Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz przyjazd uzależniam od sędziego. Juz dzwoniłam w tej sprawie do Bytomia. Mam obiecane, że pod koniec miesiąca będą już mieli wstępne przymiarki co do przydziałów ras dla sedziów.

Zadzwonię jeszcze dzisiaj.

Posted

Czy zgloszenia mailowe sa mailowo potwierdzane? Zglosilam psa, zaplacilam za wystawe, nie mam jak potwierdzic telefonicznie, bo jest dlugi weekend i nie wiem czy pies jest przyjety, czy nie :roll:

Posted

BabyCakes napisał(a):
Czy zgloszenia mailowe sa mailowo potwierdzane? Zglosilam psa, zaplacilam za wystawe, nie mam jak potwierdzic telefonicznie, bo jest dlugi weekend i nie wiem czy pies jest przyjety, czy nie :roll:

sprobuj, ale ja dla pewnosci zadzwonilabym do oddzialu w czwartek na Twoim miejscu ..

Posted

BabyCakes napisał(a):

dzwoń, bo ja też zgłaszałam mailem i niestety..kiedy pozniej dzwonilam Pani powiedziala, ze teraz nie moze mi potwierdzic, tylko za tydzien:( zadzwonilam wiec za tydzien, okazalo sie ze mojego zgloszenia nie ma, a tez zdazylam juz zaplacic..bede jeszcze w czwartek faksowac i od razu po faksie dzwonic...

Posted

dzwoń, bo ja też zgłaszałam mailem i niestety..kiedy pozniej dzwonilam Pani powiedziala, ze teraz nie moze mi potwierdzic, tylko za tydzien zadzwonilam wiec za tydzien, okazalo sie ze mojego zgloszenia nie ma,

To milutko :diabloti: :angryy: :mad: Jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby zgloszenie wyslane mailem nie dotarlo :roll: bywaly klopoty z zalacznikami, ale z samym zgloszeniem - nie.
Bede oczywiscie dzwonic, bo wolalabym jechac na te wystawe niz probowac odzyskac wplacone pieniadze :evil_lol:

Posted

ja mam nadzieje, ze tez mi sie uda..:) i bardzo zaluje, ze u nas raczej nie ma zwyczaju potiwerdzania zgloszen mailowych..to chyba najtanszy przeciez sposob potiwerdzania i zglaszania psow:)

Posted

Ja zglosilam dwa psy......jedno chyba dotarlo ,a drugie mi wracalo ze wzgledu na przepelniona skrzynke odbiorcy......Oczywiscie oba juz oplacone......Nie dzwonilam bo najpierw Opole -dwa dni ,a teraz dlugi weekend.....

Posted

alanowak napisał(a):
ja juz zglosilam dawno mojego Bibi`ego i siebie przy okazji na JH:)

No to super , że będziecie - znowu będzie okazja do spotkania :)
Taresik też już zgłoszony, jeszcze zastanawiam się czy w czwartek szybko nie "dogłosić" Elroya.

Posted

W praktyce zgłoszenia na wystawę krajową przyjmowane są (nieoficjalnie) nawet na dwa tygodnie przed terminem wystawy. Więc jeśli jeszcze ktoś wypełni formulerz internetowy i zrobi przelew np. do czwartku, to wydaje mi się, że powinien być przyjęty.

Posted

[quote name='aleb']A reklamy do katalogów kiedy mozna składać?

A tak w ogóle jaki jest tel. do zk Bytom? ;)
aleb niby tez do 30 kwietni[SIZE=2]a wraz z dowodem wpłaty.
cała strona 60 zł, pól strony 40 zł
ale myślę że jak wyślesz w czwartek to jeszcze przyjmą, tylko najlepiej faksem wtedy.

tel. (0-32) 389-43-99
tel/fax. (0-32) 281-73-84