Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aluuuuuuuuuuuuuuu
jestes wielka, boska, swietna, cudowna,
dzieeeeeekuuuuuuuujeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! :) :modla::modla::modla:

nawet nie masz pojecia jak mi podnioslas cisnienie tymi stawkami, mamy szanse na BOB !!!!!!!!!!! :):):):):):)

to juz za 11 dni !!!!!!

Alu :loveu: :loveu:

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:eviltong: :eviltong: :eviltong: Ehh, bo sie zakocham w sobie:loveu: :loveu: :loveu:

Justyna- wszelkie poprawki już są zakończone, katalog chyba już do drukarni poszedl, tazke wszem i wobec oglaszam, ze PRZYJMOWANIE ZGŁOSZEŃ ZOSTAŁO OSTATECZNIE ZAKOŃCZONE[SIZE=2] ;)

kivik, szkoda, ze wczesniej nei przeczytalalm twojej wiedomosci, bo juz z ZK wrocilam...:(

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

ja sie nadal ciesze, mialam sie dzisiaj uczyc na ustna na polski bo mam jutro, ale chyba nie zdolam, serce mi wali jak szalone, jak bedziemy mieć doskonałą, a nie bardzo dobrą, to juz i tak sukces bo srebro bedziemy miec :multi: :multi:

jejku Ala nawet nie masz pojecia jak mi poprawilas humor :multi: :multi:
a tak sie bałam :multi:

Posted

zwykle o tej porze katalog jest już zamknięty i w drukarni

teraz zabawa z kartami ocen,dyplomami,ringami itd...

dobrze,że już sobie tym głowy nie zaprzątam, czasy pracy społecznej bezpowrotnie minęły

Posted

pamoętam,że pani WG prosiła mnie wtedy żeby zerknąć ale nie wiem czy na żęby czy drugą str piecha:evil_lol:nie pamiętam dokładnie,wiem,że był szczeniaczkiem

Posted

Nitencja napisał(a):
alanowak a wiesz moze jak teriery zostaly podzielone ?? Interesuja mnie szkoty i walijskie.

ale jesteś ciekawska:lol::crazyeye:

pewnie są podzielone,albo Prezes dopiero robi plan ringów,bo to jako ostatnie się drukuje

Posted

alanowak napisał(a):
mozliwe, ale nie pamietam, jak bedziesz kiedys do Zk sie wybierala to napisz:)

oki,ale teraz przed wystawą jak taki gwar to chyba się nie wybiorę,ale na wystawie musowo będę:lol:

Posted

Justyna no juz taki ze mnie typ zem ciekawa :cool3: bardzo nie lubie jechac w "ciemno" Pewnie gdyby to bylo dalej - nie pojechalabym, ale jako ze wystawa blisko to pojade by sie ze znajomymi spotkac i milo niedziele spedzic.
Nie podawanie sedziow przed to tak jak zdanie ze niektorzy ida do kina, a inni na film:diabloti:

Posted

Nitencja- ja rowniez naleze do tego typu osob, zawsze jestem spokojniejsza, gdy znam staweczke, wiem o ktorej sa i jaki sedzia sedziuje moje psy (na razie psa):evil_lol:

Posted

alanowak przywracasz mi wiarę w ludzi :loveu:

Dzięki, dzięki, dzięki...:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

alanovak to juz nawet nie o imienna stawke chodzi ( bo wszystko sie moze zdarzyc_)ale o sedziow i stawki ilosciowe. Zawsze jakos inaczej sie jedzie. A wiadomo ze kazdy sedzia ma jakies inne preferencje. :cool3:

Posted

Alusia, no wielkie serducho masz :) dzięki jeszcze raz :)
Wprawdzie u mnie nie ma konkurencji, bo jedna suńka w klasie, ale zawsze lepiej jest wiedziej co i jak, nastawić się psychicznie i w ogóle :)

Alu, jak tylko bedziesz czegos potrzebowac, to moge sie odwdzieczyc :loveu: