giselle4 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 napisze i wstawie fotke malutkiej....mam nadzieje ze jej pomozemy..... Quote
justynavege Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ryba Ty juz jej pomoglas uratowalas jej zycie etraz tylko zeby domek sie znalalz Quote
giselle4 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Justynka,,,,cos TY OPOWIADASZ JA JA TYLKO WZIEŁAM Z ULICY TERAZ POTRZEBA DOBREJ KARMY SPOKOJU I DOMKU:) Quote
justynavege Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 no Graziu a jakbys jej nie wziela z tej ulicy to tam ze szkieleta zrobilby się trupek :( Quote
Ingrid44 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='justynavege']no Graziu a jakbys jej nie wziela z tej ulicy to tam ze szkieleta zrobilby się trupek :([/QUOTE] Napewno juz by byla za TM . :( Czekamy na wiecej wiesci . Quote
Asia76 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 I co wet powiedział? Co naszej mordce dolega ? Quote
giselle4 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Cudka to pies wyniszczony chuda ,odwodniona z pazurami jak szpony Cudka moze miec mniej lat ale to co zrobił z niej człowiek to masakra ...po pierwsze nawadnianie po drugie witaminy po trzecie karma sensitive i po czwarte....człowiek.... oczy trzeba przemywac ,tulic ,głaskac ,mowic czule słowa i zabierac na małe spacerki za dwa dni bedzie zaszczepiona na wscieklizne i mozna ja zabrac moja prosba...dajcie kochane po pare groszy na worek karmy,na witaminki.....dajcie na kąt niech odpoczywa i nabiera ciała. Jutro nawadnianie i obcinanie szponow,mycie oczek i maly spacerek...... Karme kupi michelle we Wroclawiu na giełdzie [taniej] witaminy to tylko -18zł jutro bedzie juz dostawac...... Cioteczki astkowe prosze....moze macie jakies grosze i mozecie pomoc...... prosze,ja wiem ze prosze o zbyt duzo ale ja mam w schronie jeszcze Lackiego i Neske....i one juz wygladaja podobnie.... brak czlowieka je zabija..... Prosze o pomoc.....moze jakas Fundacja by pomogła chociaz jedno wziąc -Lackiego czy Neske do hoteliku.....to młode roczne dzieciaki przed nimi zycie.... Cudke zabiore na domowy tymczas i mam nadzieje ze za miesiąc bede miała czym sie pochwalic... Błagam o pomoc dla tych amstaffow....:( Quote
andzia69 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Graziu...wszędzie pełno bullowatych...nie ma kasy na hotele...na nic...masakra:(:(:( postaram się coś wykombinować jakiejś kaski..dużo nie obiecuję ale postaram się...poproszę też na astowym forum... Quote
giselle4 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='andzia69']Graziu...wszędzie pełno bullowatych...nie ma kasy na hotele...na nic...masakra:(:(:( postaram się coś wykombinować jakiejś kaski..dużo nie obiecuję ale postaram się...poproszę też na astowym forum...[/QUOTE] andziu,dzisiaj sie zryczałam Lacki patrzy w oczy-smutny Neska to juz cien psa -smutna i jeszcze ta biedna Cudka ktora sie garnie do mnie abyja tulic i głaskac Quote
Asia76 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 napisałam do ludzi z forum.amstaff, zobaczymy co wymyślą . Quote
giselle4 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Dziekuje, ja juz nie wiem co zrobic one tak szybko chudna i z taka nostalgia patrza...ze nie moge wymiękam...co one winne ze astki>?:-( Quote
kach Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 cudka ogłoszenia zrobione dogadać się w szkole musze żeby cioci grażynce jakiś grosik uzbierać dla tych skarbów i ciebie Quote
chita Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 zapisze,poczytam i zobacze jak moge pomoc....biedna mala;( Quote
Ingrid44 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='chita']zapisze,poczytam i zobacze jak moge pomoc....biedna mala;([/QUOTE] Witamy nowa cioteczke na watku :) Quote
kach Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 jeśli o mnie chodzi to jaka tam cioteczka?świr jestem na punkcie psiaków i tyle ale jestem do dyspozycji Quote
giselle4 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='kach']jeśli o mnie chodzi to jaka tam cioteczka?świr jestem na punkcie psiaków i tyle ale jestem do dyspozycji[/QUOTE] wiemy kasiu,wiemy Quote
giselle4 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='justynavege']:) takich swirow tu potrzeba :)))[/QUOTE] jutro Justys mozesz ja zobaczyc w realu ide do weta kolo 10 rano...... ale zrobie fotki i sama zobaczycie jaka to lala... prosze cioteczki kazda chociaz jedno ogłoszenie w necie...prosze Quote
Ingrid44 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ja dzisiaj podjelam decyzje ze musze nauczyc sie robienia ogloszen . Zaczynam od jutra . Jak sie naucze to bede robic z mila checia. Quote
Ingrid44 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Cioteczki napiszcie na jakich portalach chcecie ogloszenia , dajcie tekst i zdjecia i bede robic. Juz dzisiaj kilka zrobilam dla innego pieska:multi: Quote
Cajus JB Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Zaznaczam sobie http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/15/732 Quote
Recommended Posts