Elitesse Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 moj Waciulek wybiegal Zwyciestwo Mlodziezy :multi: :multi: :multi: Quote
Mona4 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Alu zemna nie,ale chetnie sie wybiore. Ja bylam z znajomymi wystawiali Buldozka francuskiego NIKIFOR z matusiowej Frajdy. Niestety ocena Buldozkow byla straszna ,normalna zenada,sedzia sie popisal,niema co:-( A ciebie nieraz widzialam na spacerku z psiaczkiem w dolku :diabloti: i jak takie cudo niezapamietac. Quote
Agappe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 ktoś zna wyniki BOG V???? <i czy ktoś widział na finałach gdzies jakąś akitę??> Quote
Alojzyna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Czy ktoś mógłby podać stawkę staffików (staffordshire bull terrier)? Quote
Jagoodka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='alanowak'] Junior Handling- grupa mlodsza Ala gratuluje gratuluje :))) Super wyglądacie z Taresikiem :) On sie tak zabawil Twoja piszczacą piłeczką, że później nie chciał iść :)) Strasznie Cię polubił. No my też sie prz okazji chwalimy - Taresik dosk I, CWC, NPwR i BOB Quote
AlaNowak Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Mona4- super, napisz mi na priva kiedy ci pasuje;) Quote
AlaNowak Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Agappe- I- ? II- BI BAHATIKA Loango (basenji) III- EBONYSHADOW N SHAPALI`S DRAGON (sh) akity jakies byly z tego co pamietam, stala jedna biala nawet przed nami:eviltong: Nie wiem,a le mogla to byc forumowa Kasia_i_Łukasz:evil_lol: Jagoodka- juz posylam ci wiecej zdjec;) Quote
JustynaJK Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Powstawiam parę fot,ale coś wolno dziś net mi chodzi Quote
AlaNowak Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ja powstawiam jutro, bo dzisiaj juz musez raczej z kompa schodzic:P Quote
jo-jo Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 a czy jakieś dożi komuś się zaplątąły na fotkach?? Quote
Elitesse Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Mona4 napisał(a):Alu zemna nie,ale chetnie sie wybiore. Ja bylam z znajomymi wystawiali Buldozka francuskiego NIKIFOR z matusiowej Frajdy. Niestety ocena Buldozkow byla straszna ,normalna zenada,sedzia sie popisal,niema co:-( A ciebie nieraz widzialam na spacerku z psiaczkiem w dolku :diabloti: i jak takie cudo niezapamietac. ja wiem czy zenada ? wg mnie posedziowal bardzo dobrze ! Quote
PSYLLA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 My już też wróciliśmy i to bardzo zadowoleni :) ROSZADA,suczka z mojej hodowli, debiutujaca dzisiaj w kl.szczeniąt dostała WO 1 a na BiS Szczeniat została wybrana do finałowej szóstki. Również debiutująca ale tym razem w kl.weteranów NORA otrzymała oc.dosk, lok.1 :lol: Quote
altacarya Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Bardzo uprzejmie proszę osoby,które dysponują katalogiem z Bytomia: co to za suka z numerem 442? A może nawet ktoś zna jej dzisiejsze wyniki? Quote
Agappe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 alanowak napisał(a):Agappe- I- ? II- BI BAHATIKA Loango (basenji) III- EBONYSHADOW N SHAPALI`S DRAGON (sh) akity jakies byly z tego co pamietam, stala jedna biala nawet przed nami:eviltong: Nie wiem,a le mogla to byc forumowa Kasia_i_Łukasz:evil_lol: Jagoodka- juz posylam ci wiecej zdjec;) albo inna białaska <forumowej AKITY-Halne Wzgórze> która zgarneła rase ;) dzieki za info o BOG Quote
PSYLLA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 altacarya napisał(a):Bardzo uprzejmie proszę osoby,które dysponują katalogiem z Bytomia: co to za suka z numerem 442? A może nawet ktoś zna jej dzisiejsze wyniki? ta suczka to: MAŁA YUFFI Magor, niestety jej dzisiejszych wyników nie znam. Quote
Recommended Posts