Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alanowak napisał(a):
Brawo:cool3: :cool3: :cool3: Moze wezme go na JH:P:P:P

Wiesz on Cię polubił, więc zawsze jak bedziesz go chciała to Ci go bezproblemowo użyczę :)

Posted

alanowak napisał(a):
oh, dziekuje:loveu: Przygotuj go do Bytomia, bo zrobimy mu fotke i dam na moja www jako BB z przyjaciolmi:P:P:P

Zrobie go ładnie :) (strzygę już ponad 8 lat psiaki i nigdy nie bylam zadowolona w 100% z efektu, ale ostatnio jakoś mi się super udaje :) - może wreszcie po tylu latach dochodzę do wprawy hihihi :o)
To widzę, że sesja zdjęciowa czeka nasze chłopaki :)

Posted

Jagoodka napisał(a):
Zrobie go ładnie :) (strzygę już ponad 8 lat psiaki i nigdy nie bylam zadowolona w 100% z efektu, ale ostatnio jakoś mi się super udaje :) - może wreszcie po tylu latach dochodzę do wprawy hihihi :o)
To widzę, że sesja zdjęciowa czeka nasze chłopaki :)

No po tylu latach to faktycznie masz juz wprawe:D mi sie tam podoba jak strzyzesz:cool3: bedzie to mega sesja, az im bedzie ciemno przed oczami od fleshu:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='alanowak']No po tylu latach to faktycznie masz juz wprawe:D mi sie tam podoba jak strzyzesz:cool3: bedzie to mega sesja, az im bedzie ciemno przed oczami od fleshu:cool3: :cool3: :cool3:

tylko, zeby biedne sie przez to nigdzie nie potknely!! :p

Posted

Foty beda po wystawie, wie na ringu sie nei potkna:D zawsez mozna przeciez na na rece albo jak ktos posiada to do klatki wsadzic, zeby sie nei potykaly:evil_lol:

Posted

czy ktos z Bytomia nie wybiera sie moze do oddziału? Nie da sie wysłać ani faksu ani maila, a okazalo sie, ze moje zgłoszenie nie dotarlo. A zdazylam juz zaplacic:( :placz:
gdyby ktos mial po drodze, moze moglby wziac ze soba moje zgloszenie?:-(
pliiizz, pomocy...

Posted

alanowak napisał(a):
ok, dzisiaj wybieram sie do ZK to ci to zalatwie, tym bardziej, ze w biurze dobra znajoma:evil_lol:

:lol:slicznie dziekuje:lol:
przeslalam rodowod jeszcze raz:)

Posted

No brawo. Dzwonilam dzis do zwiazku i powiedziano mi, ze mam zadzwonic po 18, bo teraz nie moga mi powiedziec, czy pies jest przyjety :roll:
To dzwonie po 18 i co? I gucio - moge sobie pogadac z sekretarka :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

BabyCakes napisał(a):
No brawo. Dzwonilam dzis do zwiazku i powiedziano mi, ze mam zadzwonic po 18, bo teraz nie moga mi powiedziec, czy pies jest przyjety :roll:
To dzwonie po 18 i co? I gucio - moge sobie pogadac z sekretarka :angryy: :angryy: :angryy:

a czy myslicie, ze ja powinnam zadzwonic do oddzialu?
bo po wyslaniu zgloszenia zadzwonilam i potwierdzilam, potem wyslalam rodowd i oplate, to bylo chwile przed dlugim weekendem, a nie na ost. moment, wiec czy powinnam sie upewniac? bo do domu mi nic nie przyszlo a nie wiem jak to jest, bo to moja 1 wystawa :/ :niewiem:

Posted

Alanowak, dziekuje bardzo, nie przeczytalam Twojego posta w pore.

Udalo mi sie po 30 minutach wybierania numeru i rzucania miesem dodzwonic i bardzo mila pani powiedziala, ze zgloszenie doszlo :multi:

Ale w przyszlosci bede Cie molestowac w razie problemow :evil_lol: