Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:laola:

donya napisał(a):
Pierwsze wieści
AKITA
ANATA Yamamoto - CAC, CACIB, BOB,
IV miejsce BOG V

GRATULACJE!!!!

Ja mam kolejne wieści:

CH. SHAPALI de Ciukci
CAC, BOS, CACIB, BOB, BOG, 5BIS

Posted

WIELKIE GRATULACJE dla polskich psiaczków i ich włascicieli!!!

Czy mogłabym prosić o stawkę samoyedów:oops:
Napewno było ich malutko:lol:
Z góry wielkie dzięki

Posted

Bardzo bym chciała wam pomóc, ale ja nie byłam w Wilnie.... i nie mam katalogu..... mój psiak był ze znajomymi, którym bardzo, bardzo serdecznie dziękuje za wszystko!!!

Posted

bardzo dziekuje za wszystkie gratulacje :))) badzo sie ciesza, ze w koncu udalo nam sie wywalczyc cos na grupie :)) co prawda miejsca na podium dla nas zabraklo, ale pucharkow nie zabraklo ;)

wrocilysmy z: 2 pucharkami, 2 rozetkami, 2 paczkami karmy, miska, bryloczkiem, parasolem:roll: , czapka z daszkiem:roll: , dlugopisem i jakims zeszytem <chyba niczego nie pominelam ;) > Litwini to maja pomysly ;) najbardziej podobal mi sie parasol ;)

Posted

blacky napisał(a):
Serdeczne gratulacje ! :multi:

I jeżeli to możliwe to bardzo ładnie prosiłabym o stawkę dogów niemieckich :)

PSY:
ml:
KAIR DEL CHIKADO
OBERON ARMADA (LKD)

posr:
VALENTIN D'ISKANDAR

ot:
BASKERC SHERLOCK
SORBUS INTERMEDIA DANSANDE DYNAMIT

cham:
FIN CH HYPERION FORJARI
RUS CH SARGOS ORLANDO

SUKI:
ml:
HOPPINGHAM'S RHYTHIM'N RHYME
ORCA ARMADA (LKD)
PRINCESS PERLA MARGENIS (LKD)
SARGOS VERSIA

posr:
BYC MOZE ALHAMBRA
OLDBLUZ ZABAVA
RAPA OREGON

ot:
PL JCH CZARINA MODRY EFEKT
ALANO'S SHTAT EAST TO WEST
LT JCH ICA VOM KONIGSLAND

cham:
EST CH SELENA
FIN CH HOPPINGHAM'S SARDISDREAMOFAJ
LV CH JUTA JUSTICIJA MARGENIS (LKD)
EST CH SORBONNA

wet:
NI-AGARA SPECIALUS AGENTAS

Posted

Gratulacje dla wszystkich BOB-ków, BOG-ów i BIS-owców!!! A było tego sporo z Polski!!!

Ja wróciłam z 2x CAC, 1xCACIB i 1xr.CACIB. Plan minimum został wykonany!!! A nawet przekroczony:lol: !!!

A najbardziej to cieszy mnie zwycięstwo Felki w konkursie Młodego Prezentera w grupie starszej i potem w Zwycięstwie Dnia. FELMERIA była prezentowana przez moją koleżankę z Łotwy - Adell BRANCEVICH, która już po raz drugi w swojej karierze, razem z Felką zdobyła tytuł Zwycięzca Dnia. Ogromne gratulacje!!!

BongoBongo, Noelani, Lazurowa Ahmara, Agappe, Flaszka-g, Kasia od grzywek, Tajgeta, Umon (jezeli kogoś pominęłam - sorki) - miło było pogadać!

Niestety, w tym towarzystwie zabrakło SuperGosi (Gosik, nie mogłam Ciebie znaleźć!!!:placz: ), czego baaaardzo żałuję...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich BOB-ków, BOG-ów i BIS-owców!!! A było tego sporo z Polski!!!

Ja wróciłam z 2x CAC, 1xCACIB i 1xr.CACIB. Plan minimum został wykonany!!! A nawet przekroczony:lol: !!!

A najbardziej to cieszy mnie zwycięstwo Felki w konkursie Młodego Prezentera w grupie starszej i potem w Zwycięstwie Dnia. FELMERIA była prezentowana przez moją koleżankę z Łotwy - Adell BRANCEVICH, która już po raz drugi w swojej karierze, razem z Felką zdobyła tytuł Zwycięzca Dnia. Ogromne gratulacje!!!

BongoBongo, Noelani, Lazurowa Ahmara, Agappe, Flaszka-g, Kasia od grzywek, Tajgeta, Umon (jezeli kogoś pominęłam - sorki) - miło było pogadać!

Niestety, w tym towarzystwie zabrakło SuperGosi (Gosik, nie mogłam Ciebie znaleźć!!!:placz: ), czego baaaardzo żałuję...
Pzdr.

Asiaczku gratulacje !!

Posted

I jeszcze mam prośbę - jesli ktoś ma katalog - bardzo proszę o obsade na labki - CACIB Wilno w grudniu no i CAC też - zazwyczaj podają w katalogu sierpniowym - a ja chcę powalczyć o championaty... Czy ktoś sie orientuje jak to jest - wiem, że jeśli ktoś zaczyna na wiosennej Cacibowej to moze kończyć za rok też wiosną - nawet jeśli dni się nie zgadzaja, a jak z zimą?

Posted

Basik napisał(a):
I jeszcze mam prośbę - jesli ktoś ma katalog - bardzo proszę o obsade na labki - CACIB Wilno w grudniu no i CAC też - zazwyczaj podają w katalogu sierpniowym - a ja chcę powalczyć o championaty... Czy ktoś sie orientuje jak to jest - wiem, że jeśli ktoś zaczyna na wiosennej Cacibowej to moze kończyć za rok też wiosną - nawet jeśli dni się nie zgadzaja, a jak z zimą?

nie bardzo rozumiem o co prosisz :roll: :roll: o stawke ilosciowa na wystawy ktore maja sie odbyc w grudniu i ma to byc w katalogu z wczorajszej wystawy???????:roll: :roll: jesli tak to ja nic takiego nie widze

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Asku, ja tez sie za Tob rozgladalam :placz:, nawet pytalam dziewczynek, a wyszlo jak wyszlo:shake: Przeklenstwo wystaw - nie zawsze w ogolnym chaosie, da sie kogos zlapac. Ale wkrotce do Ciebie zadzwonie ;)

Jeszcze raz gratuluje zwyciezcom sobotniej wystawy i czekam na dzisiejsze wyniki :lol:

Posted

Agappe napisał(a):
nie bardzo rozumiem o co prosisz :roll: :roll: o stawke ilosciowa na wystawy ktore maja sie odbyc w grudniu i ma to byc w katalogu z wczorajszej wystawy???????:roll: :roll: jesli tak to ja nic takiego nie widze

Chodzi o obsade sedziowska ;)

Posted

To też się chwalę: :lol:
Cu-Cruithin BREEZE WARRIOR -wilczarz CAC, CACIB, BOB, BOG2 :multi:

VOODOO Virgo Vestalis -nova scotia d.t. retriever CAC, CACIB, BOB, BOG5 :multi:

No i nareszcie trafił nam się do tollera sędzia, który wiedział, co to za rasa i z czym się to je :evil_lol: W ringu sędziowała Norweżka, a na grupie Szwed - a to jest rasa popularna w Skandynawii, w Szwecji na wystawach stawka to zazwyczaj 40-50 sztuk. Więc tym bardziej się cieszę z opisu i wyników :D