Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Namiary będę na mnie. Są w pierwszym poście. Za tekstem czekamy. Jeśli będzie trzeba to napiszę. Imię jest Mu bardzo potrzebne. Ktoś ma jakieś propozycje?

Posted

Jakie cuuudo :loveu: Ujął mnie za serduszko. Będę zaglądać. W miarę możliwości postaram się zrobić ogłoszenia, jak już będzie imię oczywiście, bo bez niego ani rusz :), ale nie obiecuję nic wielkiego, bo czasu mało a potrzeb wiele :(

Posted

[quote name='vena&vivi']Zapomiałam dodać, że chciałabym go wydać ale po podpisaniu umowy adopcyjnej.Cajus JB mam nadzieje, że to nie problem i ewentualnych chętnych możesz informować :)[/QUOTE]

Oczywiście, że to nie problem.

Posted

Ja bym proponowała pomyśleć nad imieniem :) to po pierwsze. Po drugie fajnie by było, gdyby udało Wam się dodać coś jeszcze do jego skromnego opisu, jakieś szczegóły w zachowaniu, coś nietypowego, coś, co sprawia, że jest to pies szczególny, bo każdy taki jest :) Wtedy możnaby pomyśleć nad tekstem do ogłoszeń, bo to, co jest, to stanowczo za mało...

[quote name='Kasia z Demonem']
po 2 byłoby to moje 1 allegro dla psiaka, więc nie wiem jakby to wyszło
Ja też nigdy takiego czegoś nie robiłam, ale z tego, co wiem, powinnać umieścić tam informacje typu -

aukcja ma na celu znalezienie domu dla psa. proszę nie licytować i nie obserwować dla żartu wzbudzając tym samym nadzieję na dom. Wylicytowanie nie oznacza wygranej. Zastrzegamy możliwość nie wydania psa w nieodpowiadajace nam warunki.
jak w allegro Bogusia - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=923694305
Mam nadzieję, że się trochę przydałam :)[FONT=Tahoma]

[/FONT]

Posted

[quote name='Cajus JB']Oczywiście, że to nie problem.[/QUOTE]
To fajnie czuje się pewniej jak wiem, że jest umowa z właścicielami. Zawsze staramy sie wybrać jak najlepszy nowy dom ale nigdy nic do końca nie przewidzimy :)

Posted

Obawiam się, że może być problem ze znalezieniem domku dla Niego, ale jeśli już się znajdzie to monitoring będzie murowany, zatem bez obaw Vena, będziesz mogła śledzić losy Ślepka po adopcji. Papiery to nie problem, tym bardziej, że On oficjalnie wyjdzie ze schronu, więc to Wy stawiacie warunki adopcji.