

Argusiowa on siedzi juz 4 lata!Nie moge uwierzyć!Mam jego opis i zdjecia .A wypuszczenie tego psiaka sprawiło mi najwieksza satysfakcje tak bardzo sie cieszył!Co widac na zdjęciu.On ma duzą szanse na adopcje bo jest sliczny!

Posted

tak, kiedyś biegał po osiedlu zawsze z dzieciakami, a potem znikł i zobaczyłam go w schronie...bardzo przytył, był szczuplutki, taki ładny, a teraz bambaryła taka. Na stronie łowickiego schronu napisane, że on agresywny do dzieci, a to nieprawda, bo zawsze biegał z dzieciakami.

Posted

no ale... właśnie ktoś mówił, że trafił do schroniska po ugryzieniu dziecka, nie wiemy jak było, ale sam Foksik nie wygląda jak rzucający się na dzieci dlatego, ze są dziećmi, ani nawet tak się nie zachowuje, coś to dziecko musiało tam narozrabiać myslę.

Posted

[quote name='Andzike']Co otwieram Wasz nowy wątek to w większym jestem szoku... :( skąd takie psy w schronisku??? :([/QUOTE]

Andzike on siedzi w schronisku 4 lata!Mysle ,że ma bardzo silny charakter nie stracił nic z radosci zycia a pierwsza ,rzecz jaka p rzyszła mu do głowy po wypuszczeniu z boksu było pogonic kocurka i zaznaczyc wszystko w schronisku.Fontanny piasku wyrzucał w góre łąpkami!Takie mam silne ego!A co!