Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Państwo są już uprzedzeni ,że Portos może coś zniszczyć w czasie ich nieobecności i mają na to sposób , do tej pory Portos zostawał w klatce i bardzo dobrze się do tego przezwyczaił .Do dzieci Portos jest super.

Pan dzisiaj dzwonił , czeka na tel. od Poker .

Posted

Przepraszam, ale nie dałam rady dziś się umówić , nawet nie miałam czasu w pupę się podrapać.Jutro z rana zadzwonię i umówię się jak najszybciej.
Owieczko , a jak mają się Z tobą skontaktować? Mają zadzwonić pod numer z Allegro?

Posted

[quote name='Poker']Przepraszam, ale nie dałam rady dziś się umówić , nawet nie miałam czasu w pupę się podrapać.Jutro z rana zadzwonię i umówię się jak najszybciej.
Owieczko , a jak mają się Z tobą skontaktować? Mają zadzwonić pod numer z Allegro?[/QUOTE]

Tak, najlepiej :)

Posted

Już byłam.Portos może pakować manatki.Domek bardzo dobry,cała rodzina psiolubna. Uczuliłąm na bezpieczeństwo pOrtosa i wbijałam do głowy ,by na początku zakładali i szelki i obrożę, chyba się przekonali.Są w stanie opłacić transport Portosa. Skontaktujcie z nimi proszę.

Posted

[quote name='Poker']Już byłam.Portos może pakować manatki.Domek bardzo dobry,cała rodzina psiolubna. Uczuliłąm na bezpieczeństwo pOrtosa i wbijałam do głowy ,by na początku zakładali i szelki i obrożę, chyba się przekonali.Są w stanie opłacić transport Portosa. Skontaktujcie z nimi proszę.[/QUOTE]

To wspaniale :multi: Ja się jeszcze tak czy siak musze skontaktować z Tymi ludźmi bo dobrze by było żeby wiedzięli jak postępować z Portoskiem żeby tak nie rozrabiał itp.:oops: Moge poprosic nr ?

A tak poza tym to wczoraj Portonio stracił swoje piękne orzeszki i narozrabiał :diabloti: :eviltong: To jest nygus... Portonio bardzo dobrze zniósł narkozę a wet chciał Portoskowi dobrze zrobić i wyniósł go na trawke na świeże powietrze żeby doszedł do siebie w mniej stresujących warunkach :lol: a Portonio jak szybko usnąl tak i szybko się wybudził i jak tylko zobaczył Pana dr. to w nogi :evil_lol: Na szczęście zatrzymał się u sąsiada ( no pijany jeszcze był jak ta lala więc nie było problemu go złapać) Uśmiałam sie nieźle z naszego weta :evil_lol: bo mało zawału nie dostał.

Posted

A Nasz Portonio siedzi teraz w żarówce biedny i nawet nie chce się położyć. Wyglada jak zbity pies w sensie dosłownym... Aż zastanawiałam sie czy urlopu nie brać bo ma taki wyraz pysia jak siedem nieszczęść. Na szczęście jest jeszcze pod wpływem narkozy i pewnie prześpi pół dnia.

Posted

[quote name='Poker']biedny Porotsek.A kto jest odpowiedzialny za adopcję Portoska? Owieczko , on jest w DT u Ciebie?[/QUOTE]

Tak , u mnie jest tylko tymczasowo ;) A ja tylko chcę uprzedzic potencjalny dom o jego różnych wybrykach i czasem ( mogło by się wydawać) dziwnym zachowaniu, żeby potem nie było rozczarowania itp. :)

Posted

Ale by było świetnie, jakby to małe utrapienie miało już domek:) Podczytywałam, ale cichutko, żeby nie zapeszyć.
Owieczko, jakby Ci było smutno bez łobuza to ja mam kopię zapasową w domu, przynajmniej z charakteru ;)

Posted

Portos jutro jedzie do nowego domku , pan po niego przyjeżdża :):)

A ja mam pytanie ,Po portosku zostanie jakieś 200 zł (coś koło) , czy zgodzicie się żeby te pieniążki przekazać Korze ?? Od roku siedzi w DT płatnym , ma 10 zł deklaracji i nie ma jej za co dlaje utrzymywać . Może ktoś by chciał swoją deklarację przenieść na Korę ?
http://www.dogomania.pl/threads/144305-Kora-brak-deklaracji-d%C5%82ug-za-DT-b%C5%82agam-o-deklaracje-grozi-jej-schron

Posted

Wszyscy się cieszymy :)
Jutro rano odbieramy Portoska od Owieczki , a po południu pan odbiera go ode mnie :)
A wieczorem Portos będzie już grzał dupkę w nowym domku ....

Posted

O ile wieksza jest radosc czlowieka, gdy domek znajduje piesek, którego zna sie osobiscie - przynajmniej ja tak mam :loveu::loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Anja2201'][B] Portos jutro jedzie do nowego domku , pan po niego przyjeżdża :):)

A ja mam pytanie ,Po portosku zostanie jakieś 200 zł (coś koło) , czy zgodzicie się żeby te pieniążki przekazać Korze ??

Się cieszę i się zgadzam :)

Posted

[quote name='Anja2201'] Portos jutro jedzie do nowego domku , pan po niego przyjeżdża :):)

A ja mam pytanie ,Po portosku zostanie jakieś 200 zł (coś koło) , czy zgodzicie się żeby te pieniążki przekazać Korze ?? Od roku siedzi w DT płatnym , ma 10 zł deklaracji i nie ma jej za co dlaje utrzymywać . Może ktoś by chciał swoją deklarację przenieść na Korę ?
http://www.dogomania.pl/threads/144305-Kora-brak-deklaracji-d%C5%82ug-za-DT-b%C5%82agam-o-deklaracje-grozi-jej-schron

moze dajmy czas 2 tygodnie czy ile zeby na zimne dmuchac,ludzie sa rozni,ale nie czytałem co to za domek.

Posted

Domek super , sprawdzony i myślę ,że skoro ludzie jadą po niego z Wrocławia to chyba im zależy , ale owszem jakiś czas trzeba poczekać , ja tak na zaś pytam , żeby zaklepać te pieniadze dla Kory , bo ona ma bardzo trudną sytuacje finansową .