madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Cimi napisał(a):Ośrodek Sportowo-Rekreacyjny TS „Szombierki Bytom, ul. Frycza Modrzewskiego 3 dziękuje ślicznieeeeee:buzi: Quote
BabyCakes Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 W zeszlym roku dojazd byl bardzo dobrze oznakowany. Na tyle dobrze, ze - szukajac malej tabliczki z pieskiem - zabladzilam, bo... nie zauwazylam wieeelkiego bannera z napisem Krajowa Wystawa Psow Rasowych (czy cos w ten desen) :oops: :cool1: :cool3: Ja tylko chetnie dowiedzialabym sie, do jakiego sedziego jade. To, ze nie podano sedziow dla poszczegolnych ras przed zamknieciem przyjmowania zgloszen nie bardzo mi sie podoba :mad: Quote
cockermanka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 BabyCakes napisał(a):Ja tylko chetnie dowiedzialabym sie, do jakiego sedziego jade. To, ze nie podano sedziow dla poszczegolnych ras przed zamknieciem przyjmowania zgloszen nie bardzo mi sie podoba :mad: Dla mnie jest to conajmniej dziwne...i lekceważące dla wystawców:mad: :angryy: - wiadomym jest,że choćby dla zbierania ocen do hodowlanki czy championatu potrzebne są oceny od różnych sędziów - dlatego ja najpierw sprwadzam kto sędziuje...a tutaj mamy kompletny brak informacji :angryy: - dlatego zgłosiłam tylko jednego psa,pomimo że lubię bytomskie wystawy... Pominę juz ten drobny szczegół,że lubię jeźdic do sędziów mających pojęcia o rasie... Quote
Agatix Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 cześć, my tez jedziemy. BabyCakes napisał(a):W zeszlym roku dojazd byl bardzo dobrze oznakowany. Na tyle dobrze, ze - szukajac malej tabliczki z pieskiem - zabladzilam, bo... nie zauwazylam wieeelkiego bannera z napisem Krajowa Wystawa Psow Rasowych (czy cos w ten desen) :oops: :cool1: :cool3: Ja tylko chetnie dowiedzialabym sie, do jakiego sedziego jade. To, ze nie podano sedziow dla poszczegolnych ras przed zamknieciem przyjmowania zgloszen nie bardzo mi sie podoba :mad: a'propos, sędziuje nas P. Marek lewandowski, wchodzimy po Jamnikach, tak więc plan sędziowania uległ zmianie, bo żaden z wymienionych sędziów w II grupie nas nie ocenia... Quote
Guest Reyes Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Zaryzykuje pytanko: Ma ktoś jasność który sędzia ocenia Briardy? Quote
BabyCakes Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 a'propos, sędziuje nas P. Marek lewandowski, wchodzimy po Jamnikach, tak więc plan sędziowania uległ zmianie, bo żaden z wymienionych sędziów w II grupie nas nie ocenia... To milutko :angryy: Wiecie moze czy na stronie bedzie podany plan sedziowania? Dostalam dzis potwierdzenie i numer - milo, ze tak wczesnie, teraz pozostaje tylko dowiedziec sie, kto sedziuje! Quote
eveandAxel Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 no my też dostaliśmy dzisiaj potwierdzenie!:p hmm... ale rzeczywiście miło by było dowiedzieć się kto sędziuje bo widzę że będzie też pan Marek Lewandowski a oceniał nas wczoraj, i trochę szkoda by było jakby się okazało że ma też dogi, chociaż niepowiem była by spora szansa na coś ekstra! Quote
weihaiwej Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 A czy ktoś z Was orientuje się, czy na teren bytomskiej wystawy można wejść z psem niezgłoszonym? Chciałabym wziąć sunię ze sobą, żeby pobyła w tłoku, wśród psów. Poradźcie, please :) Quote
Alutka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 do mnie może też :razz: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
grygy Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Alutka napisał(a):do mnie może też :razz: :Rose: dobrego nigdy za wiele Witam ;) Nie macie jakiś przecieków co do naszego sędziego??? Quote
Elitesse Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 czy ktos z Wroclawia lub Opola mialby miejsce dla jednej osoby z malym psem ?? Quote
panienkabubu Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 eveandAxel napisał(a):no my też dostaliśmy dzisiaj potwierdzenie!:p hmm... ale rzeczywiście miło by było dowiedzieć się kto sędziuje bo widzę że będzie też pan Marek Lewandowski a oceniał nas wczoraj, i trochę szkoda by było jakby się okazało że ma też dogi, chociaż niepowiem była by spora szansa na coś ekstra! a ja nic........... co jeśli nie dostanę? :roll: Quote
flashka-g Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Elitesse']czy ktos z Wroclawia lub Opola mialby miejsce dla jednej osoby z malym psem ?? ja niestety sama sie wcisnełam;) Quote
moon27 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Reyes napisał(a):Zaryzykuje pytanko: Ma ktoś jasność który sędzia ocenia Briardy? Krystyna Łukasiewicz, Mariola Semik Quote
flashka-g Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 ja nie widze jaki problem ma oddział bytomski by podac podział sędziów na rasy..co to jakas tajemnica?? Quote
efra-husky Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Asiu przecież to największa tajemnica ;) Może sam oddział bytomski nie wie jacy sędziowie przyjadą ;) :evil_lol: Quote
flashka-g Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 porażka..juz mi sie odechciewa tej wystawy:lol: Quote
efra-husky Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Eli nie jesteś sama ;) My też czekamy nadal na potwierdzenie Quote
flashka-g Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 ale to dziwne bo nigdy mi sie Bytom tak zle nie kojarzył:roll: Quote
cockermanka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Mnie się Bytom tez zawsze bardzo dobrze kojarzył...chyba uznali,że czas to zmienić... Ja tez nie mam potwierdzenia... Quote
Tomex Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Hurra !!! Na stronie oddziału pojawił się plan sędziowania !!!:lol: Quote
Recommended Posts