kivik Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 panienkabubu napisał(a):Nadal mi wracają maile do oddziału :( mi tez:( a Pani zapewniałą, zę od wczoraj juz wszystko dziala i nie bardzo chciala mi uwierzyc:(( Quote
Alojzyna Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 A ja czekam do końca przyszłego tygodnia. Mam nadzieję, że do tego czasu będzie znana już wstępnie ilość przyjętych psów i sędziowie zostaną już nimi obdzieleni. Taką przynajmniej uzyskałam informację z Oddziału, że przydziały ras dla poszczególnych sędziów zależą od ilości zgłoszonych psów. Dopiero wtedy się zdecyduję. Quote
panienkabubu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 A ja mam pytanie, jeśli wysyłam przelew elektronicznie, to też muszę wysłać im potwierdzenie? Jesli tak to w jaki sposob? (wybaczcie pytania, ale to moja 1 wystawa :D) Quote
panienkabubu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Elitesse napisał(a):ja wysylam dowod wplaty meilem ale wysyłając opłatę przez internet skad mam wziasc dowod wplaty? :niewiem: Quote
Elitesse Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ja mam konto internetowe w PKO - i po zaksiegowaniu operacji moge sobie wtdrukowac dowod wplaty - po wcisnieciu drukuj pojawia sie rowniez opcja zapisz plik i ja go zapisuje na dysku a potem zalaczam do meila Quote
Jagoodka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Elitesse napisał(a):ja mam konto internetowe w PKO - i po zaksiegowaniu operacji moge sobie wtdrukowac dowod wplaty - po wcisnieciu drukuj pojawia sie rowniez opcja zapisz plik i ja go zapisuje na dysku a potem zalaczam do meila Ja mam konto Inteligo i robie dokladnie to samo. Chyba ze wysylam zgloszenie poczta to sobie drukuje, robie ksero i wkladam ksero do kopertki ze zgloszeniem Quote
panienkabubu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Elitesse napisał(a):ja mam konto internetowe w PKO - i po zaksiegowaniu operacji moge sobie wtdrukowac dowod wplaty - po wcisnieciu drukuj pojawia sie rowniez opcja zapisz plik i ja go zapisuje na dysku a potem zalaczam do meila super :) to ja też tak sprobuje zrobic, mimo, ze mam konto w BZWBK W kazdym razie, wyslalam po raz kolejny kopie rodowodu i nie odeslalo mi :multi: super;) Quote
Pearl Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Elitesse napisał(a): czy oddzial bytomski ma w zwyczaju zamieszczanie katalogu przedwystawowego ?? ja dotad takiego udogodnienia nigdy nie bylo:roll: Quote
Elitesse Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 szkoda, to pewno na plan sedziowania tez nie mozna liczyc Quote
flashka-g Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 szkoda ze Intery nie maja zadnej zniżki;/ nic nie doceniaja trud psa i własciciela włozony w zdobywanie i reprezentacje Polski poza granicami naszego kraju. Quote
musia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Tak przy okazji opłat. Czy są rzeczywiście jeszcze wystawy krajowe , które rasy polskie mają płatne? Bo zastanawiałam się czy to nie jest zarządzenie odgórne. O choćby powrót do bezpłatnego wystawiania PONów (jakże słuszne) Quote
Jagoodka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Jest zarzadzenie odgórne, że wszystkie rasy polskie (włącznie z PON-ami od tego roku) są zgłaszane na wystawy krajowe i międzynarodowe organizowane przez ZKwP bezpłatnie. Opłata jest egzekwowana tylko i wyłącznie za wystawy klubowe dla W/w ras. Quote
musia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Bo właśnie mam przed sobą reklamówkę Karkonoskiej w Jeleniej Górze i tam ani słowa o bezpłatnej polskiej rasie. Jedynie klasa Baby - bezpł. szcz - 30 zł, wet i inter - ? , zagraniczni 30 E. Quote
Jagoodka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Musia tu masz skopiowana informację ze strony ZkwP. Na czerwono zaznaczone opłata dla ras polskich :) Wystawa - Show XXXI Krajowa Wystawa Psów Rasowych National Dog Show Miasto - City, Date - Date Jelenia Góra, 14.05.2006 Miejsce - Place Stadion Międzyszkolnego Ośrodka Sportu, Jelenia Góra, ul. Lubańska Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries 25.04.2006 Opłaty - Entry Fees Wystawcy krajowi (wnoszone do dnia 25.04.2006) - za pierwszego psa (z katalogiem) 65 zł - za każdego następnego psa (bez katalogu) 55 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 30 zł - interchampiony, rasy polskie, psy w klasie weteranów - bezpłatnie (pod warunkiem wystawienia) - konkurs Młody Prezenter - bezpłatnie Opłaty za psy zgłoszone w terminie, a wnoszone po dniu 25.04.2006 wynoszą 100 zł za każdego psa, bez względu na ilość zgłoszonych psów i klasę. Foreign exhibitors Payment till 25.04.2006 - for each dog 20 Euro Payment after 25.04.2006 - for each dog 30 Euro Quote
Kelly Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 a dla mnie to jest chore że muszę zgłaszać psa w ciemno! zgłoszę ale jeśli dowiem się że sędzia jest taki który mi nie odpowiada to po prostu nie zapłacę i nie pojadę! dzwoniłam dziś do oddziału i Pani jeszcze z dumą powiedziała że co roku tak mają że nie wiadomo podziału wg konkretnych ras... więcej takich oddziałów :mad: widać szacunek do naszych pieniędzy... Quote
JustynaJK Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 dzwońcie,pytajcie może w końcu coś się zmieni:crazyeye: Quote
Kelly Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 zastanawia mnie takie postępowanie... chyba przedzwonię do Zarządu Głównego:cool3: czy ktoś się spotkał z innym oddziałem który nie podaje do końca sędziów na konkretne rasy? :roll: Quote
JustynaJK Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 dobry pomysł,dzwoń,swoją drogą ciekawa jestem co powiedzą:crazyeye: Quote
Recommended Posts