Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja też dostałam potwierdzenie.. Ale nie wiem czy bede na wystawie, sunia okazala sie niedyspozycyjna... eh... swiat sie wali...

a ja bylam pewna ze masz psa :)

Posted

panienkabubu napisał(a):
To nie cieczka :)
Po prostu sunia rozwaliła poduszkę na łapce i kuleje.. I nie wiem czy jej się zagoi do niedzieli... oby:roll:
na wystawie chyba sie jednak pojawimy, pokibicowac :evil_lol: a jesli sunia bedzie gotowa to i ją pokazemy..

jezeli nie bylo to jakies powazne skaleczenie to powinno byc dobrze - trzymam kiuki :thumbs:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja to sobie może założe taki parasol na głowe, wiecie jak na filmach mają, zakładany na białych plastikowych patyczkach na głowę taki kilkukolorowy parasol :evil_lol: :evil_lol:

taki jak Bruce Wszechmogący!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

my też nadal nie mamy potwierdzenia

Posted

Elitesse napisał(a):
a ja bylam pewna ze masz psa :)

bo ja mam psa :evil_lol: :evil_lol:

my potwierdzenie mamy, na wystawie bedziemy, ale czy sie wystawiac bedziemy, to zadecyduja najblizsze godziny czy poduszka sie wygoi, ale sunka i tak chyba bedzie, zeby sie obyla z psami innymi .. no zobaczymy .. prosimy o :kciuki: :)

Posted

panienkabubu napisał(a):
To nie cieczka :)
Po prostu sunia rozwaliła poduszkę na łapce i kuleje.. I nie wiem czy jej się zagoi do niedzieli... oby:roll:
na wystawie chyba sie jednak pojawimy, pokibicowac :evil_lol: a jesli sunia bedzie gotowa to i ją pokazemy..

Panienkabubu, spróbuj wyłudzić w aptece bez recepty (ewentualnie może to wypisać wet., pediatra, ogólny, chirurg..) maść BANEOCIN.
Jest niezastąpiona w takich przypadkach, sprawdziłam ją nie tylko na moim synku który notorycznie obgryzał paznokcie i miał kilka razy groźne rany, ale także 2 krotnie na mojej suni. Tez rozwaliła opuszkę. posmarowałam i po ptokach. Ale po pierwszym smarowanku połóż na podusi gazę i zaklej plastrami, żeby przynajmniej kilka godzin miała maśc na miejscu. Najlepiej na noc.
A jak mieszkasz na Pogoni to daj znać na pw , zejdę z moją sunią i podam Ci baneocin... :-))

Posted

JustynaJK napisał(a):
a w Bytomiu szruga i deszcz...brrrrr

A najgorsze jest to, że jutro ma być ładnie a w niedzielę niestety znów ma lać :angryy: Chyba zapowiada się powtórka z Opola :-(

Posted

Powiem tak. Zamawiam nad Śląskiem bezdeszczowo sobotę i niedzielę.

W sobotę jesteśmy w okolicach j. Goczałkowickiego na konkursie. A w niedzielę może rekreacyjnie sama odwiedzę Bytom.

Wg WP - jutro bezchmurnie, w niedzielę deszczowo...

Posted

No jak juz sie decyduje na wystawe na 100%, to deszcz ma byc :angryy:
och ta zlosliwa natura ;)
zobaczymy, juz pojutrze bedziemy po takze ... ;) moze nie bedzie lalo, w razie czego, wezmiemy parasol :p

Posted

hehehe, to chyba oglądamy jakieś inne!:eviltong: bo jak dziś oglądałam, to mówili że będzie padać i pokazali deszcz na połowie Polski, przez najbliższy tydzień, hehe, ale na szczęście tylko przelotny!:evil_lol: więc pewnie skończy się też straszeniem jak w Jeleniej! na wszelki wypadek zakupiłam ostatnio kurtkę przeciwdeszczową!:lol: :eviltong:

Posted

Ja przep[raszam tych wszystkich, ktorym cos obiecalam, ale ten tydzien nie byl zbyt ciekawy (ze wzgledow osobistych:-( ) wiec nei bylam w ZK...

Ja tez juz mam potwierdzenie z numerkiem i kuponem na katalog:)

Zycze wszystkim jak najwiekszych sukcesow na tej wystawie:Poland:
Oby tylko pogoda dopisala:mad:

A ja mam pytanie do wszystkich... jak to jest z Najpiekniejszymi psami oddzialu?? Co trzeba zrobic, aby wystarowac w konkursie?? Trzeba rase zdobyc czy tylko CWC lub zwyc. mlodziezy???

Posted

My bedziemy :multi: :multi:
Sunia kuleje minimalnie, ale już prawie przechodzi :multi: :multi:

Takze ... Bytom szykuj się :razz: :razz: :razz:

jakie macie numerki?? żebym Was poznała i nie udała, że nie znam !! bo miłoby było się spotkać i pogadać i pochwalić ocenami :razz: :razz: wprawdzie ja nie licze na wiecej niz BDB (ze wzgledu na ta kulawizne), ale moze moze .. zobaczymy :razz: :razz: