Romka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Kaju może napisz zaraz czerwonymi literami w pierwszym poście,ze zamówiono ogłoszenia po wszystko nam się pomyli! Quote
mamanabank Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Ktoś jeszcze umieścił Bastera na cafeanimal, bo tutaj jest moje ogłoszenia i ma nieco inny tekst, albo ten pierwszy link jest do poprzedniego ogłoszenia, które potem mi zniknęło. Także Romka masz wybór ten link, albo poprzedni, wklejony przez Figę http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/BASTER-mix-labrador,18858 Quote
Figafiga Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Mamanabank przenosicielko zdjęć przenieś i to na łowicką ;-) Quote
mamanabank Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Już zabieram :-) Tym jęzorem to baster mógłby chleb z pieca wyciągać :-) łopata ;-) Quote
sosiczka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 1 kupiepsa 2 kokosy 3 neeon 4 e-gratka 5 tlenek 6 adin 7 cafeanimal 8 kupsprzedaj 9 topogłoszenia 10 adopcjapsa 11 e-oferty 12 przygarnijpsa czekam na aktywacje moda 13 szerlok 14 gumtree 15 olx 16 alegratka 17 adopcje.org (czekam na akceptacje admina) 18 ojej (czekam na moderacje) 19 petsy 20 morusek- ktoś już dodał 21 giełdabai 22 petworld 23 pajeczyna 24 pineska 25 animalia 26 ćwirek 27 ibazar 28 świstek 29 gieldaogloszen 30 4.pl 31 rozgłos Quote
kajkoowa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Widzę, że Baster ma ogłoszenia, ale z racji, ze jest 30 dorobię mu jeszcze 40 z tych stron co mam a nie zostały tu wymienione ;) Quote
kajkoowa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Teraz Baster ma 70 ogłoszeń! Domku pokaż się! Quote
kajkoowa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Romka napisał(a):Powtarzam się Kaju,jesteś wielka! :oops: Nie ma za co, Baster jest pięknym i kochanym psem, musi znaleźć dom! PS Można zauważyć, że w pierwszym poście oprócz informacji o tym czy ma ogloszenia dopisuję, do kiedy sa wazne, zeby było wiadomo, kiedy odnawiac, może tak być? Quote
Romka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Kaja10014 napisał(a)::oops: Nie ma za co, Baster jest pięknym i kochanym psem, musi znaleźć dom! PS Można zauważyć, że w pierwszym poście oprócz informacji o tym czy ma ogloszenia dopisuję, do kiedy sa wazne, zeby było wiadomo, kiedy odnawiac, może tak być? I Ty sie jeszcze pytasz ekstra!Bardzo dobry pomysł ,nareszcie nie będziemy błądzić! Quote
mamanabank Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Kurczę, jestem pod ogromnym wrażeniem!!! Kaja, niedługo będziemy uczyć się od Ciebie i od Pauli, co nie Romka? ;-) Quote
kajkoowa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 mamanabank napisał(a):Kurczę, jestem pod ogromnym wrażeniem!!! Kaja, niedługo będziemy uczyć się od Ciebie i od Pauli, co nie Romka? ;-) E tam, przesadzacie! Każdy musi wnieść w życie schroniska coś od siebie, bo działając w grupie, dzieląc się pomysłami, pracą zwiększamy naszym psiakom szanse na dom :) Quote
mamanabank Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Kaja10014 napisał(a):E tam, przesadzacie! Każdy musi wnieść w życie schroniska coś od siebie, bo działając w grupie, dzieląc się pomysłami, pracą zwiększamy naszym psiakom szanse na dom :) Kaju, nie wiem jak to robisz i skąd się bierze Twoja niesamowita dojrzałość. Stara już prawie jestem :-) i wiem co mówię. A teraz możesz iść i pogratulować swojej mamie wspaniałej, mądrej córki (na imię ma Kaja, a Olę też pozdrów ;-) ) Quote
Romka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 mamanabank napisał(a):Kaju, nie wiem jak to robisz i skąd się bierze Twoja niesamowita dojrzałość. Stara już prawie jestem :-) i wiem co mówię. A teraz możesz iść i pogratulować swojej mamie wspaniałej, mądrej córki (na imię ma Kaja, a Olę też pozdrów ;-) )Ja też szepnęłam kiedyś mamie Kajki,ze ma wspaniałą córkę! Quote
Romka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 mamanabank napisał(a):Kurczę, jestem pod ogromnym wrażeniem!!! Kaja, niedługo będziemy uczyć się od Ciebie i od Pauli, co nie Romka? ;-) Coś mi się wydaje,ze tak!Podciągnięmy się jak trzeba będzie! Quote
kajkoowa Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Dziewczyny nie zawstydzajcie :oops: A ty Basterku do domciu! Quote
kajkoowa Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Bastera nie ma w schronisku! Teraz z Herą siedzi Merlin i San! Jesli jest w domu musimy koniecznie zrobić wizytę poadopcyjną! Quote
Recommended Posts