Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="5"]PILNE!
Obudziłam się, ale może ktoś mi pomoże, liczę na Wilniakow, albo starych wyżeraczy ;)
Potrzebuję jakieś namiary na nocleg dla 2 osob z psem, może byc kamping, kawałek trawnika przy domu, pokoj, wsio ryba :)

Posted

beluszka napisał(a):
PILNE!
Obudziłam się, ale może ktoś mi pomoże, liczę na Wilniakow, albo starych wyżeraczy ;)
Potrzebuję jakieś namiary na nocleg dla 2 osob z psem, może byc kamping, kawałek trawnika przy domu, pokoj, wsio ryba :)

www.wilno.net - napisz albo zadzwon tu :-) to jest kawalek za Wilnem ale przy lesie - mozna z psami pochodzic :-) my tam spimy :D

Posted

Hehe, właśnie tam pisałam, ale Pani Teodozja odpisała mi, że nie ma wolnych pokoi, teraz ertraktuję kawałek trawnika :) na namiot.
Daj mi jakieś namiary na siebie, bo nie mam pojęcia jak tam trafic....

Posted

No to jesteśmy ugadani na namiot, z tym, że Pani Teodozja nie ma dla nas łazienki, ale zasugerowała, że ewenrualnie, może Pani Martyna, albo Pani Ania dadzą nam się rano popluskac ;)

Posted

beluszka napisał(a):
No to jesteśmy ugadani na namiot, z tym, że Pani Teodozja nie ma dla nas łazienki, ale zasugerowała, że ewenrualnie, może Pani Martyna, albo Pani Ania dadzą nam się rano popluskac ;)

hahaha no no pogadamy ;-) bedzie maly zlot retriverowy - jeden flat, dwa goldeny i twoje labki ;-)

moja komorka 501 185 114 z tym ze sama nie pamietam jak tam sie jechalo ;-) zaraz wydrukuje ta mapke ze strony ;-)

Posted

Noelani napisał(a):
A jak dojechac na teren wystawy?

na kazdej stacji benzynowej w poblizu za nieduze pieniadze mozna kupic plan Wilna. ja tak zrobilam w zeszlym roku i z planem trafiam :)

Posted

Trzymajcie kciuki za nas, a my trzymamy kciuki za wszystkich Naszych w Wilnie :)
:terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol:

Posted

beluszka napisał(a):
Wszystko dograne, trzeba się pakowac i jazda :)
Jeszcze tylko załatwic krycie wieczorem, spakowac samochód, zrobic kanapki i o 3.00 wyjazd :)

My ruszamy ok. 23.30- 24.00
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
My ruszamy ok. 23.30- 24.00
Pzdr.

A ja myślałam, że już wyruszyliście!!! Trzymam mocno kciuki i dać mi zaraz cynk jak poszło :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zpr - nieeee, do Wilna jest tylko ok. 450 km + godzina do przodu. Myślę, że zdążymy.:lol:
Pzdr.

A na ktora chcecie byc? Ja planuje wyjechac 3:00, chcialabym byc na 11:00 tamtego czasu (10:00 naszego).

Posted

Nie robiłam tego typu obliczeń.
Na pewno muszć być w sekretariacie wystawy (opłacenie zgłoszeń) przed sędziowaniem. Po drodze muszę kupić euraski, bo nie zdążyłam.
No i jeden postój na tankowanie przed granicą, siku psiowe i ludzkie...
Pzdr.