Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alu zemna nie,ale chetnie sie wybiore.
Ja bylam z znajomymi wystawiali Buldozka francuskiego NIKIFOR z matusiowej Frajdy.
Niestety ocena Buldozkow byla straszna ,normalna zenada,sedzia sie popisal,niema co:-(

A ciebie nieraz widzialam na spacerku z psiaczkiem w dolku :diabloti: i jak takie cudo niezapamietac.

Posted

[quote name='alanowak']
Junior Handling- grupa mlodsza

Ala gratuluje gratuluje :)))
Super wyglądacie z Taresikiem :) On sie tak zabawil Twoja piszczacą piłeczką, że później nie chciał iść :)) Strasznie Cię polubił.

No my też sie prz okazji chwalimy - Taresik dosk I, CWC, NPwR i BOB

Posted

Agappe-
I- ?
II- BI BAHATIKA Loango (basenji)
III- EBONYSHADOW N SHAPALI`S DRAGON (sh)

akity jakies byly z tego co pamietam, stala jedna biala nawet przed nami:eviltong: Nie wiem,a le mogla to byc forumowa Kasia_i_Łukasz:evil_lol:

Jagoodka- juz posylam ci wiecej zdjec;)

Posted

Mona4 napisał(a):
Alu zemna nie,ale chetnie sie wybiore.
Ja bylam z znajomymi wystawiali Buldozka francuskiego NIKIFOR z matusiowej Frajdy.
Niestety ocena Buldozkow byla straszna ,normalna zenada,sedzia sie popisal,niema co:-(

A ciebie nieraz widzialam na spacerku z psiaczkiem w dolku :diabloti: i jak takie cudo niezapamietac.

ja wiem czy zenada ? wg mnie posedziowal bardzo dobrze !

Posted

My już też wróciliśmy i to bardzo zadowoleni :) ROSZADA,suczka z mojej hodowli, debiutujaca dzisiaj w kl.szczeniąt dostała WO 1 a na BiS Szczeniat została wybrana do finałowej szóstki. Również debiutująca ale tym razem w kl.weteranów NORA otrzymała oc.dosk, lok.1 :lol:

Posted

alanowak napisał(a):
Agappe-
I- ?
II- BI BAHATIKA Loango (basenji)
III- EBONYSHADOW N SHAPALI`S DRAGON (sh)

akity jakies byly z tego co pamietam, stala jedna biala nawet przed nami:eviltong: Nie wiem,a le mogla to byc forumowa Kasia_i_Łukasz:evil_lol:

Jagoodka- juz posylam ci wiecej zdjec;)

albo inna białaska <forumowej AKITY-Halne Wzgórze> która zgarneła rase ;)
dzieki za info o BOG

Posted

altacarya napisał(a):
Bardzo uprzejmie proszę osoby,które dysponują katalogiem z Bytomia: co to za suka z numerem 442? A może nawet ktoś zna jej dzisiejsze wyniki?

ta suczka to: MAŁA YUFFI Magor, niestety jej dzisiejszych wyników nie znam.