Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kivik']Jagoodka, dopiero terazmnie oswiecilo, po ogladnieciu Twojej stronki, ze chyba widzialam Cie z Elroyem w Katowicach..zapamietam takiego slicznego starszego spanielka:)

A no widzisz :) Jaki swiat jest mały :) Tak w Katowicach były oba, ale tylko Elroyek był wystawiany.
Wszyscy mnie pamiętają albo po psach, bo się rzucają w oczy, albo po moich blond włosach hihihih :)
kivik a Ty jakiego masz psiaka??

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jagoodka']A no widzisz :) Jaki swiat jest mały :) Tak w Katowicach były oba, ale tylko Elroyek był wystawiany.
Wszyscy mnie pamiętają albo po psach, bo się rzucają w oczy, albo po moich blond włosach hihihih :)
kivik a Ty jakiego masz psiaka??
Jagoodka, mam dwie szorstkie jamniczki. Niestety nie mam pojecia, jak sie wkleja zdjecia:(

Posted

[quote name='kivik']Jagoodka, mam dwie szorstkie jamniczki. Niestety nie mam pojecia, jak sie wkleja zdjecia:(
Kivik musisz wejsc na stronke http://www.imageshack.us/.
Tam klikasz w "przeglądaj" i wybierasz zdjęcie , które chcesz wstawić na forum. Klikasz "host it!" Następnie kopiujesz ten adres, przy ktorym pisze "Hotlink for forums (1)" i wklejasz go do wiadomości na forum :) I to wsio :)

Posted

[quote name='Jagoodka']Kivik musisz wejsc na stronke http://www.imageshack.us/.
Tam klikasz w "przeglądaj" i wybierasz zdjęcie , które chcesz wstawić na forum. Klikasz "host it!" Następnie kopiujesz ten adres, przy ktorym pisze "Hotlink for forums (1)" i wklejasz go do wiadomości na forum :) I to wsio :)

jagoodka dziekuje, zrobilam dokladnei jak mowilas, tylko ze niestety zdjecia mam wszystkie oprocz tego jednego za duze i jescze jakis program do zmniejszania musze sciagnac..
przy okazji..:) to wczoraj sprawdzalalam w katalogu stawke spanielkow z Ostravy, a tam twoj Tares...świat jest bardzo maly:))))

Posted

Oooooo jaki sliczny pysio :)
Tak bylismy z Taresikiem w Ostravie i Taresik skonczyl Championat Czech :) czyzbyscie tez byli w Ostravie??

A programiku do zmniejszania zdjei nie musisz sciagac ten imageshack tez zmniejsza zdjecia, tylko pod tym miejscem gdzie wybierasz zdjecie jest taki kwadracik "resize image?" i musisz go zaznaczyc :)

Posted

to jest Kesi czyli moj Kesiorek:) gratulacje dla Taresika!!!!
byliśmy w Ostravie, zglosiłam 2 psy,ale w końcu wzięłam tylko jednego. Dostaliśmy res.CAC, ale i tak się cieszę bardzo, bo sędzina bardzo ją pochwaliła:)

niestety ten programik nie pozwala ładować zdjęc większych niz 1024k, a moje zdjecia są większe. Ale pozmniejszam:)

Posted

śliczna naprawdę ta Twoja dziewczynka - ja mam sentyment do jamniorkow szorstkowsłosych, bo moja dobra znajoma miala sunkę (ktora juz niestety biega za tęczowym mostem) Figę z tak wspanialym charakterem, że jakoś tak do teraz mi został sentyment :)
Gratulujemy res.CACa :)

Posted

ja też jeszcze nie wiem czy jesteśmy przyjęte ;)

Właśnie się dodzwoniłam i miła pani potwierdziła nasze zgłoszenie. Jest nas piątka w kl. pośredniej. To będzie nasz debiut w dorosłej klasie :p

Posted

alanowak napisał(a):
oooooooo- efra, to bedziemy trzymali kciuki ;)

Wielkie dzięki Alanowak :p . My też Wam będziemy kicibować (chyba będziemy na jednym ringu ;) )

flashka-g napisał(a):
Gabi postaramy sie jak najlepiej razem z Efrunią:smile:

Wiesz Asiu, że polegam na Tobie jak na nikim innym ;) a nasze wymagania nie są duże :p

panienkabubu napisał(a):
A to można zadzwonić do oddziału dowiedzieć się o stawki w danej rasie/klasie?

Ja zadzwoniłam i pani mi podała stawkę ilościową w naszej klasie; nie wiem czy będą chcieli podać całą stawkę rasy, ale zawsze można spróbować ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']a kiedy bedziesz przy telefonie? :) zebym wiedziala, kiedy zadzwonic :)

...no właśnie, kiedy będziesz alanowak ?? :cool3: mnie konkretnie, interesują suczki akitki w klasie młodzieży :p

pozdrowionka :)

Posted

alanowak napisał(a):
mysle, ze nei podadza, ale jak ja bede przy telefonei to jasne, ze podam;)

alanowak, a czy ja też mogłabym zadzwonic?:lol: napisz mi tylko kiedy..nie chcialbaym innych pan z oddzialu meczyc, jesli ty jestes chetna:)))