Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 dzisiejszy Baster - pełen energii, razem z Herą tworzą idealną parę Quote
mamanabank Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Bastera trzeba zgłosić do kastracji, jest ogłaszany, może ktoś się odezwać po niego, a wszystko ma na miejscu, sprawdziłam namacalnie :-) edit.: a, zapomniałam, Baster był dzisiaj na krótkim spacerku. Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 mamanabank napisał(a):Bastera trzeba zgłosić do kastracji, jest ogłaszany, może ktoś się odezwać po niego, a wszystko ma na miejscu, sprawdziłam namacalnie :-) edit.: a, zapomniałam, Baster był dzisiaj na krótkim spacerku. Jak będzie konkretny chętny(adres i nazwisko) to dopiero wtedy bedzie mógłbyc wysterylizowany.Takie zasady wprowadzono(brak kasy na sterylizację).Ale z Herka rzeczywiście zgadzają się. Quote
mamanabank Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No tak, ale ten ostatni gość chciał go brać "z marszu". I co wtedy, gdy sytuacja się powtórzy? Pójdzie bez kastracji? Quote
Figafiga Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A wtedy pójdzie bez kastracji i nawet nie będzie przestrzegać warunków umowy, że należy psa wykastrować.... Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Konsekwencji więcej w tym potrzeba.Musimy to zgłosic do schroniska. Quote
Romka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 W sobotę ktoś pytał o Bastera!Zobaczymy czy uaktywni się w następnym tygodniu. Quote
Romka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Nic więcej nie wiem,może Mamanabank coś wie więcej! Quote
Romka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Baster podobał się dzis państwu ale ostatecznie nie podjęli decyzji czy chcą włąśnie jego.Mają wrócic do schroniska! Quote
kajkoowa Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Dziś skoczna dwójka dalej była w schronisku. Hera wyszła z p. Grażynką a my z Paulą i DogAngel wzięłyśmy Bastera. Na wstępie Baster dosłownie olał Paulę :D:D A potem skakał koło Hery, chciał się bawić. :) Quote
Paula03 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Byłam tylko troszkę mokra :D Tylko całą nogawkę miałam mokrą! :D Ale Baster był przeszczęśliwy, a to się liczy! ;) Quote
Romka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Słyszał o tym spacerku od Grażynki!Podobno psiaki były bardzo szczęśliwe! Quote
Figafiga Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Baster większa kopia Śnieżki, tyle, że harpaganowaty ;-) Quote
Romka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Figafiga']Baster większa kopia Śnieżki, tyle, że harpaganowaty ;-)[/QUOTE] I taki sam charakterek.W sobote podobnie jak Herka nie dawał zagonic sie do boksu. Quote
Figafiga Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 na nich to by się psy zaganiające przydały ;-) Quote
Romka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Nie ma się co dziwic 2 duże psy w boksie,które rozpiera energia.Nie wychodzą na wybieg ,bo daja nogę.czekaja więc na spacer jak na zbawienie. Quote
Romka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Wzięłyśmy Bastera i Herkę w pierwszej kolejności na spacer.Zanim Basterowi załozyłyśmy obrożę juz byłyśmy spocone i zmęczone bo z tej radości,ze idzie na spacer nie potrafił stac spokojnie tylko non stop się kręcił.Potem rwał jak szalony.Śmiałam się,że to Baster wyprowadził mnie na spacer a nie odwrotnie. Quote
Recommended Posts