Poker Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 hej, hej jest tu kto? ja w przyszłym tygodniu wyjeżdżam na długo , oczywiście nie ma osób niezastąpionych. Quote
Tymonka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Państwo są już uprzedzeni ,że Portos może coś zniszczyć w czasie ich nieobecności i mają na to sposób , do tej pory Portos zostawał w klatce i bardzo dobrze się do tego przezwyczaił .Do dzieci Portos jest super. Pan dzisiaj dzwonił , czeka na tel. od Poker . Quote
Poker Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 To dzwonię jutro i sie umawiam. Wyjeżdzam na 6 tygodni. Quote
Owieczka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Anja2201 napisał(a):super , wielkie dzięki:) To jest link do allegro http://www.allegro.pl/item1088157874_niemiecki_terier_mysliwski_mix_pies_oddam.html Tu są ogólne informacje ale prosiła bym wczesniej o kontakt do potencjalnych właścicieli. Ja znam Portosa w zasadzie juz od podszewki i chciała bym miec pewność że wszystko zostanie przekazane. Quote
Poker Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Przepraszam, ale nie dałam rady dziś się umówić , nawet nie miałam czasu w pupę się podrapać.Jutro z rana zadzwonię i umówię się jak najszybciej. Owieczko , a jak mają się Z tobą skontaktować? Mają zadzwonić pod numer z Allegro? Quote
Owieczka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Poker']Przepraszam, ale nie dałam rady dziś się umówić , nawet nie miałam czasu w pupę się podrapać.Jutro z rana zadzwonię i umówię się jak najszybciej. Owieczko , a jak mają się Z tobą skontaktować? Mają zadzwonić pod numer z Allegro?[/QUOTE] Tak, najlepiej :) Quote
Poker Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Już byłam.Portos może pakować manatki.Domek bardzo dobry,cała rodzina psiolubna. Uczuliłąm na bezpieczeństwo pOrtosa i wbijałam do głowy ,by na początku zakładali i szelki i obrożę, chyba się przekonali.Są w stanie opłacić transport Portosa. Skontaktujcie z nimi proszę. Quote
Owieczka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Poker']Już byłam.Portos może pakować manatki.Domek bardzo dobry,cała rodzina psiolubna. Uczuliłąm na bezpieczeństwo pOrtosa i wbijałam do głowy ,by na początku zakładali i szelki i obrożę, chyba się przekonali.Są w stanie opłacić transport Portosa. Skontaktujcie z nimi proszę.[/QUOTE] To wspaniale :multi: Ja się jeszcze tak czy siak musze skontaktować z Tymi ludźmi bo dobrze by było żeby wiedzięli jak postępować z Portoskiem żeby tak nie rozrabiał itp.:oops: Moge poprosic nr ? A tak poza tym to wczoraj Portonio stracił swoje piękne orzeszki i narozrabiał :diabloti: :eviltong: To jest nygus... Portonio bardzo dobrze zniósł narkozę a wet chciał Portoskowi dobrze zrobić i wyniósł go na trawke na świeże powietrze żeby doszedł do siebie w mniej stresujących warunkach :lol: a Portonio jak szybko usnąl tak i szybko się wybudził i jak tylko zobaczył Pana dr. to w nogi :evil_lol: Na szczęście zatrzymał się u sąsiada ( no pijany jeszcze był jak ta lala więc nie było problemu go złapać) Uśmiałam sie nieźle z naszego weta :evil_lol: bo mało zawału nie dostał. Quote
Owieczka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 A Nasz Portonio siedzi teraz w żarówce biedny i nawet nie chce się położyć. Wyglada jak zbity pies w sensie dosłownym... Aż zastanawiałam sie czy urlopu nie brać bo ma taki wyraz pysia jak siedem nieszczęść. Na szczęście jest jeszcze pod wpływem narkozy i pewnie prześpi pół dnia. Quote
Poker Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 biedny Porotsek.A kto jest odpowiedzialny za adopcję Portoska? Owieczko , on jest w DT u Ciebie? Quote
Owieczka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Poker']biedny Porotsek.A kto jest odpowiedzialny za adopcję Portoska? Owieczko , on jest w DT u Ciebie?[/QUOTE] Tak , u mnie jest tylko tymczasowo ;) A ja tylko chcę uprzedzic potencjalny dom o jego różnych wybrykach i czasem ( mogło by się wydawać) dziwnym zachowaniu, żeby potem nie było rozczarowania itp. :) Quote
mmd Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ale by było świetnie, jakby to małe utrapienie miało już domek:) Podczytywałam, ale cichutko, żeby nie zapeszyć. Owieczko, jakby Ci było smutno bez łobuza to ja mam kopię zapasową w domu, przynajmniej z charakteru ;) Quote
Majki1510 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Wpłynęły pieniążki - 50 zł. Majku33krakow i 20 zł. Czerda:loveu::loveu::loveu: Quote
Tymonka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Portos jutro jedzie do nowego domku , pan po niego przyjeżdża :):) A ja mam pytanie ,Po portosku zostanie jakieś 200 zł (coś koło) , czy zgodzicie się żeby te pieniążki przekazać Korze ?? Od roku siedzi w DT płatnym , ma 10 zł deklaracji i nie ma jej za co dlaje utrzymywać . Może ktoś by chciał swoją deklarację przenieść na Korę ? http://www.dogomania.pl/threads/144305-Kora-brak-deklaracji-d%C5%82ug-za-DT-b%C5%82agam-o-deklaracje-grozi-jej-schron Quote
obraczus87 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 HURRA! ! ! ! ! ! ! PORTOSEk ma domek :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Hurra !!! azleż się ciesze ogromnie !!!! :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tymonka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Wszyscy się cieszymy :) Jutro rano odbieramy Portoska od Owieczki , a po południu pan odbiera go ode mnie :) A wieczorem Portos będzie już grzał dupkę w nowym domku .... Quote
obraczus87 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 O ile wieksza jest radosc czlowieka, gdy domek znajduje piesek, którego zna sie osobiscie - przynajmniej ja tak mam :loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
mmd Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Anja2201'][B] Portos jutro jedzie do nowego domku , pan po niego przyjeżdża :):) A ja mam pytanie ,Po portosku zostanie jakieś 200 zł (coś koło) , czy zgodzicie się żeby te pieniążki przekazać Korze ?? Się cieszę i się zgadzam :) Quote
majku33krakow Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Anja2201'] Portos jutro jedzie do nowego domku , pan po niego przyjeżdża :):) A ja mam pytanie ,Po portosku zostanie jakieś 200 zł (coś koło) , czy zgodzicie się żeby te pieniążki przekazać Korze ?? Od roku siedzi w DT płatnym , ma 10 zł deklaracji i nie ma jej za co dlaje utrzymywać . Może ktoś by chciał swoją deklarację przenieść na Korę ? http://www.dogomania.pl/threads/144305-Kora-brak-deklaracji-d%C5%82ug-za-DT-b%C5%82agam-o-deklaracje-grozi-jej-schron moze dajmy czas 2 tygodnie czy ile zeby na zimne dmuchac,ludzie sa rozni,ale nie czytałem co to za domek. Quote
Tymonka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Domek super , sprawdzony i myślę ,że skoro ludzie jadą po niego z Wrocławia to chyba im zależy , ale owszem jakiś czas trzeba poczekać , ja tak na zaś pytam , żeby zaklepać te pieniadze dla Kory , bo ona ma bardzo trudną sytuacje finansową . Quote
czerda Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 ja z radości się na wszystko zgadzam a deklaracje przenoszę na Korę domek będzie na pewno cudowny bo psiak jest kochany Quote
Recommended Posts