Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Agappe napisał(a):no Asiaczku będziemy miały blisko do siebie ;)) akit 6.. qrcze jak na Litwe to bardzo dużo.. To i Ty też będziesz? Super! Coraz więcej przyjaznych duszyczek! Pzdr. Quote
Agappe Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Będę, będę, może Wilno przy okazji pozwiedzam :)) 3 akity z tych 6 będą z Polski, w tym Anata i chyba 2 panów ;) Quote
Dorota_Fiszer Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 My tez sie wybieramy z dwoma goldenami - szczeniak i uzytek :-) Quote
Zeliika Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Asiaczek']Zeliika - to co? Pomożesz? Nas sędziuje fińska sedzina. Pzdr. Bardzo chetnie i z przyjemnoscia! Obysmy sie tylko mogly zgrac w "czaso-przestrzeni". Bedziemy w ringu 13 (nomen omen) jeszcze nie wiem, o ktorej godzinie, a jechac bedziemy prosto z domu bez nocowania z piatku na sobote. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Agappe napisał(a):Będę, będę, może Wilno przy okazji pozwiedzam :)) 3 akity z tych 6 będą z Polski, w tym Anata i chyba 2 panów ;) To dobrze czy źle? Ja mam w konkurencji 3 obce baski: 1 suczka z rosyjskiej hodowli mojej kolezanki (ale mieszka na Litwie) + 2 fińskie baski (nawet nie wiem, czy to psy czy suki...). A sędzina toże z Finlandii... Zobaczymy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Zeliika napisał(a):Bardzo chetnie i z przyjemnoscia! Obysmy sie tylko mogly zgrac w "czaso-przestrzeni". Bedziemy w ringu 13 (nomen omen) jeszcze nie wiem, o ktorej godzinie, a jechac bedziemy prosto z domu bez nocowania z piatku na sobote. My na ringu 1. I tez nie wiem, o której godzinie. Okaże się na miejscu. Ewentualnie może Agappe...pomoże... A jak nie, to trudno. Wezme kogoś z łapanki. Pzdr. Quote
SuperGosia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 My jestesmy oceniani na "4", ale pewnie bede siedziala przed i po ocenie na "2", wiec jakby co Asiaczku + zgranie czasowe, chetnie Ci pomoge. Baski mozna poprawiac; chodzi oczywiscie o pozycje ;)? Wystawialam (oprocz jamnika) AST, CT i westy. Quote
Zeliika Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Asiaczek napisał(a):My na ringu 1. I tez nie wiem, o której godzinie. Okaże się na miejscu. Ewentualnie może Agappe...pomoże... A jak nie, to trudno. Wezme kogoś z łapanki. Pzdr. Mam nadzieje, ze jeszcze przed wyjazdem bedzie znany plan sedziowania (zwykle jest dostepny) i bedzie sobie mozna "czaso-przestrzen" zaplanowac. ;) Quote
Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 SuperGosia napisał(a):My jestesmy oceniani na "4", ale pewnie bede siedziala przed i po ocenie na "2", wiec jakby co Asiaczku + zgranie czasowe, chetnie Ci pomoge. Baski mozna poprawiac; chodzi oczywiscie o pozycje ;)? Wystawialam (oprocz jamnika) AST, CT i westy. Można, można. W baskach "ręczne" ustawianie jest dozwolone. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Zeliika']Mam nadzieje, ze jeszcze przed wyjazdem bedzie znany plan sedziowania (zwykle jest dostepny) i bedzie sobie mozna "czaso-przestrzen" zaplanowac. ;) Zeliika - jak już wyczaisz taki plan, to daj znać, proszę. Pzdr. Quote
Agappe Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Asiaczek napisał(a):My na ringu 1. I tez nie wiem, o której godzinie. Okaże się na miejscu. Ewentualnie może Agappe...pomoże... A jak nie, to trudno. Wezme kogoś z łapanki. Pzdr. gdzie mam pomóc?? w czym??? <bardzo chętnie cokolwiek by to nie było;)> Quote
Agappe Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Asiaczek napisał(a):To dobrze czy źle? Ja mam w konkurencji 3 obce baski: 1 suczka z rosyjskiej hodowli mojej kolezanki (ale mieszka na Litwie) + 2 fińskie baski (nawet nie wiem, czy to psy czy suki...). A sędzina toże z Finlandii... Zobaczymy. Pzdr. w sumie to bez znaczenia :) Anata ma to co chciałam, żeby miała, wiec na wystawe jedziemy na luzie :) Quote
Asiaczek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Agappe napisał(a):gdzie mam pomóc?? w czym??? <bardzo chętnie cokolwiek by to nie było;)> W prezentacji grupy hodowlanej. Dasz radę? Dostaniesz "do ręki" jednego baska i hajda z nim na ring. Potem tylko ustawienie i... uśmiech. Po Anacie nie powinno stanowić to dla Ciebie problemów. Tak myślę!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Agappe napisał(a):w sumie to bez znaczenia :) Anata ma to co chciałam, żeby miała, wiec na wystawe jedziemy na luzie :) Ja jadę w lekkim stressiku, bo potrzebuję "dużego" CAC-a z Litwy. Ale co będzie, to będzie. Pzdr. Quote
Zeliika Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Asiaczek']Zeliika - jak już wyczaisz taki plan, to daj znać, proszę. Pzdr. Pewnie, ze tak. Z reguly pojawia sie na stronie zwiazku litewskiego, ale w wersji jezykowej litewskiej. Quote
bongobongo Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Asiaczek napisał(a):My na ringu 1. I tez nie wiem, o której godzinie. Okaże się na miejscu. Ewentualnie może Agappe...pomoże... A jak nie, to trudno. Wezme kogoś z łapanki. Pzdr. Asiaczku! Zapomniałaś, że ja też będę........:mad: Quote
flashka-g Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Asiaczku na grupe hodowlana moge wyjsc jezeli bedziesz potrzebowala;) Quote
Zeliika Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Asiaczku chyba bedziesz musiala przeprowadzic casting ;) :lol: :lol: Quote
Noelani Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Zeliika']Asiaczku chyba bedziesz musiala przeprowadzic casting ;) :lol: :lol: Albo wziac wiecej baskow :evil_lol: Quote
Zeliika Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Noelani napisał(a):Albo wziac wiecej baskow :evil_lol: To zdecydowanie lepszy pomysl :lol: jestem za! :multi: Quote
Agappe Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Asiaczek napisał(a):W prezentacji grupy hodowlanej. Dasz radę? Dostaniesz "do ręki" jednego baska i hajda z nim na ring. Potem tylko ustawienie i... uśmiech. Po Anacie nie powinno stanowić to dla Ciebie problemów. Tak myślę!:lol: Pzdr. jeśli zostanę do końca<tzn jesli Anata by zdobyla boba> to pomogę, w innym wypadku będe zwiedzać wilno.. a odnośnie poradzenia sobie.. wystawiałam hokke która chciala mnie zjeść (i mimo to zdobył BOBa), wiec z baskiem nie powinno być problemów ;) Quote
flashka-g Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 hmm...my mysle zostaniemy poogladac Bisy..w koncu po to sie na wystawe jedzie, a tak spimy po wystawie w hotelu zeby w niedziele na spokojnie wrocic do Gdyni;) Quote
Asiaczek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [SIZE="3"][SIZE="2"][SIZE="4"]Jesteście Kochane!!! Cieszę się, że mogę na Was liczyć. A do Wilna i tak biorę 5 basków. Więcej nie zmieści się do samochodu... Zeliika wie, które to będą, to to ten sam zestaw, co w Kosicach. W kosicach razem z Zeliiką zaprezentowałyśmy grupę hodowlaną z 4 basków: ja prowadziłam 2xtrikolory i Ewa też 2 baski, ale rude. Teraz tak sobie wymodziłam,żeby pokazać grupę 4 basków, ale żeby 1 ludek wypadał na 1 baska. Jak myślicie? Pzdr. Quote
flashka-g Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 jak wiecej ludzi idzie to trzeba by bylo podobnie sie ubrac,chociaz góre. Quote
Recommended Posts