Zeliika Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Asiaczek napisał(a):Nasze wcześniejsze przybycie - to nic. Z moim pozniejszym to juz gorzej ... ;) :lol: do zobaczenia! Quote
AiMiN Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :terazpol: 3mam kciuki za forumowe psiaki! Połamania ringówek :multi: Quote
Zeliika Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 AiMiN napisał(a)::terazpol: 3mam kciuki za forumowe psiaki! Połamania ringówek :multi: tfu tfu nie dziekujemy ;) Quote
beluszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Tfu, tfu, tfu odpukac x3 w niemalowane :mad: Quote
donya Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Pierwsze wieści AKITA ANATA Yamamoto - CAC, CACIB, BOB, IV miejsce BOG V :laola: Quote
Asdf Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 :laola: donya napisał(a):Pierwsze wieści AKITA ANATA Yamamoto - CAC, CACIB, BOB, IV miejsce BOG V :laola: GRATULACJE!!!! :laola: Ja mam kolejne wieści: CH. SHAPALI de Ciukci CAC, BOS, CACIB, BOB, BOG, 5BIS :laola: Quote
SuperGosia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Wrocilismy z 2-gim CACem :multi: :lol: :multi: Zycze powodzenia wszystkim, a w szczegolnosci terrierom na jutrzejszej klubowce!!! Quote
King Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 WIELKIE GRATULACJE dla polskich psiaczków i ich włascicieli!!! Czy mogłabym prosić o stawkę samoyedów:oops: Napewno było ich malutko:lol: Z góry wielkie dzięki Quote
blacky Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Serdeczne gratulacje ! :multi: I jeżeli to możliwe to bardzo ładnie prosiłabym o stawkę dogów niemieckich :) Quote
Asdf Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Bardzo bym chciała wam pomóc, ale ja nie byłam w Wilnie.... i nie mam katalogu..... mój psiak był ze znajomymi, którym bardzo, bardzo serdecznie dziękuje za wszystko!!! Quote
Agappe Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 bardzo dziekuje za wszystkie gratulacje :))) badzo sie ciesza, ze w koncu udalo nam sie wywalczyc cos na grupie :)) co prawda miejsca na podium dla nas zabraklo, ale pucharkow nie zabraklo ;) wrocilysmy z: 2 pucharkami, 2 rozetkami, 2 paczkami karmy, miska, bryloczkiem, parasolem:roll: , czapka z daszkiem:roll: , dlugopisem i jakims zeszytem <chyba niczego nie pominelam ;) > Litwini to maja pomysly ;) najbardziej podobal mi sie parasol ;) Quote
Agappe Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 blacky napisał(a):Serdeczne gratulacje ! :multi: I jeżeli to możliwe to bardzo ładnie prosiłabym o stawkę dogów niemieckich :) PSY: ml: KAIR DEL CHIKADO OBERON ARMADA (LKD) posr: VALENTIN D'ISKANDAR ot: BASKERC SHERLOCK SORBUS INTERMEDIA DANSANDE DYNAMIT cham: FIN CH HYPERION FORJARI RUS CH SARGOS ORLANDO SUKI: ml: HOPPINGHAM'S RHYTHIM'N RHYME ORCA ARMADA (LKD) PRINCESS PERLA MARGENIS (LKD) SARGOS VERSIA posr: BYC MOZE ALHAMBRA OLDBLUZ ZABAVA RAPA OREGON ot: PL JCH CZARINA MODRY EFEKT ALANO'S SHTAT EAST TO WEST LT JCH ICA VOM KONIGSLAND cham: EST CH SELENA FIN CH HOPPINGHAM'S SARDISDREAMOFAJ LV CH JUTA JUSTICIJA MARGENIS (LKD) EST CH SORBONNA wet: NI-AGARA SPECIALUS AGENTAS Quote
Asiaczek Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Gratulacje dla wszystkich BOB-ków, BOG-ów i BIS-owców!!! A było tego sporo z Polski!!! Ja wróciłam z 2x CAC, 1xCACIB i 1xr.CACIB. Plan minimum został wykonany!!! A nawet przekroczony:lol: !!! A najbardziej to cieszy mnie zwycięstwo Felki w konkursie Młodego Prezentera w grupie starszej i potem w Zwycięstwie Dnia. FELMERIA była prezentowana przez moją koleżankę z Łotwy - Adell BRANCEVICH, która już po raz drugi w swojej karierze, razem z Felką zdobyła tytuł Zwycięzca Dnia. Ogromne gratulacje!!! BongoBongo, Noelani, Lazurowa Ahmara, Agappe, Flaszka-g, Kasia od grzywek, Tajgeta, Umon (jezeli kogoś pominęłam - sorki) - miło było pogadać! Niestety, w tym towarzystwie zabrakło SuperGosi (Gosik, nie mogłam Ciebie znaleźć!!!:placz: ), czego baaaardzo żałuję... Pzdr. Quote
