vega17 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Zółwik :) napisał(a):Majeczka jedzie w niedziele!! znaczy jutro :) hej jak to??? kto ją weźmie??? cudowna wiadomość:) Quote
_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url] Quote
vega17 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ada jak będziesz zmień tytuł że Maja ma już domek:) a swoją drogą co u niej?? macie wieści?? Quote
Ada_-_ Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 właśnie się zreflektowałam, że już ma dom ;P ja nic nie wiem jak to zwykle nic mi się nie mówi... Quote
vega17 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 hehe:) ciesze sie ze majka ma dom, to dogo ma magiczna moc:) wiekszosc psiakow ktore tu byly maja domki:) Quote
Limba Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Witam, jestem opiekunką /bo nie lubię słowa ''właścicielka ''/ dawnej Mai, teraz Limby. Limbunia mieszka z nami w centrum Krakowa w mieszkaniu z ogródkiem i oczywiście jest ''kanapowcem", tak jak pozostałe trzy suczki. Wszystkie nasze zwierzęta są z nieszczęść, porzucone, chore, jedna z suczek ma padaczkę - i to właśnie z nią najbardziej zaprzyjazniła się Limba, razem dzielą łóżko, razem jedzą, razem chodzą na spacerki na Planty. Limbunia jest cudowną, przemiłą psicą, łagodną, bardzo się do mnie przywiązała, przez innnych domowników też jest kochana i na zawsze należy do naszej ludzko - psiej rodziny! W nowym 2011 roku życzymy wszystkim psiaczkom z przytuliska w Busku, żeby znalazły domy i były szczęśliwe...Pozdrowienia dla Pani Danuty. Joanna. Quote
Limba Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Zapomniałam dodać, że mam dużo zdjęć Limby, ale jeszcze nie umiem wstawiać tutaj, jak się nauczę to wyślę... Quote
vega17 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 wspaniałe wieści:) oby wiecej było takich udanych adopcji:) my również życzymy wszystkiego najlepszego w nowym roku i 100 lat dla sierściuszków:) prosze wyslac zdjęcia na maila to w wolnej chwili je wstawie na dogo vega19@poczta.onet.pl Quote
Limba Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Oczywiście wyślę zdjęcia z prośbą o wstawienie. Quote
Limba Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Nasze sierściuchy dziękują za życzenia, a ja dziękuję wszystkim osobom, które opiekowały się Mają - Limbą i doprowadziły do jej adopcji! Quote
MTD Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Limba napisał(a):Zapomniałam dodać, że mam dużo zdjęć Limby, ale jeszcze nie umiem wstawiać tutaj, jak się nauczę to wyślę... to ja może choć jedno... ;) Quote
Recommended Posts