Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny i Wujku, czy:

odpowiada Wam takie rozwiązanie:

miejsce w domku - koszt 300zł plus karma, socjalizacja i opieka wspaniałej Cioteczki??

- jesli okaże się, że Portos nie dogada się z Jej kociakami, psiulkami własnymi czy też Guracikiem, który jest na DT u Niej, to wtedy Portos będzie przebywać za płotem u dobrej znajomej Cioteczki (ale wtedy w boksie) - jednak tak samo super opieka dwóch Cioteczek, plus socjalizacja.

- jesli okaże się z Portosa to niezły wariat, ale dogaduje się z innymi to wtedy pozostaje zostawienie wariata podczas nieobceności Cioteczki w kennelu (który musimy zalatwic w razie czegoś) bądź w kojcu u Cioteczki.

jednak Cioteczka nastawiona bardzo pozytywnie, nie straszne Jej szczeniackie zachowania :loveu:
Obie wierzymy, że Portos z racji tego, że jest młody poradzi sobie ze wszystkim, zaakceptuje psiaki i kociaki :)

Co Wy na to??

Tylko od razu mówię, że trzeba zebrac deklaracje stałe, albo tyle jednorazowych aby nie brakowało potem... watpię, aby Portosek grzał doopke u Cioteczki długo, ale ze wszystkim trzeba sie liczyć.

A oto Guaro - podopieczny Cioteczki Owieczki :) http://www.dogomania.pl/threads/148364-Guaro-odratowany-anioA-w-ciele-boksera-ZAE-by-wyleczone-Szukamy-Cudownego-domu

Czy taka opcja Wam odpowiada??

Posted

jesli ręczysz że nam go nie zamorduje, to tak.;)

tylko bez deklaracji stałych nie podejmę się sama zabrania go stamtąd - po prostu mnie na to nie stać...

Na dodatki - typu wet, czy coś jednorazowego - uzbieramy z bazarków, o to to spokojna głowa

Posted

[quote name='NiJaSe']tyz jestem za
to teraz trzeba te deklaracje gonic[/QUOTE]

Tyle dla Was moglam jedynie zrobic. Jestem totalnie splukana, "moje" psiaki domków znaleźć nie mogą.......

Spróbujcie znaleźć brakująca sumę deklaracji.... plisss. Na karmę też trzeba kasę mieć, ale Owieczka karmi psiaki sucha karma i gotowanym, wiec jak bedziecie zawozic Portoska, to mozecie zakupic makaroniki jakies, takie najzwyklejsze. Ona i tak im miesza to wszystko. Wiec sucha karma tez nie musi byc z najwyzszej polki :)

Posted

Zaglądam jak idzie
Jak Wam pasuje to sobie rozpiszcie moją deklarację np. jako 5 miesięcy po 50 płatne w jednej racie czy jakoś tak...
I jeszcze pójdę w jedno miejsce, bo mi coś po głowie chodzi...

Posted

Jestem na zaproszenie mmd,musze przeczytac.....Gdzie jest psiak albo dokad ma jechac, ile ma lat?
Moze bede mogla wesprzec karma , tylko niestety jest problem, karme trzeba odebrac z Warszawy.....

Posted

[quote name='Ellig']Jestem na zaproszenie mmd,musze przeczytac.....Gdzie jest psiak albo dokad ma jechac, ile ma lat?
Moze bede mogla wesprzec karma , tylko niestety jest problem, karme trzeba odebrac z Warszawy.....

Owieczka pracuje w Warszawie przy SGGW, wiec...... chyba nie byloby problemu wiekszego :)

uwaga, psiak mogłby juz w ten piatek po poludniu zostac przyjety przez Owieczke! A wiec do dzieła :)

Posted

[quote name='obraczus87']Owieczka pracuje w Warszawie przy SGGW, wiec...... chyba nie byloby problemu wiekszego :)

uwaga, psiak mogłby juz w ten piatek po poludniu zostac przyjety przez Owieczke! A wiec do dzieła :)[/QUOTE]
To znaczy ,ze psiak bedzie w Warszawie?
Poprosze o kontak do Owieczki na pw....na dzisiaj moge miec 30 kg karmy...