Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę, że Portos ma szansę na hotelik u owieczki!:multi: To naprawdę wspaniałe wieści! W końcu będzie bezpieczny:)
Niestety sama na razie jestem spłukana, więc finansowo nie mam jak pomóc...:/

Posted

Co to za miejsce, co za wieś???? Jacy tam bezduszni ludzie mieszkają, że mają taki stosunek do zwierząt!
I jeszcze na dodatek pewnie uważają sięza wzorowych katolików!!!!!! jakie to zakłamanie i zacofanie!!!!!!

Czy nie ma tam żadnego przyzwoitego sąsiada który by się Portoskiem zaopiekował?????

Posted

To ja się deklaruję na najbliższe 3 m-ce, nie wiem, co dalej, ale w tym czasie nie ma siły - musi znaleźć nowy domek, jest taki śliczny, że nie uwierzę, jak się tak nie stanie :mad:

Dzięki za zaproszenie, uwielbiam sierściuchy szorstkie, nic nie poradzę... Kasa się kończy, ale musiałam, a do tego warszawiak... :evil_lol:

Tak żeby było do równego rachunku, 85 zł proszę dopisać do deklaracji stałych. Nr rachunku poproszę, chyba, że jest w pierwszym poście, nie wracałam na początek wątku :oops:

Ania

Posted

Musiałam, ale tą, która mnie zaprosiła, to powinnam :mad:nie wiem, wróżka jakś, czy co, skąd wiedziała, że jak zobaczę takiego szorstkiego, to nie wytrzymam?!? :diabloti:

Posted

[quote name='zdrojka']Musiałam, ale tą, która mnie zaprosiła, to powinnam :mad:nie wiem, wróżka jakś, czy co, skąd wiedziała, że jak zobaczę takiego szorstkiego, to nie wytrzymam?!? :diabloti:
Ups to chyba ja:oops::oops: to się nazywa intuicja :razz:

Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ciotki jeszcze tylko 100 zł stałych i maluch może ruszać do DT :) karmę z tego co wyczytałam mamy .
Obarczus a może zaprosić Owieczkę na wątek , łatwiej nam będzie dograć szczegóły .

Posted

kochani moi poniewaz tu sie troche Wawy pojawila to ja poprosze o pomoc tutaj
http://www.dogomania.pl/threads/179608-TRAGEDIA-bezdomn*****-pod-stadionem-X-lecia-maja-czas-do-czerwca-Wawa-Pomocy
czasu jest niewiele , zalozylam watek i nie dalam rady od lutego ogarnac go czasowo , mam straszne wyrzuty sumienia bo jedna sunia niestety zmarla :( abyc moze by zyla , jakbym sie bardziej ogarnela. Nie bede sie tlumaczyc ze nie mialam czasu , bo nikt go nie ma .... trzeba cos zrobic psy maja czas do czerwca :/

Posted

[quote name='Ellig']To znaczy ,ze psiak bedzie w Warszawie?
Poprosze o kontak do Owieczki na pw....na dzisiaj moge miec 30 kg karmy...[/QUOTE]

Owieczka pracuje przy SGGW, ale mieszka za Warszawa 70km.