Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 ocelot napisał(a): Czyli jutro dziewczyny akcja? tak jutro z samiutkiego rana , znaczy nie pomożesz przy kasie?? Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 POMOCY!! Dostałam przelew od Iwony na PayPal dla Portoska, zaakceptowałam, przeliczyłam $ na zł i jest 82,8 zł. JAK JE CHOROBKA PRZELAĆ NA MOJE KONTO??? KTO WIE JAK TO DZIAŁA? Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 normalnie tak jak w kazdym banku , wpisujesz odbiorce i numer rachunku i leci Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 NiJaSe napisał(a):normalnie tak jak w kazdym banku , wpisujesz odbiorce i numer rachunku i leci dzieki, tylko czy numer muszę poprzedzić "PL"?? bo jak poprzedzam to się nie mieści, i co to nr IBAN? Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 majki na gorze masz zakladke wyplac klikasz w nia i dalej banki w polsce i klikasz w napis "wuplata srodkow na rachunek bankowy" Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 a jak mam konto razem z mężęm to wystarczy wpisac tylko siebie i dojdzie?? Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 nijase napisał(a):wpisac mozesz cokolwiek np.mis uszatek ;p .......... :d Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 heheh dzielna dziewczynka :eviltong: nie za ma co bardzo prosze :evil_lol: Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ocelot napisał(a):Ależ tu tajemnicze operacje odchodzą:) nooo "operacja mis uszatek" :evil_lol: Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 hahaha no no malymi kroczkami do przodu :D do poziomu GENIUSZ Quote
magenka1 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Cioteczki a czy psiunia jest jeszcze u tych ludzi? Macie pewność, że nie będą robić problemu? Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 takim tempem i lotnością umysłu to mnie nogi chyba będą bardzo boleć ;) Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 magenka1 napisał(a):Cioteczki a czy psiunia jest jeszcze u tych ludzi? Macie pewność, że nie będą robić problemu? Jest u nich. Takiej pewności nie mamy, różnie bywa. Ale jak nie po dobroci i grzecznie to siłą.;):diabloti: Ania dziś tam jedzie, bo ja pańszczyznę nadgodzinową muszę odrobić Quote
magenka1 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ja w każdym razie bardzo mocno trzymam kciuki za pieski i za Was cioteczki aby jutro wszystko poszło dobrze Szkoda tylko , że ci ludzie szybko sobie załatwią następnego, sunię najlepiej byłoby wysterylizować Quote
NusiaiJa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 a właściwie dlaczego mają mieć następnego psa?????????????????!!!!!!! to trzeba zgłosić odpowiednim służbom, a co najmniej ich zawstydzić!!!!!! nie można milczeć na ten temat i zamykać oczy!!!! nie, nie, nie!!!!!! może Towarzystwo, jest kilku Inspektorów!!!! nie pozostawajcie bierne. bo to sięmija z celem!! Quote
Recommended Posts