zuzlikowa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 BUDRYSEK napisał(a):mam info od Hund Kaszelek miał tamponadę, arytmie komorową dostaje spironol czyli prilakton( to ten sam lek czynny) ma płyn w worku osierdziowymi w płucach ...płyn w płucach...ja boję się już tego zdania. Kaszelku...Ty tego nie czytaj...śpij spokojnie i zdrowiej...zdrowiej. Quote
Evelka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 BUDRYSEK napisał(a):mam info od Hund Kaszelek miał tamponadę, arytmie komorową dostaje spironol czyli prilakton( to ten sam lek czynny) ma płyn w worku osierdziowymi w płucach Bądź silny Kaszelku... I walcz! Quote
piołun Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Budrysek Wam napisze, wieści nie są dobre, życzę wszystkim dużo optymizmu i wiary, że ludzie zrozumieją jaką krzywdę wyrządzają psiakom wyrzucanym z domu... Quote
czerda Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 płyn w płucach to żle, ale w osierdziu u staruszka....... Quote
BUDRYSEK Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Kaszelek umarł dzisiaj.....:-( spokojnie podczas snu.... Żegnaj Maleńki, Dzielny Pieseczku....:-( (*)(*)(*) Mam nadzieję, że wiedziałeś i czułeś, że Kochaliśmy Cię.... Quote
piołun Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kochamy Cię Kaszelku, do zobaczenia, czekaj na nas z swoimi nowymi przyjaciółmi w niebie... Quote
czerda Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 niestety nie można zdziałać cudó∑-ale tak wiele ludzi go kochało i on to wie.... < już sama gotowość by przyjrzeć sie cierpieniu otwiera piekłu niebo> Quote
EVA2406 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Żegnaj Kochany Kaszelku :-( :-( :-( Mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy w świecie bez bólu, chorób i złych ludzi. Do zobaczenia Maleństwo :-( Quote
Evelka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kochany Kaszelku... Tak bardzo mi przykro:-(:-(:-(:-(:-( Przepraszam, że nie zdążyliśmy na czas:-( Ale mam nadzieję, że czułeś, że tak wiele osób Cię pokochało... Teraz przynajmniej jesteś już szczęśliwy i nic Cię nie boli! Quote
beataczl Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Zegnaj malutkie biedactwo, odeszles bez domku... :-( spij spokojnie kruszynko - tak przykro, ze odeszłeś Kaszelku... (*) Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='BUDRYSEK']Kaszelek umarł dzisiaj.....:-( spokojnie podczas snu.... Żegnaj Maleńki, Dzielny Pieseczku....:-( (*)(*)(*) Mam nadzieję, że wiedziałeś i czułeś, że Kochaliśmy Cię.... Malutki...już na zdjęciu z Berciczkiem...byłeś jakby Cię nie było...bałam się bardzo o Ciebie,ale chciałam bardzo wierzyć,że choć Ty...choć Ty pokonasz swą niemoc...Bercik,Benio,Kaszelek...spotkaliście się...poznacie się...nie opuszczjcie sie nawzajem... Niestety cudów nie umiem robić. Quote
Karolina1984 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 :-(:-(to Smutne,że kolejna dobra duszyczka musiała odejść :( Bądź szczęśliwy za TM z innymi pieskami.Pozdrów moją Pusiune pieseczku.:-( Quote
EVA2406 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 zuzlikowa napisał(a):Malutki...już na zdjęciu z Berciczkiem...byłeś jakby Cię nie było...bałam się bardzo o Ciebie,ale chciałam bardzo wierzyć,że choć Ty...choć Ty pokonasz swą niemoc...Bercik,Benio,Kaszelek...spotkaliście się...poznacie się...nie opuszczjcie sie nawzajem... Niestety cudów nie umiem robić. Kaszelku, pozdrów mojego Toffiego i Ledusię i powiedz im, że na zawsze zostali w moim sercu :-(. Zuzliku :loveu:, to co i ile robisz, to już cud :iloveyou: Quote
Olena84 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Kaszelku tak mi przykro, że nie odszedłeś w kochającym Ciebie domku:(. Quote
BUDRYSEK Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 prosze pomóżcie spłącić dług Kaszelka :( zostało jeszcze 600 zł kazda pomoc potrzebna ostatnio tyle połamanych koteczków i chorych staruszków,ze szok...same nie damy rady :( Quote
Vlk Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 brak czasu ciągle, ciągle coś, wróciłam tu... a Kaszelka nie ma. Smutno. I to dopiero po takim czasie się dowiedziałam. Jak tam dług psinki? Coś się zmniejszył? Jakby co, to mogę te 5zł symboliczne wpłacić... Quote
EVA2406 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ja też, oczywiście, tak jak proponowałam. Budrysek ma popsuty komp, więc jak tylko zreperuje, pewnie się odezwie. Quote
Vlk Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 jakby co to proszę o pw, bo mam chorobliwą sklerozę ;) Quote
Recommended Posts