Paula03 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Foksik To piękny psiak w typie foksterriera szorstkowłosego. Przyjazny i wesoły, potrzebujący kochającego domku. Ma silny charakter, jest radosny. Nie stracił radości życia nawet będąc 4 lata w schronisku. Foksik ma 5 lub 6 lat. Wychowywał się z dziećmi na jednym z łowickich osiedli. Lecz nikt nie chciał wziąć odpowiedzialności za wałęsającego psiaka, który ze szczeniaka wyrósł na dorosłego psiaka. I tak nasz Foksik trafił do schroniska przez nieczułość ludzi, którzy chroniąc rozbrykane dzieci zamknęły psiaka na długie lata w schronisku. Istniało bowiem podejrzenie, że psiak ugryzł dziecko, nikt jednak nie pokusił się o sprawdzenie w jakich stało sie to okolicznościach.. Piesek żyje w zgodzie z innymi psiakami mieszkającymi w schronisku. Jest bardzo radosny, ale nie pozwólmy, aby ta jego wesołość znikła. Foksik jest po kastracji. ADOPTUJ FOKSIKA!!! nasz wątek główny http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t Allegro Foksika: http://allegro.pl/show_item.php?item=1035893521 Ogłoszenia robiła bahlsa! Quote
argusiowa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Skąd taki pies w schronisku???ja się pytam???czysty, zadbany, no ideał! może komuś dał nogę? Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='argusiowa']Skąd taki pies w schronisku???ja się pytam???czysty, zadbany, no ideał! może komuś dał nogę?[/QUOTE] Argusiowa on siedzi juz 4 lata!Nie moge uwierzyć!Mam jego opis i zdjecia .A wypuszczenie tego psiaka sprawiło mi najwieksza satysfakcje tak bardzo sie cieszył!Co widac na zdjęciu.On ma duzą szanse na adopcje bo jest sliczny! Quote
Paula03 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Tego kotka nasz mały Foksik zagonił na drzewo: Quote
Figafiga Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 to jest pies z mojego osiedla z bloków kolejowych Quote
Figafiga Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 tak, kiedyś biegał po osiedlu zawsze z dzieciakami, a potem znikł i zobaczyłam go w schronie...bardzo przytył, był szczuplutki, taki ładny, a teraz bambaryła taka. Na stronie łowickiego schronu napisane, że on agresywny do dzieci, a to nieprawda, bo zawsze biegał z dzieciakami. Quote
Paula03 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Bo w ogóle na lowicz.eu to piszą bzdury... Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 To był chyba najlepszy pomysł na świecie,zeby wypuścić tego psiaka ,nie widziałam,zeby którys tak sie cieszył oprócz Laseczki Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 no ale... właśnie ktoś mówił, że trafił do schroniska po ugryzieniu dziecka, nie wiemy jak było, ale sam Foksik nie wygląda jak rzucający się na dzieci dlatego, ze są dziećmi, ani nawet tak się nie zachowuje, coś to dziecko musiało tam narozrabiać myslę. Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ale lubie tez Grażynkę ona mnie odwiedza juz dawno! Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Co otwieram Wasz nowy wątek to w większym jestem szoku... :( skąd takie psy w schronisku??? :( Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Andzike']Co otwieram Wasz nowy wątek to w większym jestem szoku... :( skąd takie psy w schronisku??? :([/QUOTE] Andzike on siedzi w schronisku 4 lata!Mysle ,że ma bardzo silny charakter nie stracił nic z radosci zycia a pierwsza ,rzecz jaka p rzyszła mu do głowy po wypuszczeniu z boksu było pogonic kocurka i zaznaczyc wszystko w schronisku.Fontanny piasku wyrzucał w góre łąpkami!Takie mam silne ego!A co! Quote
Andzike Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cztery lata ???? No nie wierzę!!! I nikt się nim jeszcze nie zachwycił??? Quote
Recommended Posts