Jagoodka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='kivik']Jagoodka, dopiero terazmnie oswiecilo, po ogladnieciu Twojej stronki, ze chyba widzialam Cie z Elroyem w Katowicach..zapamietam takiego slicznego starszego spanielka:) A no widzisz :) Jaki swiat jest mały :) Tak w Katowicach były oba, ale tylko Elroyek był wystawiany. Wszyscy mnie pamiętają albo po psach, bo się rzucają w oczy, albo po moich blond włosach hihihih :) kivik a Ty jakiego masz psiaka?? Quote
kivik Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Jagoodka']A no widzisz :) Jaki swiat jest mały :) Tak w Katowicach były oba, ale tylko Elroyek był wystawiany. Wszyscy mnie pamiętają albo po psach, bo się rzucają w oczy, albo po moich blond włosach hihihih :) kivik a Ty jakiego masz psiaka?? Jagoodka, mam dwie szorstkie jamniczki. Niestety nie mam pojecia, jak sie wkleja zdjecia:( Quote
Jagoodka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='kivik']Jagoodka, mam dwie szorstkie jamniczki. Niestety nie mam pojecia, jak sie wkleja zdjecia:( Kivik musisz wejsc na stronke http://www.imageshack.us/. Tam klikasz w "przeglądaj" i wybierasz zdjęcie , które chcesz wstawić na forum. Klikasz "host it!" Następnie kopiujesz ten adres, przy ktorym pisze "Hotlink for forums (1)" i wklejasz go do wiadomości na forum :) I to wsio :) Quote
kivik Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Jagoodka']Kivik musisz wejsc na stronke http://www.imageshack.us/. Tam klikasz w "przeglądaj" i wybierasz zdjęcie , które chcesz wstawić na forum. Klikasz "host it!" Następnie kopiujesz ten adres, przy ktorym pisze "Hotlink for forums (1)" i wklejasz go do wiadomości na forum :) I to wsio :) jagoodka dziekuje, zrobilam dokladnei jak mowilas, tylko ze niestety zdjecia mam wszystkie oprocz tego jednego za duze i jescze jakis program do zmniejszania musze sciagnac.. przy okazji..:) to wczoraj sprawdzalalam w katalogu stawke spanielkow z Ostravy, a tam twoj Tares...świat jest bardzo maly:)))) Quote
Jagoodka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Oooooo jaki sliczny pysio :) Tak bylismy z Taresikiem w Ostravie i Taresik skonczyl Championat Czech :) czyzbyscie tez byli w Ostravie?? A programiku do zmniejszania zdjei nie musisz sciagac ten imageshack tez zmniejsza zdjecia, tylko pod tym miejscem gdzie wybierasz zdjecie jest taki kwadracik "resize image?" i musisz go zaznaczyc :) Quote
kivik Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 to jest Kesi czyli moj Kesiorek:) gratulacje dla Taresika!!!! byliśmy w Ostravie, zglosiłam 2 psy,ale w końcu wzięłam tylko jednego. Dostaliśmy res.CAC, ale i tak się cieszę bardzo, bo sędzina bardzo ją pochwaliła:) niestety ten programik nie pozwala ładować zdjęc większych niz 1024k, a moje zdjecia są większe. Ale pozmniejszam:) Quote
Jagoodka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 śliczna naprawdę ta Twoja dziewczynka - ja mam sentyment do jamniorkow szorstkowsłosych, bo moja dobra znajoma miala sunkę (ktora juz niestety biega za tęczowym mostem) Figę z tak wspanialym charakterem, że jakoś tak do teraz mi został sentyment :) Gratulujemy res.CACa :) Quote
efra-husky Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Mam pytanie do osób, które już były na bytomskich wystawach - czy przed wystawą pojawi się chociaż jakiś plan sędziowania ? Quote
AlaNowak Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ja nei pamietam jak bylo przed latami, ale mysle, ze tak...;) Quote
efra-husky Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ja też jeszcze nie wiem czy jesteśmy przyjęte ;) Właśnie się dodzwoniłam i miła pani potwierdziła nasze zgłoszenie. Jest nas piątka w kl. pośredniej. To będzie nasz debiut w dorosłej klasie :p Quote
AlaNowak Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 oooooooo- efra, to bedziemy trzymali kciuki;) My jestesmy w mlodziezy i mamy jednego psa w klasie i jedna sunie w mlodziezy:p Quote
flashka-g Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Gabi postaramy sie jak najlepiej razem z Efrunią:) Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 A to można zadzwonić do oddziału dowiedzieć się o stawki w danej rasie/klasie? Quote
efra-husky Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 alanowak napisał(a):oooooooo- efra, to bedziemy trzymali kciuki ;) Wielkie dzięki Alanowak :p . My też Wam będziemy kicibować (chyba będziemy na jednym ringu ;) ) flashka-g napisał(a):Gabi postaramy sie jak najlepiej razem z Efrunią:smile: Wiesz Asiu, że polegam na Tobie jak na nikim innym ;) a nasze wymagania nie są duże :p panienkabubu napisał(a):A to można zadzwonić do oddziału dowiedzieć się o stawki w danej rasie/klasie? Ja zadzwoniłam i pani mi podała stawkę ilościową w naszej klasie; nie wiem czy będą chcieli podać całą stawkę rasy, ale zawsze można spróbować ;) Quote
AlaNowak Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 mysle, ze nei podadza, ale jak ja bede przy telefonei to jasne, ze podam;) Quote
efra-husky Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ala a miała byś możliwość podania mi nazw suczek z klasy pośredniej Siberian Husky ? Please :modla: :modla: :modla: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 alanowak napisał(a):mysle, ze nei podadza, ale jak ja bede przy telefonei to jasne, ze podam;) a kiedy bedziesz przy telefonie? :) zebym wiedziala, kiedy zadzwonic :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='panienkabubu']a kiedy bedziesz przy telefonie? :) zebym wiedziala, kiedy zadzwonic :) ...no właśnie, kiedy będziesz alanowak ?? :cool3: mnie konkretnie, interesują suczki akitki w klasie młodzieży :p pozdrowionka :) Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 jak to dobrze miec znajomych tu i ówdzie :) :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='panienkabubu']jak to dobrze miec znajomych tu i ówdzie :) :loveu: panienkabubu znowu muszę Cię zacytować :cool3: zgadzam się z Tobą w 100% :multi: Quote
kivik Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 alanowak napisał(a):mysle, ze nei podadza, ale jak ja bede przy telefonei to jasne, ze podam;) alanowak, a czy ja też mogłabym zadzwonic?:lol: napisz mi tylko kiedy..nie chcialbaym innych pan z oddzialu meczyc, jesli ty jestes chetna:))) Quote
JustynaJK Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 na str netowej nic się nie dzieje,a katalog pewnie już w druku:cool3: Quote
Recommended Posts