Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja sie domyslam ze to juz było 100 razy przerabiane, ale nie mam siły przebijac sie przez wszystkie tematy teraz.. Jak tam sie płaci? W zaleznosci od terminu zgłoszenia? Czy jak zgłosze dzis to na wystawie zapłace za 1 termin, czy za ostatni plus coś dodatkowo? Przy 5 psach zgłaszanych ma to dla mnie OGROMNE znaczenie :evil_lol:

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martyna napisał(a):
hihihi myslalam, ze moja ringowka dolozyla sie troche do sukcesu, a tu widac, ze wogole byla nie potrzebna :D BRAWO :-)

Martyna, ale oczywiście, że twoja ringówka się przysłużyła! Bez niej nie wygralibyśmy w rasie :evil_lol: Jeszcze raz wielkie dzięki! :loveu: A przed finałami Bryś zapadł w sen wręcz letargiczny, a jak się wyspał to mu się od razu lepiej biegało :lol:

Posted

MagicJohnson napisał(a):
wystawy CAC w wilnie informacji jeszcze niema... nie mam tez zadnej info o klubowej...:shake:
jutro jade do klubu, postaram sie dobyc informacji:mad: :lol:

Byłabym wdzięczna :) Bo w sumie dość korcą mnie te wystawy :)

Mam jeszcze jedno pytanie... Czy ktoś mógłby mi podać stawkę belgów (groenendaele i tervuereny) z tej CACIBówki, jak i z grudniowej z zeszłego roku?

Posted

Na tej wystawie było mnóstwo belgów -cały jeden gronek :razz: Pies w klasie otwartej WIGO BLACK z Kovarny. Kręcił się tam jeszcze jakiś szczenior maliniaka (tak kiele 6-7 miesięcy miał), ale tylko towarzysko był.

Posted

Basik napisał(a):
Wszystkim bardzo bardzo gratulujemy:) My sie wybierzemy w grudniu! Kto jedzie?

ja wlasnie nad tym mysle.. co trzeba zrobic zeby dostac Ch.LT???

Posted

dorotal napisał(a):
Placi sie w zaleznosci od terminu zgloszenia. Jak dzisiaj zglosisz to zaplacisz jak za pierwszy termin

Dorotal, bardzo dziękuje. No to się zgłaszamy :lol:

Posted

Agappe napisał(a):
ja wlasnie nad tym mysle.. co trzeba zrobic zeby dostac Ch.LT???

Młodzieżowy 3 x zw.mł, dorosły 3 x CAC w tym jeden duży - od 1 do 3 musi upłynąć rok, lub 5x CAC z krajóweki też ten czas...

Posted

Basik napisał(a):
Młodzieżowy 3 x zw.mł, dorosły 3 x CAC w tym jeden duży - od 1 do 3 musi upłynąć rok, lub 5x CAC z krajóweki też ten czas...

dziekuje za odp
no to chyba jednak nie jade w grudniu.. bo bez sensu.. moze jakies 2 krajowki wynajde w nastepne wakacje

Posted

Godelaine napisał(a):
Byłabym wdzięczna :) Bo w sumie dość korcą mnie te wystawy :)

no wiec, jeszcze nie wszyscy sedziowi sa zaproszeni... wiec zadnej ciekawej info...
sa sedziowie tylko dla pierwszych grup... "jakies" Szwedzi 2, kilka sedzi z panstw sasiednich...:roll: tylko nie powiedziano mi Nazwisk...

Posted

Agappe napisał(a):
dziekuje za odp
no to chyba jednak nie jade w grudniu.. bo bez sensu.. moze jakies 2 krajowki wynajde w nastepne wakacje

Krajowek jest tam sporo, na pewno cos wybierzesz :)

Posted

MagicJohnson napisał(a):
no wiec, jeszcze nie wszyscy sedziowi sa zaproszeni... wiec zadnej ciekawej info...
sa sedziowie tylko dla pierwszych grup... "jakies" Szwedzi 2, kilka sedzi z panstw sasiednich...:roll: tylko nie powiedziano mi Nazwisk...

Dzięki :) A nie wiesz nic o terminach? Bo w sumie dla mnie jest to dośc istotne. Ze względu na opłaty.

Chyba, że po prostu wyślę do nich maila...

Posted

MagicJohnson napisał(a):

Rita a ty byłaś na wystawie?? Bo bylam przy pudelkach ale jakoś Cie nie skojarzylam z nikim tam:roll:

Posted

flashka-g napisał(a):
Rita a ty byłaś na wystawie?? Bo bylam przy pudelkach ale jakoś Cie nie skojarzylam z nikim tam:roll:

bylam:lol:
wystawialam duzego czarnego, a potem szybko przenieslismy sie do innego pawilionu. Moze i widzialas nas na ringu best juniorow:roll:
Takze pracowalam na Bestach:cool3:
Ciebie to ja widzialam;)

Posted

Godelaine napisał(a):
Dzięki :) A nie wiesz nic o terminach? Bo w sumie dla mnie jest to dośc istotne. Ze względu na opłaty.
Chyba, że po prostu wyślę do nich maila...

moge do nich jutro zadzwonic, albo mozesz pisac maila:roll:

Posted

flashka-g napisał(a):
Dzieciaczek Asiaczkowy na Bis Puppy;) ( fot. Sylwia Goszka) troche słabo powychodzily na tej ciemnej hali..ale zawsze sa;)

Flaszi - piekne dzięki. Baaaardzo Ci do twarzy z baskami, wiesz?:lol:
Czy jest mozliwość przesłania mi tych zdjęć (w normalnej wielkości) na domowy mail? Bardzo proszę.Pzdr.