ocelot Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 O jaki ruch:) Dziewczyny a faktycznie macie dla niego miejsce gdzieś zaklepane? Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='ocelot']O jaki ruch:) Dziewczyny a faktycznie macie dla niego miejsce gdzieś zaklepane?[/QUOTE] Czekam na potwierdzenie w jednym miejscu ;) Quote
ocelot Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='obraczus87']Czekam na potwierdzenie w jednym miejscu ;)[/QUOTE] No tak obrączuś myśli:) Quote
Nikus Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='ocelot']No tak obrączuś myśli:)[/QUOTE] Obraczus działa:) Quote
NiJaSe Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 normalnie przeta ja was ja low ju do bolu a ciotka mmd mimo ze miala urwanie glowy w swieta to i tu zawitala . dzieki dobra kobieto :) Quote
NiJaSe Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Nikus']Obraczus działa:)[/QUOTE] hehe no toc wiedzialam co robie jak ja tu wolalam, mówilam ze rozpeta zawieruche :):):) Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='ocelot']No tak obrączuś myśli:)[/QUOTE] Ja myslę?? Kochana.......... od kiedy ja mysle :D daj spokój :D Quote
NiJaSe Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='obraczus87']Ja myslę?? Kochana.......... od kiedy ja mysle :D daj spokój :D[/QUOTE] od czasu do czasu ???? :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='NiJaSe']od czasu do czasu ???? :evil_lol:[/QUOTE] chmmmmmmm niech bedzie. Dzisiaj pomyslałam kilka razy, ale, ale ale WYJATEK POTWIERDZA REGUŁĘ :D Quote
ocelot Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Nikus']Obraczus działa:)[/QUOTE] No:)Odpowiedniej ujęte fakt:) Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Pamietajmy o kasce tez na szczepienia, wizyty u weta itd.... i na kastracje w przyszlosci. Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dziewczyny i Wujku, czy: odpowiada Wam takie rozwiązanie: miejsce w domku - koszt 300zł plus karma, socjalizacja i opieka wspaniałej Cioteczki?? - jesli okaże się, że Portos nie dogada się z Jej kociakami, psiulkami własnymi czy też Guracikiem, który jest na DT u Niej, to wtedy Portos będzie przebywać za płotem u dobrej znajomej Cioteczki (ale wtedy w boksie) - jednak tak samo super opieka dwóch Cioteczek, plus socjalizacja. - jesli okaże się z Portosa to niezły wariat, ale dogaduje się z innymi to wtedy pozostaje zostawienie wariata podczas nieobceności Cioteczki w kennelu (który musimy zalatwic w razie czegoś) bądź w kojcu u Cioteczki. jednak Cioteczka nastawiona bardzo pozytywnie, nie straszne Jej szczeniackie zachowania :loveu: Obie wierzymy, że Portos z racji tego, że jest młody poradzi sobie ze wszystkim, zaakceptuje psiaki i kociaki :) Co Wy na to?? Tylko od razu mówię, że trzeba zebrac deklaracje stałe, albo tyle jednorazowych aby nie brakowało potem... watpię, aby Portosek grzał doopke u Cioteczki długo, ale ze wszystkim trzeba sie liczyć. A oto Guaro - podopieczny Cioteczki Owieczki :) http://www.dogomania.pl/threads/148364-Guaro-odratowany-anioA-w-ciele-boksera-ZAE-by-wyleczone-Szukamy-Cudownego-domu Czy taka opcja Wam odpowiada?? Quote
Majki1510 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 jesli ręczysz że nam go nie zamorduje, to tak.;) tylko bez deklaracji stałych nie podejmę się sama zabrania go stamtąd - po prostu mnie na to nie stać... Na dodatki - typu wet, czy coś jednorazowego - uzbieramy z bazarków, o to to spokojna głowa Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ręcze, że nie zabije a wrecz pokocha hihi :) Ja teraz niestety spadam ;/ i tak przeholowalam dzisiaj z Dogo :D Wiec Dziewczynki............. i Chlopcy :) szukajcie deklaracji!!! Quote
NiJaSe Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 tyz jestem za to teraz trzeba te deklaracje gonic Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='NiJaSe']tyz jestem za to teraz trzeba te deklaracje gonic[/QUOTE] Tyle dla Was moglam jedynie zrobic. Jestem totalnie splukana, "moje" psiaki domków znaleźć nie mogą....... Spróbujcie znaleźć brakująca sumę deklaracji.... plisss. Na karmę też trzeba kasę mieć, ale Owieczka karmi psiaki sucha karma i gotowanym, wiec jak bedziecie zawozic Portoska, to mozecie zakupic makaroniki jakies, takie najzwyklejsze. Ona i tak im miesza to wszystko. Wiec sucha karma tez nie musi byc z najwyzszej polki :) Quote
Tymonka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 W takim razie ode mnie nie 10 zł a 20 zł miesięcznie , kupię też część karmy chociaż . Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Anja2201']W takim razie ode mnie nie 10 zł a 20 zł miesięcznie , kupię też część karmy chociaż .[/QUOTE] zajefajnie :) Quote
Majki1510 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Anja2201']W takim razie ode mnie nie 10 zł a 20 zł miesięcznie , kupię też część karmy chociaż .[/QUOTE] super Aniu!! Quote
mmd Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Zaglądam jak idzie Jak Wam pasuje to sobie rozpiszcie moją deklarację np. jako 5 miesięcy po 50 płatne w jednej racie czy jakoś tak... I jeszcze pójdę w jedno miejsce, bo mi coś po głowie chodzi... Quote
Ellig Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jestem na zaproszenie mmd,musze przeczytac.....Gdzie jest psiak albo dokad ma jechac, ile ma lat? Moze bede mogla wesprzec karma , tylko niestety jest problem, karme trzeba odebrac z Warszawy..... Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Ellig']Jestem na zaproszenie mmd,musze przeczytac.....Gdzie jest psiak albo dokad ma jechac, ile ma lat? Moze bede mogla wesprzec karma , tylko niestety jest problem, karme trzeba odebrac z Warszawy..... Owieczka pracuje w Warszawie przy SGGW, wiec...... chyba nie byloby problemu wiekszego :) uwaga, psiak mogłby juz w ten piatek po poludniu zostac przyjety przez Owieczke! A wiec do dzieła :) Quote
Ellig Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='obraczus87']Owieczka pracuje w Warszawie przy SGGW, wiec...... chyba nie byloby problemu wiekszego :) uwaga, psiak mogłby juz w ten piatek po poludniu zostac przyjety przez Owieczke! A wiec do dzieła :)[/QUOTE] To znaczy ,ze psiak bedzie w Warszawie? Poprosze o kontak do Owieczki na pw....na dzisiaj moge miec 30 kg karmy... Quote
ocelot Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Anju od nas możesz dostać woreczek karmy. Tylko muszę go odebrać. Nie wiem ile kg. Quote
Recommended Posts