Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Courier New, Courier, mono]Dingo urodził się w sierpniu 2006r.[/FONT]
[FONT=Courier New]Z powodu choroby właściciela trafił do schroniska w Olsztynie. Jamniś bardzo przeżywa pobyt w schronisku. Szukamy odpowiedzialnego domu dla psiaka, takiego w którym odzyska wiarę i pewność siebie. [/FONT]
[FONT=Courier New]Dingo jest wykastrowany, posiada aktualne szczepienia, chip identyfikacyjny.[/FONT]

[FONT=Courier New][SIZE=5]tel. 693 63 32 11 i 604 10 50 18 [/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=5]mail: psy-olsztyn@o2.pl [/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=5]Schronisko w Olsztynie, ul. Turystyczna 2, tel. 089 534 88 88[/FONT]
[FONT=Courier New][/FONT]

[FONT=Courier New][SIZE=5][/FONT]

[FONT=Courier New][/FONT]

Posted

Czy ten jamnis został dzisiaj adoptowany?bo rodzina zainteresowana adopcja jamnika Buliego który jest u mnie na tymczasie zrezygnowała z adopcji informujac ze adoptowali dzisiaj jamnisia ze schroniska w Olsztynie.

Posted

[quote name='danka1234']Czy ten jamnis został dzisiaj adoptowany?bo rodzina zainteresowana adopcja jamnika Buliego który jest u mnie na tymczasie zrezygnowała z adopcji informujac ze adoptowali dzisiaj jamnisia ze schroniska w Olsztynie.[/QUOTE]
Wiem od Ani (była przy adopcji), że adoptowała Pani, która miała jamnika, dom bez dzieci.

Posted

[quote name='danka1234']Rozumiem ze zmiane tytułu watku powinnam potraktowac jako odpowiedz na swoje zapytanie.[/QUOTE]

Dowiedziałam sie, ze to ta sama Pani, która miała adoptowac jamnika ze Słupska.