flashka-g Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 a ja juz jutro o 6.30 rano wyjezdzam..planuje byc w Wilnie w sobote rano. Quote
beluszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [SIZE="5"]PILNE! Obudziłam się, ale może ktoś mi pomoże, liczę na Wilniakow, albo starych wyżeraczy ;) Potrzebuję jakieś namiary na nocleg dla 2 osob z psem, może byc kamping, kawałek trawnika przy domu, pokoj, wsio ryba :) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Przypominam o różnicy czasowej: w Wilnie jest godzina do przodu!!! PZdr. Quote
flashka-g Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 dobrze ze przypomnialas!!!;) To do zobaczyska w sobote:)) papa Quote
beluszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Dobra, czyli jak po naszemu? Mam tam byc o 11.45, to po naszemu o ktorej ? Quote
Martyna Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 beluszka napisał(a):PILNE! Obudziłam się, ale może ktoś mi pomoże, liczę na Wilniakow, albo starych wyżeraczy ;) Potrzebuję jakieś namiary na nocleg dla 2 osob z psem, może byc kamping, kawałek trawnika przy domu, pokoj, wsio ryba :) www.wilno.net - napisz albo zadzwon tu :-) to jest kawalek za Wilnem ale przy lesie - mozna z psami pochodzic :-) my tam spimy :D Quote
beluszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Hehe, właśnie tam pisałam, ale Pani Teodozja odpisała mi, że nie ma wolnych pokoi, teraz ertraktuję kawałek trawnika :) na namiot. Daj mi jakieś namiary na siebie, bo nie mam pojęcia jak tam trafic.... Quote
beluszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 No to jesteśmy ugadani na namiot, z tym, że Pani Teodozja nie ma dla nas łazienki, ale zasugerowała, że ewenrualnie, może Pani Martyna, albo Pani Ania dadzą nam się rano popluskac ;) Quote
Martyna Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 beluszka napisał(a):No to jesteśmy ugadani na namiot, z tym, że Pani Teodozja nie ma dla nas łazienki, ale zasugerowała, że ewenrualnie, może Pani Martyna, albo Pani Ania dadzą nam się rano popluskac ;) hahaha no no pogadamy ;-) bedzie maly zlot retriverowy - jeden flat, dwa goldeny i twoje labki ;-) moja komorka 501 185 114 z tym ze sama nie pamietam jak tam sie jechalo ;-) zaraz wydrukuje ta mapke ze strony ;-) Quote
beluszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Wszystko dograne, trzeba się pakowac i jazda :) Jeszcze tylko załatwic krycie wieczorem, spakowac samochód, zrobic kanapki i o 3.00 wyjazd :) Quote
Zeliika Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Noelani napisał(a):A jak dojechac na teren wystawy? na kazdej stacji benzynowej w poblizu za nieduze pieniadze mozna kupic plan Wilna. ja tak zrobilam w zeszlym roku i z planem trafiam :) Quote
Alojzyna Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 pies zgłoszony... wystawa opłacona... potwierdzenie otrzymane... nie jadę...:placz: trzymam za wszystkich kciuki :thumbs: :terazpol: Quote
beluszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Trzymajcie kciuki za nas, a my trzymamy kciuki za wszystkich Naszych w Wilnie :) :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 beluszka napisał(a):Wszystko dograne, trzeba się pakowac i jazda :) Jeszcze tylko załatwic krycie wieczorem, spakowac samochód, zrobic kanapki i o 3.00 wyjazd :) My ruszamy ok. 23.30- 24.00 Pzdr. Quote
zpr Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Asiaczek napisał(a):My ruszamy ok. 23.30- 24.00 Pzdr. A ja myślałam, że już wyruszyliście!!! Trzymam mocno kciuki i dać mi zaraz cynk jak poszło :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Zpr - nieeee, do Wilna jest tylko ok. 450 km + godzina do przodu. Myślę, że zdążymy.:lol: Pzdr. Quote
Zeliika Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Asiaczek napisał(a):Zpr - nieeee, do Wilna jest tylko ok. 450 km + godzina do przodu. Myślę, że zdążymy.:lol: Pzdr. A na ktora chcecie byc? Ja planuje wyjechac 3:00, chcialabym byc na 11:00 tamtego czasu (10:00 naszego). Quote
Asiaczek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Nie robiłam tego typu obliczeń. Na pewno muszć być w sekretariacie wystawy (opłacenie zgłoszeń) przed sędziowaniem. Po drodze muszę kupić euraski, bo nie zdążyłam. No i jeden postój na tankowanie przed granicą, siku psiowe i ludzkie... Pzdr. Quote
beluszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Od nas do Wilna jest około 290 km, dlatego wyjeżdżamy o 3.00. Zostawiamy zapas na granicę i bładzenie po Wilnie ;) Jeszcze raz powodzenia wszystkim :) Quote
Asiaczek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Mam nadzieję, że nie będziemy błądzić, bo mam zamiar kupić mape Wilna. Zgodnie z radą Zeliiki.:lol: Pzdr. Quote
Zeliika Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Hmm... albo ja sie fatalnie spoznie, albo Wy bedziecie okropnie za wczesnie ;) :lol: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Nasze wcześniejsze przybycie - to nic. Najwyżej pośpimy w samochodzie. Pzdr. Quote
Recommended Posts