obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Anja2201 napisał(a):Na mikro to on się nie nadaje , tam do 6 kg , a Portos z 10 waży . Maluch bardzo prosi o deklaracje zważcie Go koniecznie. Ja myślę, że On ciut wiecej waży :) Karma zostala zawieziona do Owieczki :) Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 zważymy go dopiero u weta, DZIĘKUJEMY ZA OGROM KARMY I RESZTĘ PREZENCIKÓW!!!:loveu: Quote
Owieczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 obraczus87 napisał(a):zważcie Go koniecznie. Ja myślę, że On ciut wiecej waży :) Karma zostala zawieziona do Owieczki :) Karma dotarła :) Dziękuję za dowiezienie i przepraszam Obraczusia ze musiała na mnie czekać... Nie wiem czy Portosek tyle zje bo mam cały bagażnik karmy... :cool3: ( ale moze zje jeśli z niego głodomor, bo ja mu żałować nieczego nie będę ) staram się też gotować psiakom, dostają też rózne smakołyki. Mam nadzieję, że go nie zapasę :eviltong: Zobaczymy co z Portosa za ewenemwnt :) Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='Owieczka']Karma dotarła :) Dziękuję za dowiezienie i przepraszam Obraczusia ze musiała na mnie czekać... Nie wiem czy Portosek tyle zje bo mam cały bagażnik karmy... :cool3: ( ale moze zje jeśli z niego głodomor, bo ja mu żałować nieczego nie będę ) staram się też gotować psiakom, dostają też rózne smakołyki. Mam nadzieję, że go nie zapasę :eviltong: Zobaczymy co z Portosa za ewenemwnt :) Super, dzięki wielkie za karme, dowózkę i całą ogromną pomoc:loveu: A zapaść i zaukochiwać to nawet go trzeba! ;) Doszły wpłaty: od czerda - 20 zł. :loveu: od mmd - 250 zł. :loveu: [SIZE="6"]Do nowego życia Tatuśkowi brakuje tylko 20 złotóweczek Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 No własnie Owieczko, żeby Portosek w drzwiach sie mieścił :D Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 obraczus87 napisał(a):No własnie Owieczko, żeby Portosek w drzwiach sie mieścił :D a niech tam, oknem go będziemy wsadzać ;):evil_lol: Quote
Owieczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ocelot napisał(a):Czyli kiedy Portos rusza w drogę? Wstepnie jesteśmy umówieni na sobotę :D Ale jeszcze telefonicznie dogadamy jak bty coś ;) Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 jak damy radę z transportem (mam małe problemy) to jutro jeśli nie to dopiero w poniedziałek. Quote
Owieczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Majki1510 napisał(a):jak damy radę z transportem (mam małe problemy) to jutro jeśli nie to dopiero w poniedziałek. No lepiej by było w sobotke bo bęe mogła z Portosiem troche spędzić czasu i go poznać... W poniedziałek do pracy gnam więc nie wiem jak towarzystwo się dogada bez mojej obecności :( Postarajcie się pliss Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Owieczka napisał(a):No lepiej by było w sobotke bo bęe mogła z Portosiem troche spędzić czasu i go poznać... W poniedziałek do pracy gnam więc nie wiem jak towarzystwo się dogada bez mojej obecności :( Postarajcie się pliss no to musimy się jakoś dotelepać ;), wyjścia nie ma. Pańskie oko Portoska tuczy Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 jeszcze tylko go ukraść musimy :diabloti: Quote
Owieczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Majki1510 napisał(a):no to musimy się jakoś dotelepać ;), wyjścia nie ma. Pańskie oko Portoska tuczy ja to bym inaczej ujęła :D Owcze oko Portoska tuczy :eviltong: Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Portos pakuj walizki , jutro ( mam nadzieję ) jedziesz po nowe , cudne życie :) Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Owieczka napisał(a):ja to bym inaczej ujęła :D Owcze oko Portoska tuczy :eviltong: dokładnie cioteczko, dokładnie. Quote
Evelka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ogromnie się cieszę, że tak się to wszystko układa! Portos w końcu będzie szczęśliwy:multi: Pewnie nawet nie podejrzewa jakie zmiany się dla Niego szykują! A na pewno nie podejrzewa, że czeka na Niego cały bagażnik jedzonka:evil_lol: Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Evelka napisał(a):Ogromnie się cieszę, że tak się to wszystko układa! Portos w końcu będzie szczęśliwy:multi: Pewnie nawet nie podejrzewa jakie zmiany się dla Niego szykują! A na pewno nie podejrzewa, że czeka na Niego cały bagażnik jedzonka:evil_lol: nic jeszcze nie wie - będzie mial niespodziankę ;) Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Owieczka napisz ile masz inwentarza w domu , bo szykuje wyprawkę i nie wiem ile piłek wrzucić co by kłótni nie było później w domu :D Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Anja2201 napisał(a):Owieczka napisz ile masz inwentarza w domu , bo szykuje wyprawkę i nie wiem ile piłek wrzucić co by kłótni nie było później w domu :D wariatki Kochane :) Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Mamy już plan akcji na jutro, prosimy trzymać kciukaski;) Od rana szybka jazda po Portoska, potem wet i śmigamy do Owieczki. Stamtąd lecimy do Wawy z biszkopcikiem dla cioci brawurki. Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 brzuch mnie już z nerwów boli...:shake: Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 I uciekła Ciotak Owieczka i co ja teraz zrobię , będę musiała żyć z tą niewiedzą :( , a może któraś ciotka się orientuje w stanie posiadania ciotki owieczki ?? Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Anja2201 napisał(a):I uciekła Ciotak Owieczka i co ja teraz zrobię , będę musiała żyć z tą niewiedzą :( , a może któraś ciotka się orientuje w stanie posiadania ciotki owieczki ?? weż duuuużo, na pewno sie nie zmarnują ;) może po drodze kogoś na wymianę znajdziemy :diabloti: Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Maja nie kracz , bo jak przywlekę 6 szczyla do domu to Mały mnie naprawdę zabije , a wiesz co wtedy będzie ?? Cała szóstka do Ciebie pójdzie :P Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Anja2201 napisał(a):I uciekła Ciotak Owieczka i co ja teraz zrobię , będę musiała żyć z tą niewiedzą :( , a może któraś ciotka się orientuje w stanie posiadania ciotki owieczki ?? Na pewno ma: Mix Bernardyna - Belutkę :) Białą Niunię - Abiśkę :) Mixa Bokserka - Guarcika :) Owieczka też ma jakies kociaki chyba :) No i będzie miała Portoska. To chyba tyle :) Quote
Recommended Posts