Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
ja tez, i co teraz? :(

do mnie tez nie doszło:( dzwoniłam, żeby się upewnić, czy wszystko OK. Pani powiedziała, ze wysyłali w zeszłym tygodniu..to chyba poczta:(

Posted

Elitesse napisał(a):
ja sie wlasnie usiluje dodzwonic ale na razie jest zajete

mi też to trochę zajęło..widocznie jest trochę takich jak my:(

Posted

panienkabubu napisał(a):
ja tez, i co teraz? :(

Dojdą, dojdą :) Ja już dostałam w poniedziałek, ale ja miekszam prawie w Bytomiu (w dawnej dzielnicy Bytomia).
A jak nie dostaniesz to zadzwoń do ZK w Bytomiu. Przy telefonie jest super babeczka p. Asia albo Alanowak i one Ci powiedzą czy jesteście w katalogu czy nie.
Ja do Ostravy jechałam bez potwierdzenia i nie było problemu (wcześniej pisałam maila do nich o potwierdzenie czy jesteśmy przyjęci i odpisali, że tak) . z resztą potwierdzenia z Ostravy do dnia dzisiejszego nie mam, a wystawa była 1,5 miesiąca temu grrrrrrr :((

Posted

Hmm... a ja mam wszystko ale niewiem czy pojadę!!!:roll: Ax ma kontuzje łapy i jeśli nie przestanie kuleć do niedzieli przynajmniej na tyle żeby zrobić na ringu jedno okrążenie to nie jedziemy, albo tylko jako wsparcie!:shake: niech to szlag! akurat teraz jak się sezon zaczyna !:razz: Także trzymajcie kciuki!:placz:

Posted

Ja "z leksza" wkurzona jestem. Odpadl nam transport na holenderską klubowkę, gdzie mialyśmy w tym czasie jechać. I nie dość, że stracilam 50 euro to jeszcze dodatkowo Bytom :( :( :(

Posted

dostałam dzisiaj potwierdzenie:lol:z numerkami:)
teraz tylko zaklinać pogodę trzeba...na jelenią górę się udało, to może teraz też...

Posted

To nie cieczka :)
Po prostu sunia rozwaliła poduszkę na łapce i kuleje.. I nie wiem czy jej się zagoi do niedzieli... oby:roll:
na wystawie chyba sie jednak pojawimy, pokibicowac :evil_lol: a jesli sunia bedzie gotowa to i ją pokazemy..