Owieczka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Tola^^']Jaki Portosek ten nasz jest śliczny!!! A jaki skory do zabaw :) czasami mam wrażenie że On tylko o tym myśli Tańczymy z Ciocia Izą I obrót :) i przewrót Portonio świetnie by sie nadawał do psich sportów :) To psiak do tego stworzony !! uwielbia kontakt z człowiekiem i prace z nim a z pokonywania przeszkód czerpie przyjemność :) Jest szybki, zwinny i skoczny :) Idealny !! Quote
Owieczka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Portos jest bardzo bystry, czujny i zywiołowy. Szkoda taki talent marnowac :) Niestety jak tylko pojawia się nowy psiak to Portosek najchętniej by go "zgwałcił" na dzień dobry !! W długi weekend byli u mnie znajomi z pudelkiem miniaturą ETIM a Portos tak się nim zaaferował, że świata poza nim nie widizał. Próbował go " dosiadać" itp a Etiemu tak się to spodobało ze " dosiadał" Portosa. Normalnie komedia do potegi :megagrin: Ja to się zastanawiam czy Portos to nie woli chłopców... :cool3: Quote
Tola^^ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Portosek mnie rozwala ! On jest taki pocieszny i jak ślicznie tańczy - król parkietu! :evil_lol: Quote
Owieczka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Fajna zabawa ! Abiśka biega za patykiem, Eti za Abiśka a Portos za Etim ... kto pierwszy ! Juz do Was pędzę !! Co tam masz ? Z kumpelą Kostą czekaja na smakołyk Quote
Majki1510 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Serduszko mi rośnie jak na niego patrzę!! Piękny, po prostu piękny. :loveu: Quote
ocelot Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 A przede wszystkim szczęśliwy:)To widać. Kiedy my zmienimy mentalność ludzi na wsiach? chociaż i w miastach choroba paskud nie brakuje. Quote
Majki1510 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [SIZE="3"]DODAŁAM NA CKD LADYMONIE0610. Poniżej wklejam post zgłoszeniowy. [SIZE="4"]Jeszcze raz dziękuje majku33krakow za przejęcie tej deklaracji. Witam, jestem tu po raz pierwszy, jeśli coś źle napiszę proszę o poprawienie. Na CKD chcę dodać osobę o nicku LADYMONIA0610 z wątku Portosa http://www.dogomania.pl/threads/1829...-DT-szukamy-DS W poście 105 deklarowała stałe 25 zł. http://www.dogomania.pl/threads/1829...kamy-DS/page11 Niby nie dużo, ale ktoś musi za to zapłacić. Portos jest w DT. Próby kontaktu były, odpowiedzi lakoniczne i rzadkie. Dużo lania wody - brak dostępu do netu, choroba, wypłata po 27, itp. Konkret (???) dopiero po miesiącu, w piątek (09-05), po moim wpisie na profil Wolałam napisać wiadomość na PW oraz w profilu, aby miec pewność, że odczytasz. Przed umieszczeniem kogos na Czarnej Liście, należy próbować skontaktować się z ta osobą na wszystkie dostępne sposoby, więc to robię. Zadeklarowałaś stałą wpłatę 25 zł. na Portosa, mija drugi miesiąc i cisza... tu wątek (tak dla przypomnienie) http://www.dogomania.pl/threads/1829...-DT-szukamy-DS i Twój post z deklaracją (post 105) http://www.dogomania.pl/threads/1829...kamy-DS/page11 Dostalam PW z informacją Kochanie przelew poszedł poczta Polska. Nie moja wina ze dlugo kasa idzie. Pisałam więc kolejne PW, z prośbą o skan potwierdzenia nadania przelewu - żeby sprawdzić co z Pocztą, ale odpowiedzi brak, więc sytuacja chyba oczywista... Ja wszystko rozumiem. Tylko że to już ponad miesiąc, a ja z czegoś muszę DT opłacić. Quote
