asiunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Hej!! Kasiu to ja bardzo rottki poprosze!:evil_lol: Poza tym to gratuluje!Co za suczydelko wystawialas?:p Quote
JASMIN Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 To ja bardzo proszę o staweczkę jamników długowłosych mini i króliczych :modla: A może ma ktoś foteczki jamniotków? Jeżeli komuś się udało coś cyknąć to bardzo proszę na maila ( monika.psy@op.pl ). Z góry dziękuję za pomoc Quote
panienkabubu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Dog Niemiecki (ac) Psy Klasa szczeniąt LINCOLN Saxifraga Klasa młodzieży ARAGON z Rosiczkowych Bagien FLINN Furiant Morawa OZZY Matrix SALWADOR Komandofoka Klasa otwarta CZARDASZ Marchołt ELMO Arlekinowe Imprerium Suki Klasa młodzieży COSTA DEL SOL Król Arlekin NEGRA Magiczne Koło NIEGRZECZNA ZUZANNA Magiczne Koło NIOBE Magiczne Koło OBSESJA Matrix TOSCA Oregon Klasa pośrednia OKEY OLGA Oregon Klasa otwarta IMAGINATION Polaris zaraz reszta ;) Quote
panienkabubu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Dalej dogi i Wam odpisze zaraz ;) Dog niemiecki (bł) Psy Klasa Młodzieży DI MAGGIO Modry Efekt NIKIFOR Magiczne Koło NOTHING ELSE MATTERS Balao Klasa pośrednia ORZESZEK z Błękitnych Wydm Klasa otwarta ORION z Błękitnych Wydm Suki Klasa młodzieży ROZALKA z Błękitnych Wydm SASKIJA Patland Klasa posrednia OSZIWA z Błękitnych wydm Dog niemiecki (pż) Psy Klasa posrednia AFFAIRISTE Giant's Causeway BONZO Złoty Kameleon TANGO z Kuźni Napoleońskiej Suki Klaas młodzieży NEA Ankh-Morpork Klasa posrednia ABRACADABRA Giant's Causeway Klasa otwarta JAGA Ungaro to tyle dogow jo-jo ;) Quote
panienkabubu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Agappe napisał(a):gratuluje!!! :)) dzieki :modla: Agappe napisał(a):i poprosze staweczke akit (japońskich):p no w katalogu jest tak: "Akita" i "Akita Amerykańska", to chyba o tą pierwsza chodzi prawda? ;) FCI 255 - Akita PSY Klasa szczeniąt INOCHI-O KAKERU (jakie imie :evil_lol: ) Halne Wzgórze Klasa młodziezy NANKYOKU Halne Wzgorze Klasa posrednia HOKORI-TAKAI Halne Wzgorze Klasa otwarta DAIKO Pa-Lis HOSEKI Halne Wzgorze IMBIR Puchate Kreple SUKI Klasa szczeniat ICZCZITE Halne Wzgorze Klasa mlodziezy ARASHI Tajgeta CAMA Dolina Wiązów KAMI Halne Wzgórze KITSUNE Halne Wzgórze NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze Klasa pośrednia MALWA Puchate Kreple YOSHI Rilaf Klasa otwarta AIKYO z Hrabouseho Dvora MIDORI Turzycowa Dolina prosze :) Quote
panienkabubu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Kasiu to ja bardzo rottki poprosze!:evil_lol: Poza tym to gratuluje!Co za suczydelko wystawialas?:p :modla: dzieki sliczne :) Ano bernardynke krotkowlosa ;-) No i staweczka FCI 147 - Rottweiler PSY Klasa młodziezy GREG Dor-Gladiator WEZYR Mendog Klasa użytkowa DRAGO Złodziejska Zgraja IPO-I SUKI Klasa mlodziezy TESSI IMO PECTORE Alegranda Klsa posrednia MINERWA Cum Laude Klasa otwarta FUGA z Garlicy Duchownej PERLA Marxel WHITNEY Ankus Quote
panienkabubu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='JASMIN']To ja bardzo proszę o staweczkę jamników długowłosych mini i króliczych :modla: A może ma ktoś foteczki jamniotków? Jeżeli komuś się udało coś cyknąć to bardzo proszę na maila ( monika.psy@op.pl ). Z góry dziękuję za pomoc Ja zdjec niestety niet, ale za to stawke moge podac :) Jamnik długowłosy króliczy SUKI Klasa posrednia DRAKA z Gaju Karczów Jamnik długowlosy miniaturowy PSY Klasa młodziezy HEBAN Ju-Lin LIDER z Żywieckiej Kotliny Klasa otwarta TARO z Gaju Karczów Klasa championów KEN Kartus SUKI Klasa młodzieży HIPI z Gaju Karczów Klasa otwarta ISKARA z Końskiego Raju przepraszam moderatorow za to, że post pod postem, ale chciałam, żeby każdy miał swoje osobno:) Quote
JASMIN Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='panienkabubu']Ja zdjec niestety niet, ale za to stawke moge podac :) Jamnik długowłosy króliczy SUKI Klasa posrednia DRAKA z Gaju Karczów Jamnik długowlosy miniaturowy PSY Klasa młodziezy HEBAN Ju-Lin LIDER z Żywieckiej Kotliny Klasa otwarta TARO z Gaju Karczów Klasa championów KEN Kartus SUKI Klasa młodzieży HIPI z Gaju Karczów Klasa otwarta ISKARA z Końskiego Raju przepraszam moderatorow za to, że post pod postem, ale chciałam, żeby każdy miał swoje osobno:) Bardzo dziękuję za staweczki :calus: panienkabubu, czy mogłabyś jeszcze napisać po jakich rodzicach i kiedy się urodziła miniaturowa suka z klasy młodzieży HIPI Z Gaju Karczów? A zna ktoś może wyniki w/w jamniorków? Quote
Agappe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 panienkabubu napisał(a):dzieki :modla: no w katalogu jest tak: "Akita" i "Akita Amerykańska", to chyba o tą pierwsza chodzi prawda? ;) FCI 255 - Akita PSY Klasa szczeniąt INOCHI-O KAKERU (jakie imie :evil_lol: ) Halne Wzgórze Klasa młodziezy NANKYOKU Halne Wzgorze Klasa posrednia HOKORI-TAKAI Halne Wzgorze Klasa otwarta DAIKO Pa-Lis HOSEKI Halne Wzgorze IMBIR Puchate Kreple SUKI Klasa szczeniat ICZCZITE Halne Wzgorze Klasa mlodziezy ARASHI Tajgeta CAMA Dolina Wiązów KAMI Halne Wzgórze KITSUNE Halne Wzgórze NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze Klasa pośrednia MALWA Puchate Kreple YOSHI Rilaf Klasa otwarta AIKYO z Hrabouseho Dvora MIDORI Turzycowa Dolina prosze :) dziękuje bardzo :)) a japońskie akity mają japońskie imniona ;) Quote
panienkabubu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='JASMIN']Bardzo dziękuję za staweczki :calus: panienkabubu, czy mogłabyś jeszcze napisać po jakich rodzicach i kiedy się urodziła miniaturowa suka z klasy młodzieży HIPI Z Gaju Karczów? A zna ktoś może wyniki w/w jamniorków? Wynikow niestety niet, ale HIPI ma takich rodzicow: O: Mł.Ch.Pl. Ch.Pl. EXTRAORDINARY MAN Corigentia M: Mł.Ch.Pl. ODA z Gaju Karczów Quote
Viz Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ja równiez dziekuej za staweczki jamnikow :D Moge jeszcze ladnie prposic o rodzicow tej suni: ISKARA z Końskiego Raju? :oops: Quote
JASMIN Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 panienkabubu napisał(a):Wynikow niestety niet, ale HIPI ma takich rodzicow: O: Mł.Ch.Pl. Ch.Pl. EXTRAORDINARY MAN Corigentia M: Mł.Ch.Pl. ODA z Gaju Karczów Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!!! :calus: Quote
