Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse napisał(a):
Ehh nadal nie mam potwierdzenia:(

efra-husky napisał(a):
Eli nie jesteś sama ;-) My też czekamy nadal na potwierdzenie

cockermanka napisał(a):
Ja tez nie mam potwierdzenia...

resuruss napisał(a):
Ja tez nie mam potwierdzenia :roll:

Ja też nadal nie mam potwierdzenia.:roll:

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz to mi dali twardy orzech do zgryzienia :cool1: Zastanawiam się, o której powinnam wyjechać bo przed nami na ringu 54 psiaki :roll:

Mam tylko nadzieję, że nie będzie w niedzielę padać :mad:

Posted

Elitesse napisał(a):
no nareszcie !! bubu jestesmy na tym samym ringu :) oczywiscie pod warunkiem ze ten pies w mlodziezy to moj :eviltong:

nr 138 to MY :D podejdzcie do nas jak bedziecie nas widziec!! :) chetnie sie zapoznamy

Posted

Hahaha...a ja widzę,że będą nas sędziować tak jak dogi niemieckie - Zwycięzca Rasy w każdym kolorze - z wyjątkiem podpalanych i złotych - dla nich nie przewidziano Zwycięzcy Rasy...rany...kto układał ten plan?!

Guest Reyes
Posted

W ile (pi razy oko) będzie się sędziować 37 psów?? Bo nie wiem jak się wyrobić...

Posted

Ja tez juz mam potwierdzenia.....Plan sedziowania mnie nieco zadziwil......Mam suke zaraz po psie......cholewcia obawiam sie ze sie nie wyrobie z przygotowaniem......

Posted

eveandAxel napisał(a):
no my też dostaliśmy dzisiaj potwierdzenie!:p hmm... ale rzeczywiście miło by było dowiedzieć się kto sędziuje bo widzę że będzie też pan Marek Lewandowski a oceniał nas wczoraj, i trochę szkoda by było jakby się okazało że ma też dogi, chociaż niepowiem była by spora szansa na coś ekstra!

>>>>>>>>>>>>błagam, napisz mi coś o nim. Kompletnie nie mam pojęcia czego się spodziewać... . Czy jest obiektywny? Na co najbardziej zwraca uwagę?

Posted

Agatix napisał(a):
>>>>>>>>>>>>błagam, napisz mi coś o nim. Kompletnie nie mam pojęcia czego się spodziewać... . Czy jest obiektywny? Na co najbardziej zwraca uwagę?

przy jego ocenie sznaucerow zauwazylam ze ogromna uwage zwraca na ruch no i wybiera naprawde ladne psy :)

Posted

Ja mam nadzieje ,ze ani kropelka nie spadnie -choc dzis byla burza z gradem...a od Bytomia tylko kilka kilometrow mam ......
Niech teraz wypada co ma wypadac i w niedziele bedzie piekne slonko!!!:multi: