vena&vivi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ja na niego wołam Ślepaczek to pieszczotliwie:D Quote
Cajus JB Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Namiary będę na mnie. Są w pierwszym poście. Za tekstem czekamy. Jeśli będzie trzeba to napiszę. Imię jest Mu bardzo potrzebne. Ktoś ma jakieś propozycje? Quote
vena&vivi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ale rozumiem, że moge po swojemu na niego wołać. To nie ma kontekstu obraźliwego. tak ot poprostu Quote
Sally (od Koanka) Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jakie cuuudo :loveu: Ujął mnie za serduszko. Będę zaglądać. W miarę możliwości postaram się zrobić ogłoszenia, jak już będzie imię oczywiście, bo bez niego ani rusz :), ale nie obiecuję nic wielkiego, bo czasu mało a potrzeb wiele :( Quote
vena&vivi Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Zapomiałam dodać, że chciałabym go wydać ale po podpisaniu umowy adopcyjnej.Cajus JB mam nadzieje, że to nie problem i ewentualnych chętnych możesz informować :) Quote
Cajus JB Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='vena&vivi']Zapomiałam dodać, że chciałabym go wydać ale po podpisaniu umowy adopcyjnej.Cajus JB mam nadzieje, że to nie problem i ewentualnych chętnych możesz informować :)[/QUOTE] Oczywiście, że to nie problem. Quote
Sally (od Koanka) Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ja bym proponowała pomyśleć nad imieniem :) to po pierwsze. Po drugie fajnie by było, gdyby udało Wam się dodać coś jeszcze do jego skromnego opisu, jakieś szczegóły w zachowaniu, coś nietypowego, coś, co sprawia, że jest to pies szczególny, bo każdy taki jest :) Wtedy możnaby pomyśleć nad tekstem do ogłoszeń, bo to, co jest, to stanowczo za mało... [quote name='Kasia z Demonem'] po 2 byłoby to moje 1 allegro dla psiaka, więc nie wiem jakby to wyszło Ja też nigdy takiego czegoś nie robiłam, ale z tego, co wiem, powinnać umieścić tam informacje typu - aukcja ma na celu znalezienie domu dla psa. proszę nie licytować i nie obserwować dla żartu wzbudzając tym samym nadzieję na dom. Wylicytowanie nie oznacza wygranej. Zastrzegamy możliwość nie wydania psa w nieodpowiadajace nam warunki. jak w allegro Bogusia - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=923694305 Mam nadzieję, że się trochę przydałam :)[FONT=Tahoma] [/FONT] Quote
vena&vivi Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Cajus JB']Oczywiście, że to nie problem.[/QUOTE] To fajnie czuje się pewniej jak wiem, że jest umowa z właścicielami. Zawsze staramy sie wybrać jak najlepszy nowy dom ale nigdy nic do końca nie przewidzimy :) Quote
ilon_n Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Obawiam się, że może być problem ze znalezieniem domku dla Niego, ale jeśli już się znajdzie to monitoring będzie murowany, zatem bez obaw Vena, będziesz mogła śledzić losy Ślepka po adopcji. Papiery to nie problem, tym bardziej, że On oficjalnie wyjdzie ze schronu, więc to Wy stawiacie warunki adopcji. Quote
Cajus JB Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Nadal oczekuję na propozycję imienia dla Niego. Bezimienny nie może być. Quote
ilon_n Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Moim zdaniem pasowałoby Mu imię Bartek lub Bercik. Ale może jakieś inne propozycje będą ciekawsze. Quote
polubek Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 mogę się wprosić? moja propozycja imienia dla psiaka Nico (Niko) Quote
vena&vivi Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Proszę wstrzymać oddechy do jutra, mam potencjalny domek, jutro będe miała odpowiedz. :) Quote
polubek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ja też. musimy tylko uważać żeby się nie udusić. musimy oszczędzać powietrze Quote
furciaczek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='vena&vivi']Proszę wstrzymać oddechy do jutra, mam potencjalny domek, jutro będe miała odpowiedz. :)[/QUOTE] Trzymam z calych sil kciuki!!! Quote
ilon_n Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No to biorę kolejny głęboki wdech ... i czekam na wieści .. Quote
Cajus JB Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Bezdech może być szkodliwy. Są jakieś informacje. Quote
polubek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 no bo niedługo mi powietrze uszami wyjdzie :lol: Quote
vena&vivi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jeszcze nic nie wiem, pewnie Pani po pracy zadzwoni więc możecie ciut powietrza nabrać :) Quote
Recommended Posts