panienkabubu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Viz napisał(a):Ja równiez dziekuej za staweczki jamnikow :D Moge jeszcze ladnie prposic o rodzicow tej suni: ISKARA z Końskiego Raju? :oops: O: Mł.Ch.Pl. Ch.Pl Zw.W. DRAGON z Końskiego Raju m: Mł. Ch.Pl. Ch.Pl. ZORA z końskiego raju Quote
panienkabubu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Viz napisał(a):Bardzo dziekuje :loveu: a prosze bardzo :) Quote
asiunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 panienkabubu napisał(a)::modla: dzieki sliczne :) Ano bernardynke krotkowlosa ;-) No i staweczka FCI 147 - Rottweiler PSY Klasa młodziezy GREG Dor-Gladiator WEZYR Mendog Klasa użytkowa DRAGO Złodziejska Zgraja IPO-I SUKI Klasa mlodziezy TESSI IMO PECTORE Alegranda Klsa posrednia MINERWA Cum Laude Klasa otwarta FUGA z Garlicy Duchownej PERLA Marxel WHITNEY Ankus Hej Kasiu dziekuje bardzo:loveu: Quote
cuciola Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 paneinkabubu gratuluje! czy moglabym prosic o stawke labradorow? i fotki dawaj..mam nadzieje ze labeczki tez masz Quote
Marca_Besi Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Czy mogłabym prosić o stawkę Flatów, nie powinno być dużo. :) Quote
kivik Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Marca_Besi napisał(a):Czy mogłabym prosić o stawkę Flatów, nie powinno być dużo. :) Proszę: kl. szczeniat: VERY SEXI MAN Virgo Vestalis kl. młodziezy CASPER Black&White Otwarta: CALLAO Z Wiecznego Szczęścia JIM Opolskie Pupilki Quote
Marca_Besi Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 kivik napisał(a):Proszę: kl. szczeniat: VERY SEXI MAN Virgo Vestalis kl. młodziezy CASPER Black&White Otwarta: CALLAO Z Wiecznego Szczęścia JIM Opolskie Pupilki Dziękuję!! Quote
panienkabubu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='cuciola']paneinkabubu gratuluje! czy moglabym prosic o stawke labradorow? i fotki dawaj..mam nadzieje ze labeczki tez masz to powiedz czy chce suczki czy pieski, ktora klasa... bo bylo ich az 56 sztuk i tak przepisywac :( to troche duzo.. a labka moze mam jednego czy dwa.. ale czekoladowego ;) ale to jak dogo zacznie dzialac normalnie.. Quote
jo-jo Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 panienkabubu napisał(a):Dalej dogi i Wam odpisze zaraz ;) Dog niemiecki (bł) Psy Klasa Młodzieży DI MAGGIO Modry Efekt NIKIFOR Magiczne Koło NOTHING ELSE MATTERS Balao Klasa pośrednia ORZESZEK z Błękitnych Wydm Klasa otwarta ORION z Błękitnych Wydm Suki Klasa młodzieży ROZALKA z Błękitnych Wydm SASKIJA Patland Klasa posrednia OSZIWA z Błękitnych wydm Dog niemiecki (pż) Psy Klasa posrednia AFFAIRISTE Giant's Causeway BONZO Złoty Kameleon TANGO z Kuźni Napoleońskiej Suki Klaas młodzieży NEA Ankh-Morpork Klasa posrednia ABRACADABRA Giant's Causeway Klasa otwarta JAGA Ungaro to tyle dogow jo-jo ;) Dziękuje Ślicznie :-)) Quote
sheltia12 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Moge prosić o stawke szetlandów? i jesli ktoś ma to o wyniki tez i fotki :) Dzieki Pozdrawiam Sheltia Quote
wow Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 gratuluje wszystkim !!!!!!!!!!!! bardzo prosze o stawke goldenów Quote
Recommended Posts