kivik Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Agatix napisał(a):ten jedyny brązowy, a właściwie brązowa :-)) no to już wiem kogo widziałam..siedziałam sobie dokładnei za Wami:) Quote
panienkabubu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='karenina']panienkabubu, bardzo dziekuje :multi: 5 zł :) (głupie 10 znakow :/) Quote
batiskaj Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Mogłabym uśmiechnąć się o te dwa coton de tulear? zgóry dziękuję bardzo Quote
wow Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 bardzo prosze o stawke goldenów chociaz psów pozdrawiam dorota Quote
Agatix Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='wow']bardzo prosze o stawke goldenów chociaz psów pozdrawiam dorota łoj dużo tego......... :-))))) >>>>>>>>>>psy szczeniąt DERRIEL MONSTER BY BLUE MOON Białe Złoto młodzież KENZO Marakita Moondust Osti O'SHEA AL Góra Złota BOLERO Fortissimo JOKER Marakita KING Szczęśliwy Słoń NEXT ROBIN z Leśnych Ostępów PACO z Zagłębia otwarta ATHILLA Andaman EBRO Marakita IGO z Zagłębia TERRA ANTYDAS SANI BICCO ARNOLD Golden Eye championów BOLD SUNNY z Leśnych Ostępów suczki>>>>>>>>>>>>>>>> szczeniąt INDIANA Gwiazda Dawida młodzieży Goldenamico DORA ESENSJA z Sarniej Góry KYLIE Marakita Work of Art SWEET SURPRISE pośrednia ANASTACIA Goldenpack Marty GOLDODYSEA KAMRY Szczęśliwy słoń KELLY Szczęśł. Słoń. otwarta ALMA Karmelkolandia ALYSSA Słońce Jury BAJONNA Helska Przygoda DAKOTA z Jurkowej Zagrody FIONA Szczęśliwy Słoń GLORIS Cerasus PRIMA Granada MEGY Magor. .........bardzo proszę....DOROTKO Quote
PSYLLA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 batiskaj napisał(a):Mogłabym uśmiechnąć się o te dwa coton de tulear? zgóry dziękuję bardzo proszę bardzo :) PSY kl.młodzieży Cartoonlands ARIZONA DREAM SUKI kl.pośrednia CLIO Batiskaj Quote
Jagoodka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='DCP_domowy']a ja proszę o stawkę briardów, pliiiiiiiś PSY szczeniat KONSTANT XABELLE z Pszczyńskiej Puszczy młodzieży DAGGAR la Poilue Elite HAGRID Brikasta THOR z Pierwszej Ligi posrednia OREO COOKIE Moravia Campanella RINO TIVIO Mirage otwarta UNIQUEHENGO des uns et des Autres championów AMAR Cedrett SUKI młodzieży DEHLI la Poilue Elite pośrednia INDI Wa-da-Pi otwarta JEAN D'ARC Nadina-Sis STELLA z Pierwszej Ligi chmpionów BABA z wojtkowizny Quote
Jagoodka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='dorotal']poprosze o stawke buldozkow francuskich :lol: PSY szczeniąt DAPPY Sweet Cookies FIGO To-Jo młodzieży CACUŚ JOHNY Orestes CzardASZ Bulgotki Podegrodzkie GREGOrY iz samary Gorodka posrednia GAIUS POTALA DALAJLAMA KREPY KMOTR 100 Pociech NIKIFOR Matuchowa Frajda otwarta MENEZ z Gorzelniowej Doliny SUKI pośrednia BaBETTE Mon Cheri EUREKa Ostap Bender Quote
Agatix Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 flashka-g napisał(a):Ma ktos fotki z Bis Szczeniat moze?? tak, ja mam sporo fot, włąśnie z BISÓW. Tylko musze je wrzucić... Quote
ajcka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Czy moge jeszcze prosic o staweczke Whippetow ?moze jakies fotki chartow Quote
cockermanka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 A myu sie tylko pochwalimy,że z Arabellka prezywiozłyśmy CWC i tytuł Najlepsza Suka w Rasie :-) Quote
Jagoodka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='ajcka']Czy moge jeszcze prosic o staweczke Whippetow ? PSY pośrednia I LOVE BORBON Lazarus otawarta KLIF Pagawa KRONOS Pagawa nevedith JAYFA JAYMEE uzytkowa KING SIZE Pagawa championów MAURITIUS Lazarus SUKI szczeniąt SHINNING STAR Wiatry Pustyni młodzieży Frontrunner's IRISH LOVE pośrednia I LOVE WHISKY Lazarus otwarta SIGNORETTA Liber Venti SIMBA-KHAN El-Halem weteranów sANTA BARBARA Lazarus Quote
PSYLLA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 musia napisał(a):Jak poszło bawarczykom. A może już były wyniki? musia, bawarczyki dla Ciebie (tłumów to tam nie było ;) ) PSY kl.użytkowa FENIX Zachełmianka - oc.dosk, lok.1, CWC, NPwR, BOB (nie wiem jak mu poszło na finałach bo już nie czekałam) SUKI kl.szczeniąt ROSZADA z Krainy Przodków FCI - WO 1 i wybrana do finałowej szóstki na BiS Szczeniąt kl.weteranów NORA ze Słowikowego Sadu - oc.dosk, lok.1 i to wszystko :) Quote
PSYLLA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Loona napisał(a):mogę prosic o stawkę fila brasileiro? PSY kl.pośrednia NUGAT z Kożuszek SUKI kl.pośrednia NIKI z Kożuszek i to wszystko :) Quote
Loona Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 PSYLLA napisał(a):PSY kl.pośrednia NUGAT z Kożuszek SUKI kl.pośrednia NIKI z Kożuszek i to wszystko :) dzięki wielkie :) Quote
Miśka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Czy moglabym usmiechnac sie o stawke siberian husky? nazwy z podzialem na klasy wystarcza. Z gory dzieki! Quote
Miśka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Miśka']Czy moglabym usmiechnac sie o stawke siberian husky? nazwy z podzialem na klasy wystarcza. Z gory dzieki! aaaalbo inaczej... czy byly zgloszone jeszcze jakies procz tych: Klasa młodzieży Vrangler CAYEN - II dosk. EBONYSHADOW N SHAPALI'S DRAGON - Zw. Mł., BOB, BOG III OUMIAR'S AMBASSADEUR-DE-FRANCE - III dosk. Klasa pośrednia ANTON NIKE'S Blue Hurricane - CWC ARMANI NIKE'S Wrota Beskidów - III dosk. CAMEO Poranek Kojota - IV dosk. MISTER BINGO Srebro Północy - II dosk. Klasa otwarta Husqvarna FAIR PLAY - II dosk. KEFFI Albus - IV dosk. NABUKO Eskimoski Domek - CWC NEMO BROWN NUGAT NIKE'S Śnieżna Wataha - III dosk. SNOWSTORM z Watahy Ostrego Zęba - V dosk. SUKI Klasa młodzieży Vrangler CAMEO - Zw.Mł. Klasa pośrednia EVENING FALLS Potęga Naturalności - IV dosk. KAILA Chugach - nb. LUKA Śnieżne Demony - III dosk. PENNYROYAL TEA Fortunatus - CWC VIRGO FOR HUSQVARNA Arktogea VIRTUAL - II dosk. Klasa otwarta ARMIDA Ellida-Elzan Husqvarna FAWORYTA KATIA Eskimoski Domek NIKITA BLACK STRIPE NIKE'S Śnieżna Wataha NORA JOHNS Lodowy Dotyk RIMMEL Eskimoski Domek SZERY z Hubrawej Sikawy Quote
Recommended Posts