Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anja2201 napisał(a):
Na mikro to on się nie nadaje , tam do 6 kg , a Portos z 10 waży . Maluch bardzo prosi o deklaracje

zważcie Go koniecznie. Ja myślę, że On ciut wiecej waży :) Karma zostala zawieziona do Owieczki :)

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
zważcie Go koniecznie. Ja myślę, że On ciut wiecej waży :) Karma zostala zawieziona do Owieczki :)

Karma dotarła :) Dziękuję za dowiezienie i przepraszam Obraczusia ze musiała na mnie czekać...
Nie wiem czy Portosek tyle zje bo mam cały bagażnik karmy... :cool3: ( ale moze zje jeśli z niego głodomor, bo ja mu żałować nieczego nie będę ) staram się też gotować psiakom, dostają też rózne smakołyki.
Mam nadzieję, że go nie zapasę :eviltong:

Zobaczymy co z Portosa za ewenemwnt :)

Posted

[quote name='Owieczka']Karma dotarła :) Dziękuję za dowiezienie i przepraszam Obraczusia ze musiała na mnie czekać...
Nie wiem czy Portosek tyle zje bo mam cały bagażnik karmy... :cool3: ( ale moze zje jeśli z niego głodomor, bo ja mu żałować nieczego nie będę ) staram się też gotować psiakom, dostają też rózne smakołyki.
Mam nadzieję, że go nie zapasę :eviltong:

Zobaczymy co z Portosa za ewenemwnt :)

Super, dzięki wielkie za karme, dowózkę i całą ogromną pomoc:loveu:

A zapaść i zaukochiwać to nawet go trzeba! ;)

Doszły wpłaty:
od czerda - 20 zł. :loveu:
od mmd - 250 zł. :loveu:

[SIZE="6"]Do nowego życia Tatuśkowi brakuje tylko 20 złotóweczek

Posted

Majki1510 napisał(a):
jak damy radę z transportem (mam małe problemy) to jutro jeśli nie to dopiero w poniedziałek.

No lepiej by było w sobotke bo bęe mogła z Portosiem troche spędzić czasu i go poznać... W poniedziałek do pracy gnam więc nie wiem jak towarzystwo się dogada bez mojej obecności :(
Postarajcie się pliss

Posted

Owieczka napisał(a):
No lepiej by było w sobotke bo bęe mogła z Portosiem troche spędzić czasu i go poznać... W poniedziałek do pracy gnam więc nie wiem jak towarzystwo się dogada bez mojej obecności :(
Postarajcie się pliss

no to musimy się jakoś dotelepać ;), wyjścia nie ma. Pańskie oko Portoska tuczy

Posted

Majki1510 napisał(a):
no to musimy się jakoś dotelepać ;), wyjścia nie ma. Pańskie oko Portoska tuczy

ja to bym inaczej ujęła :D Owcze oko Portoska tuczy :eviltong:

Posted

Ogromnie się cieszę, że tak się to wszystko układa!
Portos w końcu będzie szczęśliwy:multi:

Pewnie nawet nie podejrzewa jakie zmiany się dla Niego szykują! A na pewno nie podejrzewa, że czeka na Niego cały bagażnik jedzonka:evil_lol:

Posted

Evelka napisał(a):
Ogromnie się cieszę, że tak się to wszystko układa!
Portos w końcu będzie szczęśliwy:multi:

Pewnie nawet nie podejrzewa jakie zmiany się dla Niego szykują! A na pewno nie podejrzewa, że czeka na Niego cały bagażnik jedzonka:evil_lol:

nic jeszcze nie wie - będzie mial niespodziankę ;)

Posted

Mamy już plan akcji na jutro, prosimy trzymać kciukaski;)

Od rana szybka jazda po Portoska, potem wet i śmigamy do Owieczki. Stamtąd lecimy do Wawy z biszkopcikiem dla cioci brawurki.

Posted

I uciekła Ciotak Owieczka i co ja teraz zrobię , będę musiała żyć z tą niewiedzą :( , a może któraś ciotka się orientuje w stanie posiadania ciotki owieczki ??

Posted

Anja2201 napisał(a):
I uciekła Ciotak Owieczka i co ja teraz zrobię , będę musiała żyć z tą niewiedzą :( , a może któraś ciotka się orientuje w stanie posiadania ciotki owieczki ??

weż duuuużo, na pewno sie nie zmarnują ;)

może po drodze kogoś na wymianę znajdziemy :diabloti:

Posted

Anja2201 napisał(a):

Na pewno ma:

Mix Bernardyna - Belutkę :)
Białą Niunię - Abiśkę :)
Mixa Bokserka - Guarcika :)

Owieczka też ma jakies kociaki chyba :)

No i będzie miała Portoska. To chyba tyle :)