karenina Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ja sie domyslam ze to juz było 100 razy przerabiane, ale nie mam siły przebijac sie przez wszystkie tematy teraz.. Jak tam sie płaci? W zaleznosci od terminu zgłoszenia? Czy jak zgłosze dzis to na wystawie zapłace za 1 termin, czy za ostatni plus coś dodatkowo? Przy 5 psach zgłaszanych ma to dla mnie OGROMNE znaczenie :evil_lol: Quote
dorotal Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Placi sie w zaleznosci od terminu zgloszenia. Jak dzisiaj zglosisz to zaplacisz jak za pierwszy termin Quote
Małgoś Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Martyna napisał(a):hihihi myslalam, ze moja ringowka dolozyla sie troche do sukcesu, a tu widac, ze wogole byla nie potrzebna :D BRAWO :-) Martyna, ale oczywiście, że twoja ringówka się przysłużyła! Bez niej nie wygralibyśmy w rasie :evil_lol: Jeszcze raz wielkie dzięki! :loveu: A przed finałami Bryś zapadł w sen wręcz letargiczny, a jak się wyspał to mu się od razu lepiej biegało :lol: Quote
Godelaine Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 MagicJohnson napisał(a):wystawy CAC w wilnie informacji jeszcze niema... nie mam tez zadnej info o klubowej...:shake: jutro jade do klubu, postaram sie dobyc informacji:mad: :lol: Byłabym wdzięczna :) Bo w sumie dość korcą mnie te wystawy :) Mam jeszcze jedno pytanie... Czy ktoś mógłby mi podać stawkę belgów (groenendaele i tervuereny) z tej CACIBówki, jak i z grudniowej z zeszłego roku? Quote
Małgoś Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Na tej wystawie było mnóstwo belgów -cały jeden gronek :razz: Pies w klasie otwartej WIGO BLACK z Kovarny. Kręcił się tam jeszcze jakiś szczenior maliniaka (tak kiele 6-7 miesięcy miał), ale tylko towarzysko był. Quote
Godelaine Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Dzięki :) Faktycznie stawka powalająca :lol: Quote
Agappe Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Basik napisał(a):Wszystkim bardzo bardzo gratulujemy:) My sie wybierzemy w grudniu! Kto jedzie? ja wlasnie nad tym mysle.. co trzeba zrobic zeby dostac Ch.LT??? Quote
karenina Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 dorotal napisał(a):Placi sie w zaleznosci od terminu zgloszenia. Jak dzisiaj zglosisz to zaplacisz jak za pierwszy termin Dorotal, bardzo dziękuje. No to się zgłaszamy :lol: Quote
Basik Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Agappe napisał(a):ja wlasnie nad tym mysle.. co trzeba zrobic zeby dostac Ch.LT??? Młodzieżowy 3 x zw.mł, dorosły 3 x CAC w tym jeden duży - od 1 do 3 musi upłynąć rok, lub 5x CAC z krajóweki też ten czas... Quote
Agappe Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Basik napisał(a):Młodzieżowy 3 x zw.mł, dorosły 3 x CAC w tym jeden duży - od 1 do 3 musi upłynąć rok, lub 5x CAC z krajóweki też ten czas... dziekuje za odp no to chyba jednak nie jade w grudniu.. bo bez sensu.. moze jakies 2 krajowki wynajde w nastepne wakacje Quote
MagicJohnson Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Godelaine napisał(a):Byłabym wdzięczna :) Bo w sumie dość korcą mnie te wystawy :) no wiec, jeszcze nie wszyscy sedziowi sa zaproszeni... wiec zadnej ciekawej info... sa sedziowie tylko dla pierwszych grup... "jakies" Szwedzi 2, kilka sedzi z panstw sasiednich...:roll: tylko nie powiedziano mi Nazwisk... Quote
Zeliika Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Agappe napisał(a):dziekuje za odp no to chyba jednak nie jade w grudniu.. bo bez sensu.. moze jakies 2 krajowki wynajde w nastepne wakacje Krajowek jest tam sporo, na pewno cos wybierzesz :) Quote
Godelaine Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 MagicJohnson napisał(a):no wiec, jeszcze nie wszyscy sedziowi sa zaproszeni... wiec zadnej ciekawej info... sa sedziowie tylko dla pierwszych grup... "jakies" Szwedzi 2, kilka sedzi z panstw sasiednich...:roll: tylko nie powiedziano mi Nazwisk... Dzięki :) A nie wiesz nic o terminach? Bo w sumie dla mnie jest to dośc istotne. Ze względu na opłaty. Chyba, że po prostu wyślę do nich maila... Quote
flashka-g Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Dzieciaczek Asiaczkowy na Bis Puppy;) ( fot. Sylwia Goszka) troche słabo powychodzily na tej ciemnej hali..ale zawsze sa;) Quote
flashka-g Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 MagicJohnson napisał(a):no wiec, jeszcze nie wszyscy sedziowi sa zaproszeni... wiec zadnej ciekawej info... sa sedziowie tylko dla pierwszych grup... "jakies" Szwedzi 2, kilka sedzi z panstw sasiednich...:roll: tylko nie powiedziano mi Nazwisk... Rita a ty byłaś na wystawie?? Bo bylam przy pudelkach ale jakoś Cie nie skojarzylam z nikim tam:roll: Quote
MagicJohnson Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 flashka-g napisał(a):Rita a ty byłaś na wystawie?? Bo bylam przy pudelkach ale jakoś Cie nie skojarzylam z nikim tam:roll: bylam:lol: wystawialam duzego czarnego, a potem szybko przenieslismy sie do innego pawilionu. Moze i widzialas nas na ringu best juniorow:roll: Takze pracowalam na Bestach:cool3: Ciebie to ja widzialam;) Quote
MagicJohnson Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Godelaine napisał(a):Dzięki :) A nie wiesz nic o terminach? Bo w sumie dla mnie jest to dośc istotne. Ze względu na opłaty. Chyba, że po prostu wyślę do nich maila... moge do nich jutro zadzwonic, albo mozesz pisac maila:roll: Quote
Asiaczek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 flashka-g napisał(a):Dzieciaczek Asiaczkowy na Bis Puppy;) ( fot. Sylwia Goszka) troche słabo powychodzily na tej ciemnej hali..ale zawsze sa;) Flaszi - piekne dzięki. Baaaardzo Ci do twarzy z baskami, wiesz?:lol: Czy jest mozliwość przesłania mi tych zdjęć (w normalnej wielkości) na domowy mail? Bardzo proszę.Pzdr. Quote
flashka-g Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Asiaczku narazie nie mieszkam w domku. Jak bede w domku to ci przesle. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 flashka-g napisał(a):Asiaczku narazie nie mieszkam w domku. Jak bede w domku to ci przesle. OK. Grzecznie czekam.:lol: Pzdr. Quote
jo-jo Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A macie jakieś zdjęcia dogów niemieckich? :roll: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 jo-jo napisał(a):A macie jakieś zdjęcia dogów niemieckich? :roll: jo-jo: sorki, ale nie! Pzdr. Quote
Agappe Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 flashka a masz moze jakies zdjecie mojej Rudej?? Quote
Noelani Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Agappe napisał(a):flashka a masz moze jakies zdjecie mojej Rudej?? Albo mojej rudej? ;) Quote
Recommended Posts