Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
Nadal mi wracają maile do oddziału :(

mi tez:( a Pani zapewniałą, zę od wczoraj juz wszystko dziala i nie bardzo chciala mi uwierzyc:((

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja czekam do końca przyszłego tygodnia. Mam nadzieję, że do tego czasu będzie znana już wstępnie ilość przyjętych psów i sędziowie zostaną już nimi obdzieleni. Taką przynajmniej uzyskałam informację z Oddziału, że przydziały ras dla poszczególnych sędziów zależą od ilości zgłoszonych psów.
Dopiero wtedy się zdecyduję.

Posted

ja mam konto internetowe w PKO - i po zaksiegowaniu operacji moge sobie wtdrukowac dowod wplaty - po wcisnieciu drukuj pojawia sie rowniez opcja zapisz plik i ja go zapisuje na dysku a potem zalaczam do meila

Posted

Elitesse napisał(a):
ja mam konto internetowe w PKO - i po zaksiegowaniu operacji moge sobie wtdrukowac dowod wplaty - po wcisnieciu drukuj pojawia sie rowniez opcja zapisz plik i ja go zapisuje na dysku a potem zalaczam do meila

Ja mam konto Inteligo i robie dokladnie to samo. Chyba ze wysylam zgloszenie poczta to sobie drukuje, robie ksero i wkladam ksero do kopertki ze zgloszeniem

Posted

Elitesse napisał(a):

super :) to ja też tak sprobuje zrobic, mimo, ze mam konto w BZWBK
W kazdym razie, wyslalam po raz kolejny kopie rodowodu i nie odeslalo mi :multi:

super;)

Posted

Elitesse napisał(a):

czy oddzial bytomski ma w zwyczaju zamieszczanie katalogu przedwystawowego ??
ja dotad takiego udogodnienia nigdy nie bylo:roll:

Posted

Tak przy okazji opłat. Czy są rzeczywiście jeszcze wystawy krajowe , które rasy polskie mają płatne?

Bo zastanawiałam się czy to nie jest zarządzenie odgórne. O choćby powrót do bezpłatnego wystawiania PONów (jakże słuszne)

Posted

Jest zarzadzenie odgórne, że wszystkie rasy polskie (włącznie z PON-ami od tego roku) są zgłaszane na wystawy krajowe i międzynarodowe organizowane przez ZKwP bezpłatnie. Opłata jest egzekwowana tylko i wyłącznie za wystawy klubowe dla W/w ras.

Posted

Bo właśnie mam przed sobą reklamówkę Karkonoskiej w Jeleniej Górze i tam ani słowa o bezpłatnej polskiej rasie. Jedynie klasa Baby - bezpł. szcz - 30 zł, wet i inter - ? , zagraniczni 30 E.

Posted

Musia tu masz skopiowana informację ze strony ZkwP. Na czerwono zaznaczone opłata dla ras polskich :)

Wystawa - Show
XXXI Krajowa Wystawa Psów Rasowych
National Dog Show

Miasto - City, Date - Date
Jelenia Góra, 14.05.2006

Miejsce - Place
Stadion Międzyszkolnego Ośrodka Sportu, Jelenia Góra, ul. Lubańska

Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries
25.04.2006

Opłaty - Entry Fees
Wystawcy krajowi (wnoszone do dnia 25.04.2006)
- za pierwszego psa (z katalogiem) 65 zł
- za każdego następnego psa (bez katalogu) 55 zł
- za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 30 zł
- interchampiony, rasy polskie, psy w klasie weteranów - bezpłatnie (pod warunkiem wystawienia)
- konkurs Młody Prezenter - bezpłatnie

Opłaty za psy zgłoszone w terminie, a wnoszone po dniu 25.04.2006 wynoszą 100 zł za każdego psa, bez względu na ilość zgłoszonych psów i klasę.

Foreign exhibitors
Payment till 25.04.2006 - for each dog 20 Euro
Payment after 25.04.2006 - for each dog 30 Euro

Posted

a dla mnie to jest chore że muszę zgłaszać psa w ciemno! zgłoszę ale jeśli dowiem się że sędzia jest taki który mi nie odpowiada to po prostu nie zapłacę i nie pojadę!
dzwoniłam dziś do oddziału i Pani jeszcze z dumą powiedziała że co roku tak mają że nie wiadomo podziału wg konkretnych ras...
więcej takich oddziałów :mad: widać szacunek do naszych pieniędzy...

Posted

zastanawia mnie takie postępowanie...
chyba przedzwonię do Zarządu Głównego:cool3:
czy ktoś się spotkał z innym oddziałem który nie podaje do końca sędziów na konkretne rasy? :roll: