Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bastera trzeba zgłosić do kastracji, jest ogłaszany, może ktoś się odezwać po niego, a wszystko ma na miejscu, sprawdziłam namacalnie :-)

edit.: a, zapomniałam, Baster był dzisiaj na krótkim spacerku.

Posted

mamanabank napisał(a):
Bastera trzeba zgłosić do kastracji, jest ogłaszany, może ktoś się odezwać po niego, a wszystko ma na miejscu, sprawdziłam namacalnie :-)

edit.: a, zapomniałam, Baster był dzisiaj na krótkim spacerku.

Jak będzie konkretny chętny(adres i nazwisko) to dopiero wtedy bedzie mógłbyc wysterylizowany.Takie zasady wprowadzono(brak kasy na sterylizację).Ale z Herka rzeczywiście zgadzają się.

Posted

Dziś skoczna dwójka dalej była w schronisku. Hera wyszła z p. Grażynką a my z Paulą i DogAngel wzięłyśmy Bastera. Na wstępie Baster dosłownie olał Paulę :D:D A potem skakał koło Hery, chciał się bawić. :)

Posted

[quote name='Figafiga']Baster większa kopia Śnieżki, tyle, że harpaganowaty ;-)[/QUOTE]

I taki sam charakterek.W sobote podobnie jak Herka nie dawał zagonic sie do boksu.

Posted

Nie ma się co dziwic 2 duże psy w boksie,które rozpiera energia.Nie wychodzą na wybieg ,bo daja nogę.czekaja więc na spacer jak na zbawienie.

Posted

Wzięłyśmy Bastera i Herkę w pierwszej kolejności na spacer.Zanim Basterowi załozyłyśmy obrożę juz byłyśmy spocone i zmęczone bo z tej radości,ze idzie na spacer nie potrafił stac spokojnie tylko non stop się kręcił.Potem rwał jak szalony.Śmiałam się,że to Baster wyprowadził mnie na spacer a nie odwrotnie.