Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiedzcie mi, ze względu na to, że to moja pierwsza jakakolwiek wystawa jako wystawca... to się nie orientuję :)
Czy numerki są przysyłane do domku czy odbiera się je w dniu wystawy na wystawie? :)

Posted

jezeli oplacisz wczesniej i wyslesz razem ze zgloszeniem dowod wplaty to numerek teoretycznie powinien dojsc razem z potwierdzeniem, ale bywaja wystawy gdzie trzeba odebrac w sekretariacie

Posted

Elitesse napisał(a):
jezeli oplacisz wczesniej i wyslesz razem ze zgloszeniem dowod wplaty to numerek teoretycznie powinien dojsc razem z potwierdzeniem, ale bywaja wystawy gdzie trzeba odebrac w sekretariacie

tak zrobiłam i nadal nic nie mam u siebie, dlatego pytam jaki zwyczaj w bytomiu panuje, gdyz nie wiem, bo ja pierwszy raz jako wystawca :)

Posted

w Bytomiu dotychvczas tak byo,że do wystawców opłaconych numerek przychodził pocztą wraz z potwierdzeniem i jednocześnie wejściówką na wystawy,ale jak będzie w tym roku to nie wiem:shake:

Posted

JustynaJK napisał(a):
w Bytomiu dotychvczas tak byo,że do wystawców opłaconych numerek przychodził pocztą wraz z potwierdzeniem i jednocześnie wejściówką na wystawy,ale jak będzie w tym roku to nie wiem:shake:

njom ale i tak dziekuje :)

a jak z katalogiem? tez przychodzi? czy do odbioru jest?

Posted

Elitesse, wiesz może kto sędziuje sznaucary w Bytomiu :niewiem: ? Ja Tutka zgłosiłam już do pośredniej :lol: , bo nie potrzebujemy Zwyc. Mł. z krajówki a Ty pewnie z małym powalczysz w młodzieży :cool3: ?

Posted

[quote name='marisia']Elitesse, wiesz może kto sędziuje sznaucary w Bytomiu :niewiem: ? Ja Tutka zgłosiłam już do pośredniej :lol: , bo nie potrzebujemy Zwyc. Mł. z krajówki a Ty pewnie z małym powalczysz w młodzieży :cool3: ?

nie mam pojecia kto sedziuje i nie mam pojecia jak do tego Bytomia dojade - myslalam o pociagu ale polaczenia sa beznadziejne :roll: