panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Aluuuuuuuuuuuuuuu jestes wielka, boska, swietna, cudowna, dzieeeeeekuuuuuuuujeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! :) :modla::modla::modla: nawet nie masz pojecia jak mi podnioslas cisnienie tymi stawkami, mamy szanse na BOB !!!!!!!!!!! :):):):):):) to juz za 11 dni !!!!!! Alu :loveu: :loveu: Quote
AlaNowak Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ehh, bo sie zakocham w sobie:loveu: :loveu: :loveu: Justyna- wszelkie poprawki już są zakończone, katalog chyba już do drukarni poszedl, tazke wszem i wobec oglaszam, ze PRZYJMOWANIE ZGŁOSZEŃ ZOSTAŁO OSTATECZNIE ZAKOŃCZONE[SIZE=2] ;) kivik, szkoda, ze wczesniej nei przeczytalalm twojej wiedomosci, bo juz z ZK wrocilam...:( Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ja sie nadal ciesze, mialam sie dzisiaj uczyc na ustna na polski bo mam jutro, ale chyba nie zdolam, serce mi wali jak szalone, jak bedziemy mieć doskonałą, a nie bardzo dobrą, to juz i tak sukces bo srebro bedziemy miec :multi: :multi: jejku Ala nawet nie masz pojecia jak mi poprawilas humor :multi: :multi: a tak sie bałam :multi: Quote
AlaNowak Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Kasiu- to trzymamy jutro kciuki;) Mnie to czeka za 5 lat dopiero:roll: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 alanowak napisał(a):Kasiu- to trzymamy jutro kciuki;) Mnie to czeka za 5 lat dopiero:roll: to Ty taka mloda?? a ja Ci chcialam na "Pani" mówić :D Quote
efra-husky Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Ala jesteś wielka :buzi: Po stokroć - dzięki Ci :modla: :modla: :modla: I do zobaczenia na ringu :razz: Quote
JustynaJK Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 zwykle o tej porze katalog jest już zamknięty i w drukarni teraz zabawa z kartami ocen,dyplomami,ringami itd... dobrze,że już sobie tym głowy nie zaprzątam, czasy pracy społecznej bezpowrotnie minęły Quote
AlaNowak Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 aaaaaa, no mi narazie sprawia to przyjemnosc, wiec nie wymagam zaplaty za moje udzielanie sie w ZK:) Quote
JustynaJK Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 zapłaty nigdy nie dostaniesz, to jest praca społeczna tylko i wyłącznie Quote
JustynaJK Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 a tak na marginesie chyba kiedyś jak byłam przelotem w ZK oglądałam twojego baska, chyba był jeszcze szczeniakiem,coś kojarzę Quote
AlaNowak Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 taaaaaaaaa??? A masz moze jakies swoje zdjatko na kompie??? No jesli widzialas bialo-czarnego baska to to byl na 100% moj, bo to jedyny w naszym oddziale:p Quote
JustynaJK Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 wiem wiem,trochę mam jeszcze kontaktu z ZK,ale mało chodzę ja byłam z onkiem Quote
Nitencja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 alanowak a wiesz moze jak teriery zostaly podzielone ?? Interesuja mnie szkoty i walijskie. Quote
JustynaJK Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 pamoętam,że pani WG prosiła mnie wtedy żeby zerknąć ale nie wiem czy na żęby czy drugą str piecha:evil_lol:nie pamiętam dokładnie,wiem,że był szczeniaczkiem Quote
AlaNowak Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 mozliwe, ale nie pamietam, jak bedziesz kiedys do Zk sie wybierala to napisz:) Quote
JustynaJK Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Nitencja napisał(a):alanowak a wiesz moze jak teriery zostaly podzielone ?? Interesuja mnie szkoty i walijskie. ale jesteś ciekawska:lol::crazyeye: pewnie są podzielone,albo Prezes dopiero robi plan ringów,bo to jako ostatnie się drukuje Quote
JustynaJK Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 alanowak napisał(a):mozliwe, ale nie pamietam, jak bedziesz kiedys do Zk sie wybierala to napisz:) oki,ale teraz przed wystawą jak taki gwar to chyba się nie wybiorę,ale na wystawie musowo będę:lol: Quote
Nitencja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Justyna no juz taki ze mnie typ zem ciekawa :cool3: bardzo nie lubie jechac w "ciemno" Pewnie gdyby to bylo dalej - nie pojechalabym, ale jako ze wystawa blisko to pojade by sie ze znajomymi spotkac i milo niedziele spedzic. Nie podawanie sedziow przed to tak jak zdanie ze niektorzy ida do kina, a inni na film:diabloti: Quote
JustynaJK Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 pewnie,że tak szczególnie w dobie ścisłej konkurencji i netu,ale wiesz sama o co chodzi ...................;) Quote
AlaNowak Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Nitencja- ja rowniez naleze do tego typu osob, zawsze jestem spokojniejsza, gdy znam staweczke, wiem o ktorej sa i jaki sedzia sedziuje moje psy (na razie psa):evil_lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 alanowak przywracasz mi wiarę w ludzi :loveu: Dzięki, dzięki, dzięki...:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Nitencja Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 alanovak to juz nawet nie o imienna stawke chodzi ( bo wszystko sie moze zdarzyc_)ale o sedziow i stawki ilosciowe. Zawsze jakos inaczej sie jedzie. A wiadomo ze kazdy sedzia ma jakies inne preferencje. :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Alusia, no wielkie serducho masz :) dzięki jeszcze raz :) Wprawdzie u mnie nie ma konkurencji, bo jedna suńka w klasie, ale zawsze lepiej jest wiedziej co i jak, nastawić się psychicznie i w ogóle :) Alu, jak tylko bedziesz czegos potrzebowac, to moge sie odwdzieczyc :loveu: Quote
BabyCakes Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ala - ogromnie dzieki :loveu: :loveu: :loveu: Super, ze chcialo Ci sie sprawdzic :multi: Quote
Recommended Posts