Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ba, dla mnei nei ma rzeczy niemozliwych;) Nawet jakby nie przyszedl ani fax, anie meil to wydrukowałam sobei jescze w domciu te dok., ktore mi przeslalas i tam je zostawilam, takze juz na pewno jestes przyjeta:)

Posted

jestes SUPER:) ja po naprawde dzisiatkach faxow i maili chcialam tam jechac sama, ale nie mialam kiedy:(
to teraz do zobaczenia na pewno z psem!:)

Posted

znalazlam na Twojej stronie Twoje zdjecie z psem, wiec będę Cie lapac..ja bede z szorstka jamniczka czarna podpalana, wiec tez pewnie bede jedna:)

Posted

kivik- szkoda, ze wczesniej nei obejrzalas tych zdjec, bo bylo ich duuuuuzo w galerii, ale zmieniam troche wyglad galerii, wiec `musialam je pokasowac:P Ale do wystawy moze juz beda:D

Posted

alanowak napisał(a):
No po tylu latach to faktycznie masz juz wprawe:D mi sie tam podoba jak strzyzesz:cool3: bedzie to mega sesja, az im bedzie ciemno przed oczami od fleshu:cool3: :cool3: :cool3:

To będziemy robić foty po wszystkich występach :)
Chociaż Taresik to bezstresowy chłopak. Dzisiaj bidulkowi wyciagnęłam 12 kleszczy i jeszcze 4 dzióby mi zostały w środku (były tak starsznie głęboko wkręcone , że szok!!!) i chciałam igłą wydłubać, ale się nie dało :(
Młody nawet się nie ruszył i nie pisnął - chyba wiedział, że tak trzeba.

Posted

o matko... bidulek Taresik moj kochany...:-( ucałuj go ode mnie... Dzisiaj po moim Bibim lazil kleszcz, ale w pore go zauwazylam, chocia znie wiem czy by sie wbil, bo tydzien temu bylismy z psami u weta spryskac Bibiego i Maxa takim czyms na klescze... w tamtym roku maxa trzymalo przez 3 miesiace;)

Posted

Aśka rUlEzZzZzZ:P:P:P Tak, chodzi mi o p. Asie;) To ona pierwsza pozyczala mi swoje psy na JH, a jej syn nauczyl mnie wszystkiego co na MP jest potrzebne:D To mozliwe, ze sie spotkamy w poniedzialek, ciekawe czy tez bedzie tyle telefonow co dziaisj:D

Posted

alanowak napisał(a):
Aśka rUlEzZzZzZ:P:P:P Tak, chodzi mi o p. Asie;) To ona pierwsza pozyczala mi swoje psy na JH, a jej syn nauczyl mnie wszystkiego co na MP jest potrzebne:D To mozliwe, ze sie spotkamy w poniedzialek, ciekawe czy tez bedzie tyle telefonow co dziaisj:D

Przyjedź w poniedziałek do ZK :) Ja jadę , bo chcę uzupełnic karty sztywne moich chłopaków, bo aż wstyd, ale ostatnie wystawy mają wpisane z początku 2004 :P
A przy okazji sobie wezmę staweczkę :) Bo pewnie aż 1 WSS będzie hihihi

Posted

alanowak napisał(a):
kivik- szkoda, ze wczesniej nei obejrzalas tych zdjec, bo bylo ich duuuuuzo w galerii, ale zmieniam troche wyglad galerii, wiec `musialam je pokasowac:P Ale do wystawy moze juz beda:D

buu..szkoda..czekam wiec na nowe:)
byłoby super, gdyby udalo sie mojemu maluchowi jakies zdjecia zrobic..to wstyd, ale ona z wystawy nie ma zadnej, bo nigdy nie ma kto robic:(

Posted

panienkabubu napisał(a):
A czy ja mogę prosić jakiegoś fotografa na ring z bernardynami? ;)

to ja moze nie jako fotograf, ale doping chyba sie przyda:)

Posted

alanowak napisał(a):
bede trzymac kciuki, zebys dostala BOB`a;) Muisz zsie baaaaaaaaardzo postarac, bo mega konkurencje masz:D

No właśnie - musimy się sprężyć i postarać, bo przy takiej konkurencji to musimy szaleć :)

Posted

Jagoodka napisał(a):
No właśnie - musimy się sprężyć i postarać, bo przy takiej konkurencji to musimy szaleć :)

Jagoodka, dopiero terazmnie oswiecilo, po ogladnieciu Twojej stronki, ze chyba widzialam Cie z Elroyem w Katowicach..zapamietam takiego slicznego starszego spanielka:)