karenina Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Asiaczek napisał(a):Gratulacje dla wszystkich BOB-ków, BOG-ów i BIS-owców!!! A było tego sporo z Polski!!! Ja wróciłam z 2x CAC, 1xCACIB i 1xr.CACIB. Plan minimum został wykonany!!! A nawet przekroczony:lol: !!! A najbardziej to cieszy mnie zwycięstwo Felki w konkursie Młodego Prezentera w grupie starszej i potem w Zwycięstwie Dnia. FELMERIA była prezentowana przez moją koleżankę z Łotwy - Adell BRANCEVICH, która już po raz drugi w swojej karierze, razem z Felką zdobyła tytuł Zwycięzca Dnia. Ogromne gratulacje!!! BongoBongo, Noelani, Lazurowa Ahmara, Agappe, Flaszka-g, Kasia od grzywek, Tajgeta, Umon (jezeli kogoś pominęłam - sorki) - miło było pogadać! Niestety, w tym towarzystwie zabrakło SuperGosi (Gosik, nie mogłam Ciebie znaleźć!!!:placz: ), czego baaaardzo żałuję... Pzdr. Asiaczku gratulacje !! :laola: Quote
Basik Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 GRATULACJE WIELGACHNE!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki za dzisiejszą wystawę! Quote
Basik Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 I jeszcze mam prośbę - jesli ktoś ma katalog - bardzo proszę o obsade na labki - CACIB Wilno w grudniu no i CAC też - zazwyczaj podają w katalogu sierpniowym - a ja chcę powalczyć o championaty... Czy ktoś sie orientuje jak to jest - wiem, że jeśli ktoś zaczyna na wiosennej Cacibowej to moze kończyć za rok też wiosną - nawet jeśli dni się nie zgadzaja, a jak z zimą? Quote
Agappe Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Basik napisał(a):I jeszcze mam prośbę - jesli ktoś ma katalog - bardzo proszę o obsade na labki - CACIB Wilno w grudniu no i CAC też - zazwyczaj podają w katalogu sierpniowym - a ja chcę powalczyć o championaty... Czy ktoś sie orientuje jak to jest - wiem, że jeśli ktoś zaczyna na wiosennej Cacibowej to moze kończyć za rok też wiosną - nawet jeśli dni się nie zgadzaja, a jak z zimą? nie bardzo rozumiem o co prosisz :roll: :roll: o stawke ilosciowa na wystawy ktore maja sie odbyc w grudniu i ma to byc w katalogu z wczorajszej wystawy???????:roll: :roll: jesli tak to ja nic takiego nie widze Quote
SuperGosia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Asiaczek napisał(a): Niestety, w tym towarzystwie zabrakło SuperGosi (Gosik, nie mogłam Ciebie znaleźć!!!:placz: ), czego baaaardzo żałuję... Pzdr. Asku, ja tez sie za Tob rozgladalam :placz:, nawet pytalam dziewczynek, a wyszlo jak wyszlo:shake: Przeklenstwo wystaw - nie zawsze w ogolnym chaosie, da sie kogos zlapac. Ale wkrotce do Ciebie zadzwonie ;) Jeszcze raz gratuluje zwyciezcom sobotniej wystawy i czekam na dzisiejsze wyniki :lol: Quote
SuperGosia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Agappe napisał(a):nie bardzo rozumiem o co prosisz :roll: :roll: o stawke ilosciowa na wystawy ktore maja sie odbyc w grudniu i ma to byc w katalogu z wczorajszej wystawy???????:roll: :roll: jesli tak to ja nic takiego nie widze Chodzi o obsade sedziowska ;) Quote
Basik Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Proszę aby ktoś zobaczył rozpiskę sędziowską. Pewnie troszkę nieczytelnie napisałam:) ot późno było :) Quote
Agappe Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 odnosnie grudniowych wystaw sa ogolne informacje - terminy, koszty, ale nie ma obsady sedziowskiej Quote
Małgoś Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 To też się chwalę: :lol: Cu-Cruithin BREEZE WARRIOR -wilczarz CAC, CACIB, BOB, BOG2 :multi: VOODOO Virgo Vestalis -nova scotia d.t. retriever CAC, CACIB, BOB, BOG5 :multi: No i nareszcie trafił nam się do tollera sędzia, który wiedział, co to za rasa i z czym się to je :evil_lol: W ringu sędziowała Norweżka, a na grupie Szwed - a to jest rasa popularna w Skandynawii, w Szwecji na wystawach stawka to zazwyczaj 40-50 sztuk. Więc tym bardziej się cieszę z opisu i wyników :D Quote
Recommended Posts