vena&vivi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ŚLEPACZEK MA DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie dostałam telefon, Pani po przespaniu się z myślą o adopcji jest na tak. Jutro się spotykamy i moje słoneczko idzie do domku :) Nie pamiętam kiedy byłam taka szczęśliwa. Dziękuje wszystkim za współpracę i pomoc. Quote
polubek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 to ja powietrze wypuszczę jutro jak psiak pójdzie do domu Quote
ilon_n Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No to rewelacja!! A tak konkretniej to gdzie nasza psinka się wybiera? I skąd do Pani dotarło info o Ślepku? Warto wiedzieć jakie ścieżki działań są najskuteczniejsze dla adopcji. Quote
Cajus JB Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Miła wiadomość. Mam nadzieję, że domek się nie rozmyśli bo taka adopcja to prawdziwą rzadkość. Mnie to pełno w Toruniu i okolicy. Może Go gdzieś spotkam kiedyś. Quote
papryka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 rewelacyjna wiadomosc:) dopiero dzisiaj trafilam na watek psiaka ale bardzo sie ciesze:))))))))) powodzenia maly!:) Quote
vena&vivi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pani sama do schronu przyszła i psiaka szuała psiaka więc ja aproponowałam nasego Ślepaczka :) Quote
ilon_n Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No to cudnie, że ludzie są jeszcze na tyle wrażliwi, by zaopiekować się pieskiem z takim defektem mając do wyboru 250 innych całkiem zdrowych .. Kobieta ma wielkie serce!! Mieszka w Toruniu?? Quote
vena&vivi Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Psiak już poszedł do nowego domu :) Będe miała zzdjęcia :) Mieszka w Toruniu i będe miała z Panią kontakt. Quote
polubek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 no to można odetchnąć i wypuścić powietrze :mdleje: Quote
ilon_n Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Bardzo cieszę się z tej adopcji. Czekamy więc na fotki szczęściarza z nowego domku. Niech Mu tam będzie jak w niebie.. Quote
Saphira Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ja też się cieszę:loveu::loveu::loveu: Nie znałam Ślepka, ale życzę mu długiego i szczęśliwego życia w nowym domku.:loveu::loveu::loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ale się cieszę, co za szczęście! :multi: Quote
ilon_n Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Liczymy na fotki Szczęściarza. Ciekawe jak Go nowa Pani nazwała? To przydałoby się do edycji tytułu wątku i ogłoszeń na NK. Quote
vena&vivi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Właśnie można napisać, że Ślepaczek znalał dom. O imie zapytam bo się dziś z Panią spotykam. Quote
ilon_n Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 O tak!! - czekamy na fotki i nowe imię Chłopczyka. Quote
Saphira Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Nie znałam Ślepka, ale też wyglądam informacji z jego domku. To ogromna przyjemność patrzeć jak psiakowi zwłaszcza kalekiemu się poszczęściło.:lol: Quote
ilon_n Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Wszyscy czekamy .. Vena napisała, że coś wklei .. liczę, że już wkrótce. Quote
vena&vivi Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Rozmawiałam dzisiaj z Panią i jutro będą foteczki. Ślepaczek nazywa się teraz Steive :) Ładnie zostaje sam w domku, nie niszczy, nie piszczy :) Quote
Sally (od Koanka) Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 vena&vivi napisał(a):Rozmawiałam dzisiaj z Panią i jutro będą foteczki. Ślepaczek nazywa się teraz Steive :) Ładnie zostaje sam w domku, nie niszczy, nie piszczy :) To dobrze :) I czekamy na foteczki Quote
ilon_n Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 O! - to fajne ma imię. Wobec tego czekamy dalej na foto grzecznego Steive'a :) Quote
Recommended Posts