AlaNowak Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Jagoodka napisał(a):Oj nie wiem ..... Czyzby nad moim stworkiem-potworkiem ?? Brawo:cool3: :cool3: :cool3: Moze wezme go na JH:P:P:P Quote
Jagoodka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 alanowak napisał(a):Brawo:cool3: :cool3: :cool3: Moze wezme go na JH:P:P:P Wiesz on Cię polubił, więc zawsze jak bedziesz go chciała to Ci go bezproblemowo użyczę :) Quote
AlaNowak Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 oh, dziekuje:loveu: Przygotuj go do Bytomia, bo zrobimy mu fotke i dam na moja www jako BB z przyjaciolmi:P:P:P Quote
JustynaJK Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 no wystawa już za 2,5 tygodnia jak ten czas leci.....:lol: Quote
Jagoodka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 alanowak napisał(a):oh, dziekuje:loveu: Przygotuj go do Bytomia, bo zrobimy mu fotke i dam na moja www jako BB z przyjaciolmi:P:P:P Zrobie go ładnie :) (strzygę już ponad 8 lat psiaki i nigdy nie bylam zadowolona w 100% z efektu, ale ostatnio jakoś mi się super udaje :) - może wreszcie po tylu latach dochodzę do wprawy hihihi :o) To widzę, że sesja zdjęciowa czeka nasze chłopaki :) Quote
panienkabubu Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 JustynaJK napisał(a):no wystawa już za 2,5 tygodnia jak ten czas leci.....:lol: ja chyba juz sie stresuje :D bardziej niż maturą ;P Quote
Nitencja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 no to moze juz wiadomo jak sa podzielone rasy na sedziow ?? czy dalej jest to wielka tajemnica ??:p Quote
AlaNowak Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Jagoodka napisał(a):Zrobie go ładnie :) (strzygę już ponad 8 lat psiaki i nigdy nie bylam zadowolona w 100% z efektu, ale ostatnio jakoś mi się super udaje :) - może wreszcie po tylu latach dochodzę do wprawy hihihi :o) To widzę, że sesja zdjęciowa czeka nasze chłopaki :) No po tylu latach to faktycznie masz juz wprawe:D mi sie tam podoba jak strzyzesz:cool3: bedzie to mega sesja, az im bedzie ciemno przed oczami od fleshu:cool3: :cool3: :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='alanowak']No po tylu latach to faktycznie masz juz wprawe:D mi sie tam podoba jak strzyzesz:cool3: bedzie to mega sesja, az im bedzie ciemno przed oczami od fleshu:cool3: :cool3: :cool3: tylko, zeby biedne sie przez to nigdzie nie potknely!! :p Quote
AlaNowak Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Foty beda po wystawie, wie na ringu sie nei potkna:D zawsez mozna przeciez na na rece albo jak ktos posiada to do klatki wsadzic, zeby sie nei potykaly:evil_lol: Quote
kivik Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 czy ktos z Bytomia nie wybiera sie moze do oddziału? Nie da sie wysłać ani faksu ani maila, a okazalo sie, ze moje zgłoszenie nie dotarlo. A zdazylam juz zaplacic:( :placz: gdyby ktos mial po drodze, moze moglby wziac ze soba moje zgloszenie?:-( pliiizz, pomocy... Quote
AlaNowak Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 na priv przeslij mi dane potrzebne do zgloszenia to zalatwie to:) Quote
kivik Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 alanowak napisał(a):na priv przeslij mi dane potrzebne do zgloszenia to zalatwie to:) przed chwilka napisalam do Ciebie na priva :):) Quote
AlaNowak Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ok, dzisiaj wybieram sie do ZK to ci to zalatwie, tym bardziej, ze w biurze dobra znajoma:evil_lol: Quote
kivik Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 alanowak napisał(a):ok, dzisiaj wybieram sie do ZK to ci to zalatwie, tym bardziej, ze w biurze dobra znajoma:evil_lol: :lol:slicznie dziekuje:lol: przeslalam rodowod jeszcze raz:) Quote
BabyCakes Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 No brawo. Dzwonilam dzis do zwiazku i powiedziano mi, ze mam zadzwonic po 18, bo teraz nie moga mi powiedziec, czy pies jest przyjety :roll: To dzwonie po 18 i co? I gucio - moge sobie pogadac z sekretarka :angryy: :angryy: :angryy: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 BabyCakes napisał(a):No brawo. Dzwonilam dzis do zwiazku i powiedziano mi, ze mam zadzwonic po 18, bo teraz nie moga mi powiedziec, czy pies jest przyjety :roll: To dzwonie po 18 i co? I gucio - moge sobie pogadac z sekretarka :angryy: :angryy: :angryy: a czy myslicie, ze ja powinnam zadzwonic do oddzialu? bo po wyslaniu zgloszenia zadzwonilam i potwierdzilam, potem wyslalam rodowd i oplate, to bylo chwile przed dlugim weekendem, a nie na ost. moment, wiec czy powinnam sie upewniac? bo do domu mi nic nie przyszlo a nie wiem jak to jest, bo to moja 1 wystawa :/ :niewiem: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 alanowak napisał(a):Byby- zadzwon do mnei top to zalatwie 602170321 przepraszam czy to bylo do mnie? ;) bo ekhm, no nick podobny, ale nie wiem, a nie chcialabym sie narzucac ;) hyhyhyhyhyhy Quote
BabyCakes Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Alanowak, dziekuje bardzo, nie przeczytalam Twojego posta w pore. Udalo mi sie po 30 minutach wybierania numeru i rzucania miesem dodzwonic i bardzo mila pani powiedziala, ze zgloszenie doszlo :multi: Ale w przyszlosci bede Cie molestowac w razie problemow :evil_lol: Quote
AlaNowak Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 BabyCakes- bardzo mila Pani?? Jakiego masz psa ??? Bo bylam dzisiaj w ZK 19-19.30 i odbieralam telefony:p Quote
AlaNowak Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 to mialo byc do BabyCakes, tylko bardzo sie spieszylam i zle napisalam:P Quote
Nitencja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 alanowak a kedy bedzie podzial ras na sedziow ?? NO juz prawie 2 tygodnie do wystawy a tu dalej cicho sza ;-) Quote
Recommended Posts