panienkabubu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Elitesse napisał(a):Ehh nadal nie mam potwierdzenia:( efra-husky napisał(a):Eli nie jesteś sama ;-) My też czekamy nadal na potwierdzenie cockermanka napisał(a):Ja tez nie mam potwierdzenia... resuruss napisał(a):Ja tez nie mam potwierdzenia :roll: Ja też nadal nie mam potwierdzenia.:roll: Quote
rogacz Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 pojawił się wreszcie plan sędziowania http://l.pl/psy/PLAN_SEDZOW2006.doc Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='rogacz']pojawił się wreszcie plan sędziowania http://l.pl/psy/PLAN_SEDZOW2006.doc no nareszcie! Quote
cockermanka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Własnie miała telefon z domu - potwierdzenie juz jest - idę studiowac plan sędziowania. Quote
Elitesse Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 no nareszcie !! bubu jestesmy na tym samym ringu :) oczywiscie pod warunkiem ze ten pies w mlodziezy to moj :eviltong: Quote
efra-husky Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 teraz to mi dali twardy orzech do zgryzienia :cool1: Zastanawiam się, o której powinnam wyjechać bo przed nami na ringu 54 psiaki :roll: Mam tylko nadzieję, że nie będzie w niedzielę padać :mad: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Elitesse napisał(a):no nareszcie !! bubu jestesmy na tym samym ringu :) oczywiscie pod warunkiem ze ten pies w mlodziezy to moj :eviltong: nr 138 to MY :D podejdzcie do nas jak bedziecie nas widziec!! :) chetnie sie zapoznamy Quote
cockermanka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Hahaha...a ja widzę,że będą nas sędziować tak jak dogi niemieckie - Zwycięzca Rasy w każdym kolorze - z wyjątkiem podpalanych i złotych - dla nich nie przewidziano Zwycięzcy Rasy...rany...kto układał ten plan?! Quote
Guest Reyes Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 W ile (pi razy oko) będzie się sędziować 37 psów?? Bo nie wiem jak się wyrobić... Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Elitesse napisał(a):zeby tylko nie padalo !! własnie :modla: Quote
resuruss Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ja tez juz mam potwierdzenia.....Plan sedziowania mnie nieco zadziwil......Mam suke zaraz po psie......cholewcia obawiam sie ze sie nie wyrobie z przygotowaniem...... Quote
Agatix Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 eveandAxel napisał(a):no my też dostaliśmy dzisiaj potwierdzenie!:p hmm... ale rzeczywiście miło by było dowiedzieć się kto sędziuje bo widzę że będzie też pan Marek Lewandowski a oceniał nas wczoraj, i trochę szkoda by było jakby się okazało że ma też dogi, chociaż niepowiem była by spora szansa na coś ekstra! >>>>>>>>>>>>błagam, napisz mi coś o nim. Kompletnie nie mam pojęcia czego się spodziewać... . Czy jest obiektywny? Na co najbardziej zwraca uwagę? Quote
Pearl Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ja tez dostalam juz potwierdzenie. Obawiam się tej pogody bardzo:roll: Quote
Elitesse Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Agatix napisał(a):>>>>>>>>>>>>błagam, napisz mi coś o nim. Kompletnie nie mam pojęcia czego się spodziewać... . Czy jest obiektywny? Na co najbardziej zwraca uwagę? przy jego ocenie sznaucerow zauwazylam ze ogromna uwage zwraca na ruch no i wybiera naprawde ladne psy :) Quote
resuruss Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Elitese - podobno razem bedziemy sie wozic z Malawaszka??? Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ma lać w niedziele! :( :roll: :roll: A możecie mi coś powiedzieć o p. Tiborze? Czy nie bałdzo? Quote
Elitesse Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 resuruss napisał(a):Elitese - podobno razem bedziemy sie wozic z Malawaszka??? no tez cos takiego slyszalam :eviltong: Quote
Elitesse Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 panienkabubu napisał(a):Ma lać w niedziele! :( :roll: :roll: hmm ja patrzylam na prognozy to ma padac dopiero wieczorem :roll: Quote
resuruss Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ja mam nadzieje ,ze ani kropelka nie spadnie -choc dzis byla burza z gradem...a od Bytomia tylko kilka kilometrow mam ...... Niech teraz wypada co ma wypadac i w niedziele bedzie piekne slonko!!!:multi: Quote
JustynaJK Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 też patrzyłam na pogodę,ma padać.................. Quote
Recommended Posts