Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja slyszalam ze te hale podobno sa fajne:) Moj ring takze za duzy sie nie wydaje..ale zobaczymy w rzeczywistosci..najbardziej mnie marwti droga..tyle godzin w podrozy:roll: az sie odechciewa

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

flashka-g napisał(a):
ja slyszalam ze te hale podobno sa fajne:) Moj ring takze za duzy sie nie wydaje..ale zobaczymy w rzeczywistosci..najbardziej mnie marwti droga..tyle godzin w podrozy:roll: az sie odechciewa

a klimatyzacja jest????

Posted

Cholerka - a co ja mam zrobic?? Oprócz CACIB-owej mam jeszcze dwie - klubowe - a potwierdzenia dotąd nie mam :placz: - poradzcie coś - czy mam dzwonić do Nich??Nawet nie wiem gdzie te klubowe:roll:

Pozdrawiam.

Posted

Diamant napisał(a):
Cholerka - a co ja mam zrobic?? Oprócz CACIB-owej mam jeszcze dwie - klubowe - a potwierdzenia dotąd nie mam :placz: - poradzcie coś - czy mam dzwonić do Nich??Nawet nie wiem gdzie te klubowe:roll:

Z tego co wiem Litwini wysylaja potwierdzenie tylko na wystawy miedzynarodowe.
Co do wystawy cacibowej, to mozesz poszukac swojego nazwiska na opublikowanej na ich stronie liscie wystawcow.
Potwierdzenie z cacibowej przyszlo np. do mnie dzisiaj, wiec jeszcze jest czas.
Jesli odnajdzies siebie na liscie wystawcow na cacib a dokumenty na klubowki wysylalas razem z dokumentami na cacib, na Twoim miejscu bym sie nie martwila.

Posted

Zeliika napisał(a):
Z tego co wiem Litwini wysylaja potwierdzenie tylko na wystawy miedzynarodowe.
Co do wystawy cacibowej, to mozesz poszukac swojego nazwiska na opublikowanej na ich stronie liscie wystawcow.
Potwierdzenie z cacibowej przyszlo np. do mnie dzisiaj, wiec jeszcze jest czas.
Jesli odnajdzies siebie na liscie wystawcow na cacib a dokumenty na klubowki wysylalas razem z dokumentami na cacib, na Twoim miejscu bym sie nie martwila.

Ok jest moje nazwisko na CACIB-owej ale co jeśli chodzi o klubówki??
Dostałam maila że mnie i znajomego przyjeli ale nie mam pojęcia gdzie te wystawy są :roll: (chodzi o klubowe) a mam w ciągu jednego dnia 2 klubowe - cholera chyba zuciłam się na zbyt "głęboką wode" jeśli chodzi o te wystawy :-(

Pozdrawiam.

Posted

Wszystko jest na ich stronie, podobnie jak u nas wchodzisz w wystawy i w info dotyczące tej, ktora Ciebie interesuje.
My też już dostaliśmy zgłoszenie.

Mam pytanie do bardziej doświadczonych, a właściwie kilka pytań.

1. Czy da rade wejśc z psem niezgłoszonym, ale za to z kompletem dokumentow? Nie mam co zrobic z psem :(

2. Przez ktore przejscie graniczne najlepiej przejeżdżac, i czy są one czynne całą dobę?

3. Może ktoś pokusi się o wytłumaczenie jak dojechac na wystawę...

Posted

beluszka napisał(a):
Wszystko jest na ich stronie, podobnie jak u nas wchodzisz w wystawy i w info dotyczące tej, ktora Ciebie interesuje.
My też już dostaliśmy zgłoszenie.

Mam pytanie do bardziej doświadczonych, a właściwie kilka pytań.

1. Czy da rade wejśc z psem niezgłoszonym, ale za to z kompletem dokumentow? Nie mam co zrobic z psem :(

Da sie, widzialam takie przypadi w marcu, ale jak to zrobic nie wiem, tj. nie wiem, czy da sie wejsc legalnie.

Posted

NIEAKTUALNE

Jest jeszcze miejsce dla jednej osoby z psem w busie jadącym do Vilna z Warszawy. Wyjazd w pt. o 22. Koszt 250 zl. Powrót w sobotę po wystawie.
Jeśli jest ktoś chętny, niech dzwoni 0-504-235-163.

Posted

Hotel załatwiony - wystawy potwierdzone (klubowe też) - hehehehhe chyba za często do Nich dzwoniłam bo po dzisiejszym telefonie wiedzieli już o co chodzi :oops: Moje psiaki przyjete na 3 wystawki - oj niezły maraton mnie czeka :evil_lol: ciekawe jak dam rade ....ale się będe martwić w czasie wystawy...wyjazd w czwartek ....jakby ktoś potrzebował pomocy to mnie znajdzie na CACIB-owej przy ringu AST-ów - ja taka ruda ,mała niepozorna....razem z rudumi AST-ami.....:diabloti:

Pozdrawiam.