Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znaczy tak podgryza, skacze i łapie za wszystko. Ale tylko jak wchodzi się rano a potem już nie.
matka była trochę wieksza niż ona jest, znaczy wiesz ja nie pamietam dokladnie czy ariel to byla jej matka. bo to dawno bylo. Przyszla do nas już w ciąży. Taka pani ją przyniosła, wyjezdzala na wakacje i powiedziala ze ją wezmie bo ona sie krecila u niej pod blokiem od jakiegos czasu. nie wiedziala ze byla w ciąży. jak urodzila to ją wziela po jakims czasie. Wiec ojca nie znamy. Urodziła ich chyba 7

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok dzięki:) moje gg 3886784
aaa masz może jakieś zdjęcia psiaków do ogłoszeń? te które psiaki które miałam praktycznie znalazły dom i przydałyby się nowe.

Posted

A to sobie brzusio drutem rozcięła, kiedy indziej sobie puszkę na pysio założyła, a innym razem niucha opaliła na gazie :placz:
Ale nie ma się co dziwić księżniczki w takich schroniskowych warunkach nie mogą przebywać:loveu:
Zauważyłam dzisiaj i w tamtą sobotę, że mała interesuje się kopaniem dołków ;P
Poza tym bardzo lubi być głaskana i zaraz wywala się do góry brzusiem. I straszny z niej żarłoczek, ale byle kaszy z chlebem nie ruszy :cool3:
Wiara już przeniesiona do izolatki swojej, ujadała na Celinę <-- imię wymyślone przez panią D,
Ta co łapie za kostki coś się krztusi, ale nie ma ropy nigdzie, pani D mówi na nią "ta mała, czarna" więc ją Kawa nazwałam,
Szczeniorki Dunia i Diva są w kontenerku i razem z kotami przez ścianę się przekrzykują :p
W schronisku wypucowałam wszyściuteńkie michy, a w domu mama do mnie z tekstem "umyjesz łatkową miskę bo chciałam mu nasypać karmy?"
No myślałam, że szału dostanę :-o

Posted

Mogła się przyzwyczaić wreszcie, ale chyba jakie choróbsko ją dopadło, bo krztusi się nie chcę nawet myśleć, że to nosówka, ale Gofik chrząkał i taki czarny od Blondi z boksu ;(
Może to tylko nasze przewrażliwienie?

Posted

śliczny :)...brawo :)...nie tylko dobrze jest umieć coś zrobić ale dobrze jest wiedzieć gdzie tego szukać :)-> tak mówiła moja Pani z geografii