Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W zeszlym roku dojazd byl bardzo dobrze oznakowany.
Na tyle dobrze, ze - szukajac malej tabliczki z pieskiem - zabladzilam, bo... nie zauwazylam wieeelkiego bannera z napisem Krajowa Wystawa Psow Rasowych (czy cos w ten desen) :oops: :cool1: :cool3:

Ja tylko chetnie dowiedzialabym sie, do jakiego sedziego jade. To, ze nie podano sedziow dla poszczegolnych ras przed zamknieciem przyjmowania zgloszen nie bardzo mi sie podoba :mad:

Posted

BabyCakes napisał(a):
Ja tylko chetnie dowiedzialabym sie, do jakiego sedziego jade. To, ze nie podano sedziow dla poszczegolnych ras przed zamknieciem przyjmowania zgloszen nie bardzo mi sie podoba :mad:

Dla mnie jest to conajmniej dziwne...i lekceważące dla wystawców:mad: :angryy: - wiadomym jest,że choćby dla zbierania ocen do hodowlanki czy championatu potrzebne są oceny od różnych sędziów - dlatego ja najpierw sprwadzam kto sędziuje...a tutaj mamy kompletny brak informacji :angryy: - dlatego zgłosiłam tylko jednego psa,pomimo że lubię bytomskie wystawy...

Pominę juz ten drobny szczegół,że lubię jeźdic do sędziów mających pojęcia o rasie...

Posted

cześć, my tez jedziemy.

BabyCakes napisał(a):
W zeszlym roku dojazd byl bardzo dobrze oznakowany.
Na tyle dobrze, ze - szukajac malej tabliczki z pieskiem - zabladzilam, bo... nie zauwazylam wieeelkiego bannera z napisem Krajowa Wystawa Psow Rasowych (czy cos w ten desen) :oops: :cool1: :cool3:

a'propos, sędziuje nas P. Marek lewandowski, wchodzimy po Jamnikach, tak więc plan sędziowania uległ zmianie, bo żaden z wymienionych sędziów w II grupie nas nie ocenia...

Guest Reyes
Posted

Zaryzykuje pytanko:
Ma ktoś jasność który sędzia ocenia Briardy?

Posted

a'propos, sędziuje nas P. Marek lewandowski, wchodzimy po Jamnikach, tak więc plan sędziowania uległ zmianie, bo żaden z wymienionych sędziów w II grupie nas nie ocenia...

To milutko :angryy:

Wiecie moze czy na stronie bedzie podany plan sedziowania?

Dostalam dzis potwierdzenie i numer - milo, ze tak wczesnie, teraz pozostaje tylko dowiedziec sie, kto sedziuje!

Posted

no my też dostaliśmy dzisiaj potwierdzenie!:p hmm... ale rzeczywiście miło by było dowiedzieć się kto sędziuje bo widzę że będzie też pan Marek Lewandowski a oceniał nas wczoraj, i trochę szkoda by było jakby się okazało że ma też dogi, chociaż niepowiem była by spora szansa na coś ekstra!

Posted

A czy ktoś z Was orientuje się, czy na teren bytomskiej wystawy można wejść z psem niezgłoszonym? Chciałabym wziąć sunię ze sobą, żeby pobyła w tłoku, wśród psów. Poradźcie, please :)

Posted

Alutka napisał(a):
do mnie może też :razz:

:Rose: dobrego nigdy za wiele

Witam ;) Nie macie jakiś przecieków co do naszego sędziego???

Posted

eveandAxel napisał(a):
no my też dostaliśmy dzisiaj potwierdzenie!:p hmm... ale rzeczywiście miło by było dowiedzieć się kto sędziuje bo widzę że będzie też pan Marek Lewandowski a oceniał nas wczoraj, i trochę szkoda by było jakby się okazało że ma też dogi, chociaż niepowiem była by spora szansa na coś ekstra!

a ja nic...........
co jeśli nie dostanę? :roll: