Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 obraczus87 napisał(a):Na pewno ma: Mix Bernardyna - Belutkę :) Białą Niunię - Abiśkę :) Mixa Bokserka - Guarcika :) Owieczka też ma jakies kociaki chyba :) No i będzie miała Portoska. To chyba tyle :) To może cichaczem jej czarnulca podrzucić?? :evil_lol: przy takiej gromadzie nawet nie zauwazy ;) Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Anja2201 napisał(a):Maja nie kracz , bo jak przywlekę 6 szczyla do domu to Mały mnie naprawdę zabije , a wiesz co wtedy będzie ?? Cała szóstka do Ciebie pójdzie :P Oj chętnie wezmę, chętnie tylko bez Małego ;) i mojego męża na wymianę zostawię :diabloti: Quote
Owieczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 obraczus87 napisał(a):Na pewno ma: Mix Bernardyna - Belutkę :) Białą Niunię - Abiśkę :) Mixa Bokserka - Guarcika :) Owieczka też ma jakies kociaki chyba :) No i będzie miała Portoska. To chyba tyle :) Dokładnie tak :) Belutka to ma ok 15 lat wiec tylko spanie jej w głowie ( piłkami bawić się nie będzie, wręcz sie ich boi) Abiśka - jak najbardziej uwielbia aportowanie i ganianie za piłką ( bez obaw, ma kilka swoich ) Guarcik też piłeczkami nie bardzo... więc nie powinno byc problemów ;) mam jeszcze 4 koty ( moje ) i nie licze przechodnich co sie same u mnie dokarmiają :razz: i jak narazie jedna kobyła ( ona lubi ponosic w pysku piłeczki i czasem podbiera Abiśce ale będzie pod kontrolą bo mogła by sie udławić ) Nie chce żadnych podrzutków !!! Bo nie wydole finansowo :oops::shake: Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Super :) Więc stan Owieczkowego inwentarza znany , mogę spać spokojnie :D Quote
ocelot Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Anja2201 napisał(a):Maja nie kracz , bo jak przywlekę 6 szczyla do domu to Mały mnie naprawdę zabije , a wiesz co wtedy będzie ?? Cała szóstka do Ciebie pójdzie :P Jakiego 6?: )który jest 5?: ) Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Aniu : Klusek , Tymek , Ufa , Flapi , Czarny szczylek i ten znaleziony był by 6 :D Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Anja2201 napisał(a):Aniu : Klusek , Tymek , Ufa , Flapi , Czarny szczylek i ten znaleziony był by 6 :D Aniu szczęśliwą liczbą jest 7, więc trzeba coś podziałać;) Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 rety jeden dzien mnie tu nie bylo a tu tyle wydarzen uff dobrze ,ze sie tatusiowi udalo :) no i jeszcze czarnuszek nam zostal zeby domek mu znależć Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 NiJaSe napisał(a):rety jeden dzien mnie tu nie bylo a tu tyle wydarzen Zaniedbujesz nas ciotka , nie ładnie:mad::evil_lol: Quote
mmd Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 cześć pracy rodacy:) wszystko na dobrej drodze, to zwijajcie szybko malucha, bo chcę zobaczyć foty, jak rozwala dom Owieczki:) Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Nie straszmy Owieczki bo jeszcze się rozmyśli :D Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 NiJaSe napisał(a):ech bo musze sie sklonowac ;p to mnie też poproszę, a tak ze dwa razy ;) Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 to ja jeszcze raz z tym samym offem , bo poprzednio nikt nie zauwazyl , potrzebna pomoc jakakolwiek , chocby pomysly jakies. Czas nam sie kurczy , jest czas do czerwca zeby psy ogarnac , obecnosc na watku i wpsparcie duchowe tez mile widziane. Zwlaszcza warszawskiej czesci publicznosci http://www.dogomania.pl/threads/179608-Alarm-Wawa-Sunia-za-tm-co-czeka-pozostal*****-Psiaki-spod-stadionu Quote
Owieczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 mmd napisał(a):cześć pracy rodacy:) wszystko na dobrej drodze, to zwijajcie szybko malucha, bo chcę zobaczyć foty, jak rozwala dom Owieczki:) No ładnie !! To jakiś spisek :mad: Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A jak , chcemy Ci remont zafundować , Portos zajmie się zrywaniem starej podłogi , tynku ze ścian itp.:D Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Anja2201 napisał(a):A jak , chcemy Ci remont zafundować , Portos zajmie się zrywaniem starej podłogi , tynku ze ścian itp.:D Ania przestań!! Powiemy wszystko jak wysadzimy Portosa i będziemy już odjeżdżać :D Quote
Owieczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Majki1510 napisał(a):Ania przestań!! Powiemy wszystko jak wysadzimy Portosa i będziemy już odjeżdżać :D :smhair2: Nieeee !!! :eek2: Ja tego nie czytam w ogóle !!! :huh: Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Owieczka napisał(a)::smhair2: Nieeee !!! :eek2: Ja tego nie czytam w ogóle !!! :huh: ej ej ej bo Owieczka nie zaprosi mnie nigdy na herbate do siebie :D Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A ja przypomne, że brakuje 20 zł stałych deklaracji!!!! :) Quote
Owieczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 obraczus87 napisał(a):ej ej ej bo Owieczka nie zaprosi mnie nigdy na herbate do siebie :D Ależ dlaczego nie... :boom: Chętnie zaprosze Cię do domu - ruiny :mad: i pogadamy sobie... yhymm.... o Portosku :motz: Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Owieczka napisał(a):Ależ dlaczego nie... :boom: Chętnie zaprosze Cię do domu - ruiny :mad: i pogadamy sobie... yhymm.... o Portosku :motz: To jaaaaaaaaaaa dziekuje bardzo, ale dam sobie rade bez wizyty u Ciebie :D Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 POMOCY!! Dostałam przelew od Iwony na PayPal dla Portoska, zaakceptowałam, przeliczyłam $ na zł i jest 82,8 zł. JAK JE CHOROBKA PRZELAĆ NA MOJE KONTO??? KTO WIE JAK TO DZIAŁA? Quote
ocelot Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Majki1510 napisał(a):POMOCY!! Dostałam przelew od Iwony na PayPal dla Portoska, zaakceptowałam, przeliczyłam $ na zł i jest 82,8 zł. JAK JE CHOROBKA PRZELAĆ NA MOJE KONTO??? KTO WIE JAK TO DZIAŁA? Mów do mnie jeszcze w obcych narzeczach:) Czyli jutro dziewczyny akcja? Quote
Recommended Posts