Zółwik :) Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 znaczy tak podgryza, skacze i łapie za wszystko. Ale tylko jak wchodzi się rano a potem już nie. matka była trochę wieksza niż ona jest, znaczy wiesz ja nie pamietam dokladnie czy ariel to byla jej matka. bo to dawno bylo. Przyszla do nas już w ciąży. Taka pani ją przyniosła, wyjezdzala na wakacje i powiedziala ze ją wezmie bo ona sie krecila u niej pod blokiem od jakiegos czasu. nie wiedziala ze byla w ciąży. jak urodzila to ją wziela po jakims czasie. Wiec ojca nie znamy. Urodziła ich chyba 7 Quote
Zółwik :) Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Niepewne do końca, ale zawsze. Jak cos to 8422927. Nawet jak nie jestem dostepna, to jestem Quote
vega17 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ok dzięki:) moje gg 3886784 aaa masz może jakieś zdjęcia psiaków do ogłoszeń? te które psiaki które miałam praktycznie znalazły dom i przydałyby się nowe. Quote
Zółwik :) Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jutro idę, porobię zdięcia. Nie bedę dawać nieaktualnych. prześle jakos Quote
vega17 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ok pozmniejszaj je i przeslij mi z maluśkimi opisami (wiek, płeć, imię, i charakterek) Quote
vega17 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 aa najlepiej tych najmniejszych psiaków i tych które nie posiadają zimowego futerka Quote
Ada_-_ Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 A to sobie brzusio drutem rozcięła, kiedy indziej sobie puszkę na pysio założyła, a innym razem niucha opaliła na gazie :placz: Ale nie ma się co dziwić księżniczki w takich schroniskowych warunkach nie mogą przebywać:loveu: Zauważyłam dzisiaj i w tamtą sobotę, że mała interesuje się kopaniem dołków ;P Poza tym bardzo lubi być głaskana i zaraz wywala się do góry brzusiem. I straszny z niej żarłoczek, ale byle kaszy z chlebem nie ruszy :cool3: *** Wiara już przeniesiona do izolatki swojej, ujadała na Celinę <-- imię wymyślone przez panią D, Ta co łapie za kostki coś się krztusi, ale nie ma ropy nigdzie, pani D mówi na nią "ta mała, czarna" więc ją Kawa nazwałam, Szczeniorki Dunia i Diva są w kontenerku i razem z kotami przez ścianę się przekrzykują :p *** W schronisku wypucowałam wszyściuteńkie michy, a w domu mama do mnie z tekstem "umyjesz łatkową miskę bo chciałam mu nasypać karmy?" No myślałam, że szału dostanę :-o Quote
Ada_-_ Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 zobaczcie cioteczki, zmieścilam się w kolejce po profesjonalny baner ;D http://www.dogomania.pl/threads/144736-Graphic-World-by-Jami/page20 Quote
vega17 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 jesteś niesamowita:) ja nie poruszam się tak szybko w cyberprzestrzeni :( a właśnie czemu Mała czarna (czyt Rekin) nie gryzie?? Quote
Ada_-_ Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Mogła się przyzwyczaić wreszcie, ale chyba jakie choróbsko ją dopadło, bo krztusi się nie chcę nawet myśleć, że to nosówka, ale Gofik chrząkał i taki czarny od Blondi z boksu ;( Może to tylko nasze przewrażliwienie? Quote
Ada_-_ Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Odebrałam banerek ! Jami jest normalnie boska, śliczny jej wyszedł, hehe a my w paincie ;P Kopiować ;) Quote
dineh Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 śliczny :)...brawo :)...nie tylko dobrze jest umieć coś zrobić ale dobrze jest wiedzieć gdzie tego szukać :)-> tak mówiła moja Pani z geografii Quote
Jami Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Dzięki ;) Zawsze służę pomocą. Majeczka prześliczna! Trzymam kciuki za nią :* Quote
Ada_-_ Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 To my dziękujemy ;D I mam nadzieję, że ktoś się bidulką zainteresuje, trzeba by pogadać z panią De o tej operacji Quote
Ada_-_ Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 No właśnie, właśnie już nie mam pomysłów jak rozkręcać... Quote
Recommended Posts