Tymonka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 dzięki dziewczyny :) tylko tych deklaracji cholernych brakuje :( Quote
mmd Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A czy jakiś kontakt do Owieczki dałoby się wysłać do Ellig? Może być też do mnie. Quote
czerda Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 dzięki za zaproszenie-kilka godzin temu sama sobie weszłąm na ten wątek , ale teraz nie mam wyjścia i mimo , że jestem spłukana 20 zł stałe i plis...zobaczcie na mój wątek http://www.dogomania.pl/threads/183290-przepiAE-kny-mA-odziutki-onek-ktA-ry-sam-uciekA-od-A-mierci Quote
Ladymonia0610 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A może bazarek? Można zawsze coś kasy nazbierać:) Quote
Evelka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Bardzo się cieszę, że Portos ma szansę na hotelik u owieczki!:multi: To naprawdę wspaniałe wieści! W końcu będzie bezpieczny:) Niestety sama na razie jestem spłukana, więc finansowo nie mam jak pomóc...:/ Quote
Majki1510 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='czerda']dzięki za zaproszenie-kilka godzin temu sama sobie weszłąm na ten wątek , ale teraz nie mam wyjścia i mimo , że jestem spłukana 20 zł stałe i plis...zobaczcie na mój wątek http://www.dogomania.pl/threads/183290-przepiAE-kny-mA-odziutki-onek-ktA-ry-sam-uciekA-od-A-mierci Bardzo , bardzo dziękujemy:):) Quote
NusiaiJa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Co to za miejsce, co za wieś???? Jacy tam bezduszni ludzie mieszkają, że mają taki stosunek do zwierząt! I jeszcze na dodatek pewnie uważają sięza wzorowych katolików!!!!!! jakie to zakłamanie i zacofanie!!!!!! Czy nie ma tam żadnego przyzwoitego sąsiada który by się Portoskiem zaopiekował????? Quote
zdrojka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 To ja się deklaruję na najbliższe 3 m-ce, nie wiem, co dalej, ale w tym czasie nie ma siły - musi znaleźć nowy domek, jest taki śliczny, że nie uwierzę, jak się tak nie stanie :mad: Dzięki za zaproszenie, uwielbiam sierściuchy szorstkie, nic nie poradzę... Kasa się kończy, ale musiałam, a do tego warszawiak... :evil_lol: Tak żeby było do równego rachunku, 85 zł proszę dopisać do deklaracji stałych. Nr rachunku poproszę, chyba, że jest w pierwszym poście, nie wracałam na początek wątku :oops: Ania Quote
Tymonka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Zdrojka , czy ja dobrze rozumiem , że 85 zł / miesiąc ????? Quote
zdrojka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Musiałam, ale tą, która mnie zaprosiła, to powinnam :mad:nie wiem, wróżka jakś, czy co, skąd wiedziała, że jak zobaczę takiego szorstkiego, to nie wytrzymam?!? :diabloti: Quote
zdrojka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Aha, czy ja mogę poprosić zdjęcia Portoska w pełnym wymiarze na maila zdojka7@wp.pl ? Chciałabym spróbować zrobić banerek i rozesłać zdjęcia do znajomych. Quote
Tymonka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='zdrojka']Musiałam, ale tą, która mnie zaprosiła, to powinnam :mad:nie wiem, wróżka jakś, czy co, skąd wiedziała, że jak zobaczę takiego szorstkiego, to nie wytrzymam?!? :diabloti: Ups to chyba ja:oops::oops: to się nazywa intuicja :razz: Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Ciotki jeszcze tylko 100 zł stałych i maluch może ruszać do DT :) karmę z tego co wyczytałam mamy . Obarczus a może zaprosić Owieczkę na wątek , łatwiej nam będzie dograć szczegóły . Quote
zdrojka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ano Ty ;) A mail oczywiście nie "zdojka" tylko zdrojka7@wp.pl Quote
nincia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 psiak jest przecudny.....oby szybko znalazl DT trzymam kciuki a swoja droga popytam.... Quote
NiJaSe Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 jeezaaaaaaaaaaaaaaaaa ale wy jestescie super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AJ LOW JU :) Quote
NiJaSe Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 kochani moi poniewaz tu sie troche Wawy pojawila to ja poprosze o pomoc tutaj http://www.dogomania.pl/threads/179608-TRAGEDIA-bezdomn*****-pod-stadionem-X-lecia-maja-czas-do-czerwca-Wawa-Pomocy czasu jest niewiele , zalozylam watek i nie dalam rady od lutego ogarnac go czasowo , mam straszne wyrzuty sumienia bo jedna sunia niestety zmarla :( abyc moze by zyla , jakbym sie bardziej ogarnela. Nie bede sie tlumaczyc ze nie mialam czasu , bo nikt go nie ma .... trzeba cos zrobic psy maja czas do czerwca :/ Quote
yoko100 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 co za de... chce sie takiego cuda pozbyc:( niestety deklaracji nie moge zlozyc ale bazarek moge skrobnac w poniedzialek Quote
Majki1510 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 witam cioteczki z rana! ale sie tu porobiło:multi::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Ellig']To znaczy ,ze psiak bedzie w Warszawie? Poprosze o kontak do Owieczki na pw....na dzisiaj moge miec 30 kg karmy...[/QUOTE] Owieczka pracuje przy SGGW, ale mieszka za Warszawa 70km. Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Napisalam do Ellig i do Owieczki. :) jestescie Kochani!!!! Quote
Recommended Posts