Majki1510 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 obraczus87 napisał(a):Majki dobrze zrobiłas... cieszę się .... trochę miałam wątpliwości, ale doszłam do wniosku, że niesłusznie... nie znoszę niesłownych ludzi i niedotrzymanych obietnic. Quote
Owieczka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Na poprawę nastroju przesyłam pare fotek :) Czekamy na ciotke bo poszła i nas nie zabrała... W końcu spacerek :) Już pędzę ciociu !!! Całą ferajną najfajniej. Nawet kot Bolek nam towarzyszył :) "...poprzez pola, poprzez łąki, poprzez leśne ścieżki wąskie, cztery łapy psa unoszą w świat. ref: Łapy , łapy, cztery łapy. A na łapach pies kudłaty. kto dogoni psa, kto dogoni psa..." Quote
Majki1510 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 POMOCY !!!! Jestem w trakcie aktualizacji postu rozliczeniowego. I brakło mi sił. DOSZŁA DZIŚ PO POŁUDNIU WPŁATA LADYMONII0610 ZA DWA MIESIĄCE - 50 zł. A ZARAZ ZA TYM PW O TREŚCI: Proszę o przedstawienie jakiś faktur ze pieniadze ida na psa. Quote
majku33krakow Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Majki1510 napisał(a):POMOCY !!!! Jestem w trakcie aktualizacji postu rozliczeniowego. I brakło mi sił. DOSZŁA DZIŚ PO POŁUDNIU WPŁATA LADYMONII0610 ZA DWA MIESIĄCE - 50 zł. A ZARAZ ZA TYM PW O TREŚCI: nie jestes vatowcem faktury nie mozesz wystawic jej Quote
ocelot Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):A karmy ?Nie są zakupowane dla Portosa? I potrzebne Ci są do szczęścia faktury? Quote
Ladymonia0610 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Nie są potrzebne , ale chcę mieć pewnoścć ze pieniadzę trafiaja dla Portosa. Każdy ma prawo wiedzieć co sie dzieje z jego pieniedzmi. Quote
majku33krakow Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):Nie są potrzebne , ale chcę mieć pewnoścć ze pieniadzę trafiaja dla Portosa. Każdy ma prawo wiedzieć co sie dzieje z jego pieniedzmi. to poto jest te rozliczenie na pierwszej stronie.jak ci wystawi fakture jak firmy nie ma? Quote
NiJaSe Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ale to chyba widac jasno tu na wątku , Owieczka ma hotelik za ktory trzeba zaplacić Quote
Ladymonia0610 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 4.Ladymonia0610 - deklarowała (post 105, str.11) 25zł. dodana na CKD, brak wplaty do dn. 11-05-10, kontak znikomy i niekonkretny, deklarację przejął majku33krakow Dalej bedę płacic pieniązki dla PORTOSA. ! Nastepny przelew pojdzie 10-06-2010 za czerwiec i lipiec!. Quote
majku33krakow Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):Nie są potrzebne , ale chcę mieć pewnoścć ze pieniadzę trafiaja dla Portosa. Każdy ma prawo wiedzieć co sie dzieje z jego pieniedzmi. guzik prawda,złosliwa jestes,nie zasmiecaj patosowi watku. Quote
Ladymonia0610 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 O Boże o nic nie można sie zapytać !!!!!!!! Quote
Ladymonia0610 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Czy mogę zadać jeszcze jedno pytanie.....?:D Quote
ocelot Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Można, ale akurat to było uszczypliwe i złośliwe. Trzeba było nie deklarować. Quote
Ladymonia0610 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ale teraz tak serio.....Odnośnie szukania domu stałego dla Portosa czy wchodzą np. inne miasta pod uwage?Np. Wrocław , Legnica okolice. Chodzi mi o Dolny sląsk. Mogę dla niego zrobić ogłoszenia i porozwieszać. Quote
Recommended Posts