kivik Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 alanowak, udało się z moim zgłoszeniem? wszystko w porządku? ;) Quote
AlaNowak Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 No ba, dla mnei nei ma rzeczy niemozliwych;) Nawet jakby nie przyszedl ani fax, anie meil to wydrukowałam sobei jescze w domciu te dok., ktore mi przeslalas i tam je zostawilam, takze juz na pewno jestes przyjeta:) Quote
kivik Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 jestes SUPER:) ja po naprawde dzisiatkach faxow i maili chcialam tam jechac sama, ale nie mialam kiedy:( to teraz do zobaczenia na pewno z psem!:) Quote
AlaNowak Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 do zobaczenia, jak mnie upatrzysz gdzies na wystawei to podejdz i sie przedstaw:) Quote
kivik Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 znalazlam na Twojej stronie Twoje zdjecie z psem, wiec będę Cie lapac..ja bede z szorstka jamniczka czarna podpalana, wiec tez pewnie bede jedna:) Quote
AlaNowak Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 jezeli nei zapomne i nie bedzie to w czasie, gdy bede na ringu to pojde pod Wasz ring i porobie Wam zdjec "w akcji":p Quote
AlaNowak Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 kivik- szkoda, ze wczesniej nei obejrzalas tych zdjec, bo bylo ich duuuuuzo w galerii, ale zmieniam troche wyglad galerii, wiec `musialam je pokasowac:P Ale do wystawy moze juz beda:D Quote
Jagoodka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 alanowak napisał(a):No po tylu latach to faktycznie masz juz wprawe:D mi sie tam podoba jak strzyzesz:cool3: bedzie to mega sesja, az im bedzie ciemno przed oczami od fleshu:cool3: :cool3: :cool3: To będziemy robić foty po wszystkich występach :) Chociaż Taresik to bezstresowy chłopak. Dzisiaj bidulkowi wyciagnęłam 12 kleszczy i jeszcze 4 dzióby mi zostały w środku (były tak starsznie głęboko wkręcone , że szok!!!) i chciałam igłą wydłubać, ale się nie dało :( Młody nawet się nie ruszył i nie pisnął - chyba wiedział, że tak trzeba. Quote
AlaNowak Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 o matko... bidulek Taresik moj kochany...:-( ucałuj go ode mnie... Dzisiaj po moim Bibim lazil kleszcz, ale w pore go zauwazylam, chocia znie wiem czy by sie wbil, bo tydzien temu bylismy z psami u weta spryskac Bibiego i Maxa takim czyms na klescze... w tamtym roku maxa trzymalo przez 3 miesiace;) Quote
Jagoodka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 A ja się wybieram do ZK dopiero w poniedziałek. alanowak czy ta Twoja znajoma to przypadkiem nie p. Asia?? Świetna babeczka :) Quote
AlaNowak Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Aśka rUlEzZzZzZ:P:P:P Tak, chodzi mi o p. Asie;) To ona pierwsza pozyczala mi swoje psy na JH, a jej syn nauczyl mnie wszystkiego co na MP jest potrzebne:D To mozliwe, ze sie spotkamy w poniedzialek, ciekawe czy tez bedzie tyle telefonow co dziaisj:D Quote
Jagoodka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 alanowak napisał(a):Aśka rUlEzZzZzZ:P:P:P Tak, chodzi mi o p. Asie;) To ona pierwsza pozyczala mi swoje psy na JH, a jej syn nauczyl mnie wszystkiego co na MP jest potrzebne:D To mozliwe, ze sie spotkamy w poniedzialek, ciekawe czy tez bedzie tyle telefonow co dziaisj:D Przyjedź w poniedziałek do ZK :) Ja jadę , bo chcę uzupełnic karty sztywne moich chłopaków, bo aż wstyd, ale ostatnie wystawy mają wpisane z początku 2004 :P A przy okazji sobie wezmę staweczkę :) Bo pewnie aż 1 WSS będzie hihihi Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 A czy ja mogę prosić jakiegoś fotografa na ring z bernardynami? ;) Quote
AlaNowak Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 bede trzymac kciuki, zebys dostala BOB`a;) Muisz zsie baaaaaaaaardzo postarac, bo mega konkurencje masz:D Quote
AlaNowak Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 panienkabubu- jesli bede w tym czasie wolna to chetnie przyje:):):) Quote
kivik Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 alanowak napisał(a):kivik- szkoda, ze wczesniej nei obejrzalas tych zdjec, bo bylo ich duuuuuzo w galerii, ale zmieniam troche wyglad galerii, wiec `musialam je pokasowac:P Ale do wystawy moze juz beda:D buu..szkoda..czekam wiec na nowe:) byłoby super, gdyby udalo sie mojemu maluchowi jakies zdjecia zrobic..to wstyd, ale ona z wystawy nie ma zadnej, bo nigdy nie ma kto robic:( Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 alanowak napisał(a):panienkabubu- jesli bede w tym czasie wolna to chetnie przyje:):):) no zalezaloby mi na sukach krotkowlosych :D Quote
kivik Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 panienkabubu napisał(a):A czy ja mogę prosić jakiegoś fotografa na ring z bernardynami? ;) to ja moze nie jako fotograf, ale doping chyba sie przyda:) Quote
kivik Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Alanowak...a moge Cie jeszcze troszke pomolestowac? Gdyby tak staweczke szorstkich standardow jamnikow, suczek? pliz, jesli moge:) Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 kivik napisał(a):to ja moze nie jako fotograf, ale doping chyba sie przyda:) jasne! to nasz debiut! :) Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 (mnie by zależało na stawce krótkowłosych suczek bernardyna) Quote
kivik Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 no to sie stawimy..mam nadzieje ze damy rade czasowo:) Quote
Jagoodka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 alanowak napisał(a):bede trzymac kciuki, zebys dostala BOB`a;) Muisz zsie baaaaaaaaardzo postarac, bo mega konkurencje masz:D No właśnie - musimy się sprężyć i postarać, bo przy takiej konkurencji to musimy szaleć :) Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Mnie sie BiS marzy........ hahaha!:) zart oczywiscie ;) gdzie tam nam do BiSa ;) Quote
kivik Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Jagoodka napisał(a):No właśnie - musimy się sprężyć i postarać, bo przy takiej konkurencji to musimy szaleć :) Jagoodka, dopiero terazmnie oswiecilo, po ogladnieciu Twojej stronki, ze chyba widzialam Cie z Elroyem w Katowicach..zapamietam takiego slicznego starszego spanielka:) Quote
Recommended Posts