kajkoowa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [FONT=Arial]Śliczny ,młody Baster przybłąkał się do jednej z podłowickich wsi leżącej przy trasie W-wa-Poznań. Juz samo miejsce wskazuje,że Baster został prawdopodobnie porzucony przez właścicieli i zostawiony przy trasie.Psiak karmiony przez okolicznych mieszkańców wybrał sobie miejsce ,które uważał za dom i tam koczował pod bramą domu.Gospodarz domu przygarnął psiaka i pozwolił mu przetrwać zimę.Ale jak to często bywa na wsi psiak jest jedynie stróżem podwórka i na codzienny bezpośredni kontakt i spacery nie ma już czasu i chęci.Baster zaczął więc uciekać z podwórka spragniony kontaktu z ludźmi i długich spacerów.I nowy opiekun oddał Bastera do schroniska.Baster przebywa w schronisku od około 2 miesięcy.Jest łagodnym,radosnym psiakiem,który kocha ludzi i lubi z nimi przebywać.Uwielbia spacery i zainteresowanie nim ludzi.Baster ma około 2 lat,Jest odrobaczony,zaszczepiony a przed adopcja będzie wykastrowany.Baster szuka domu.[/FONT] Ogłoszenia ważne do 01.11.2010! Watek schroniska: http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t Quote
Figafiga Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 widziałam psiaka, do diabła ile jeszcze tych nowych psiaków będzie!!!śliczny białas, do Bianki pasuje idealnie, nawet imię mają na B... Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ale Baster to taki bardziej labek :):). Bianka to podhalanem traci :):) Quote
argusiowa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Baster latał jakiś czas temu po Łowiczu, pewnie też komuś dał dyla, urobiona jestem po pachy...dzisiaj juz nie zajrzę...przepraszam kochanieńkie Quote
mamanabank Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Szarotka napisał(a):Ale Baster to taki bardziej labek :):). Bianka to podhalanem traci :):) zgadzam się, widziałam Bastera na żywo i do razu z labkiem mi się skojarzył Quote
Romka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Widziałam go dzis w schronisku,bardzo przyjazny! Quote
kajkoowa Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Baster jest przyjaźnie nastawiony do innych psów. Jak wychodziłyśmy z psami na spacer to z każdym się wąchał i merdał ogonem! Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wesolych Swiat :):) http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2280017669468&ob=1&cont=1 Quote
kajkoowa Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Dobrze. Pozytywnie reaguje na inne psy, na ludzi, chyba nawet na koty. Czekam tylko, aż skończy kwarantanne i na spacer! Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Kaja10014']Dobrze. Pozytywnie reaguje na inne psy, na ludzi, chyba nawet na koty. Czekam tylko, aż skończy kwarantanne i na spacer![/QUOTE] O to swietnie :):) to sobie pohasa :):) Quote
Figafiga Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 do góry Basterku!!! do domku jak najszybciej Quote
Romka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Bianka ma szanse na domek ,dla Ciebie tez znajdziemy! Quote
mamanabank Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Baster jest bardzo labladorowaty, miły, aktywny, przyjazny... ciekawe skąd się wziął... Quote
Paula03 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Może jutro zdążymy zabrać na spacer Bastera! Romka o której będziesz jutro w schronisku? Quote
Romka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Byłysmy w schronisku ale spacerek Bastera odkładamy na nastepna sobotę!Nie dało rady! Quote
Recommended Posts