Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O co Ci znów chodzi... Jest milion pięćset portali ogłoszeniowych... A kto interesuje się rasą- wie o tym miocie... A kto planuje dopiero pierwszego basenji- raczej nie importuje go z kraju oddalonego o tyle tysięcy km....

Posted

black-manor napisał(a):
O co Ci znów chodzi... Jest milion pięćset portali ogłoszeniowych... A kto interesuje się rasą- wie o tym miocie... A kto planuje dopiero pierwszego basenji- raczej nie importuje go z kraju oddalonego o tyle tysięcy km....

Ooo...widzę,że przeczytałaś już "Lalkę"
To link dla gmk,która napisała,że hodowla "się skończyła".
Wcale nie musisz tu wchodzić ,po co Ci ogladanie tej hodowli? a przyszli właściciele basenji chętnie "zawieszą" oko na ładnych psach.

Posted

Przeczytalam, już dawno, bo jestem młoda i ambitna...
Linki to przesyłaj sobie na priva, bo widzę, że uwielbiasz wywoływać głupie awantury... Jest to dla mnie żałosne i wstyd mi za to całe obrzucanie się na lewo i prawo wszystkim, co najgorsze... PUBLICZNIE...

Posted

[quote name='black-manor']Przeczytalam, już dawno, bo jestem młoda i ambitna...
Linki to przesyłaj sobie na priva, bo widzę, że uwielbiasz wywoływać głupie awantury... Jest to dla mnie żałosne i wstyd mi za to całe obrzucanie się na lewo i prawo wszystkim, co najgorsze... PUBLICZNIE...[/QUOTE]
Wiesz ,każdy jest kiedyś młody i ambitny,ale to mało, ..... zobaczymy co za 10 lat z tego zostanie u Ciebie
.
Jeżeli Kanibaru jest awanturą to co to jest huragan?Odpowiedz proszę.
Co i komu mam przesyłać na priva to nie Twoja sprawa młoda osobo.
A co uwielbiam ? oooo. to długo i daleko Tobie do tego.
A co to jest "najgorsze?"

• 3 weeks later...
Posted

Temat hodowli Kanibaru wywołany.
Nie wiedziałam, że mój Serek (Kanibaru FROMAJE FRAIS) wywołuje aż takie spory i komentarze. Szczególnie na odległość...

Dla zainteresowanych, nie chwalę się ani Serkiem ani psem Alfa ani hodowlą Kanibaru ani sprowadzeniem ani czymkolwiek związanym z hodowlą Kanibaru. Jak się okazuje "inni" wiedzą lepiej. Mam na to radę - niech wiewiórki trochę przystopują z tymi rewelacjami, OK?

A, i jeszcze jedno. Zielona ma rację. Kto chce dotrzec do konkretnej hodowli - zawsze droge znajdzie. Kto nie chce/nie umie - jego strata.

Pzdr.

Posted

Nie rozumiem, czemu lepej nie sprowadzać pierwszego psa z dalekich krajów? JA mam TRD, niektóry sprowadzają sobie psów z kraju pochodzenia pomimo tego,że w Europe jest sporo psów i hodowli.

Posted

A miot "P" to tak jak sprowadzony.Po suce,która jeszcze nie miała szczeniąt za granicą.Bardzo żywotne,zdrowe i świetnie odchowane.Cały dzień na dworze,wybiegane i odpowiednio karmione.