flashka-g Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ja slyszalam ze te hale podobno sa fajne:) Moj ring takze za duzy sie nie wydaje..ale zobaczymy w rzeczywistosci..najbardziej mnie marwti droga..tyle godzin w podrozy:roll: az sie odechciewa Quote
Agappe Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 flashka-g napisał(a):ja slyszalam ze te hale podobno sa fajne:) Moj ring takze za duzy sie nie wydaje..ale zobaczymy w rzeczywistosci..najbardziej mnie marwti droga..tyle godzin w podrozy:roll: az sie odechciewa a klimatyzacja jest???? Quote
flashka-g Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 nie wiem...moja siostra byla w zime to zimno było:lol: w kazdym razie w hali bylo miło. Quote
Zeliika Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Agappe napisał(a):a klimatyzacja jest???? he he he ale moze cos sie zmienilo, jak bylam na wystawie w grudniu, to na terenach targowych trwal generalny remont. Quote
Diamant Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Cholerka - a co ja mam zrobic?? Oprócz CACIB-owej mam jeszcze dwie - klubowe - a potwierdzenia dotąd nie mam :placz: - poradzcie coś - czy mam dzwonić do Nich??Nawet nie wiem gdzie te klubowe:roll: Pozdrawiam. Quote
Zeliika Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Diamant napisał(a):Cholerka - a co ja mam zrobic?? Oprócz CACIB-owej mam jeszcze dwie - klubowe - a potwierdzenia dotąd nie mam :placz: - poradzcie coś - czy mam dzwonić do Nich??Nawet nie wiem gdzie te klubowe:roll: Z tego co wiem Litwini wysylaja potwierdzenie tylko na wystawy miedzynarodowe. Co do wystawy cacibowej, to mozesz poszukac swojego nazwiska na opublikowanej na ich stronie liscie wystawcow. Potwierdzenie z cacibowej przyszlo np. do mnie dzisiaj, wiec jeszcze jest czas. Jesli odnajdzies siebie na liscie wystawcow na cacib a dokumenty na klubowki wysylalas razem z dokumentami na cacib, na Twoim miejscu bym sie nie martwila. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ponieważ dzisiaj otrzymałam potwierdzenie z Wilna, to nie widzę już potrzeby dzwonienia do tamtejszych organizatorów. Tak więc - do zobaczenia na wystawie!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Z tego, co mi wiadomo, to spis wystawców jest na ich stronie... Pzdr. Quote
Diamant Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Zeliika napisał(a):Z tego co wiem Litwini wysylaja potwierdzenie tylko na wystawy miedzynarodowe. Co do wystawy cacibowej, to mozesz poszukac swojego nazwiska na opublikowanej na ich stronie liscie wystawcow. Potwierdzenie z cacibowej przyszlo np. do mnie dzisiaj, wiec jeszcze jest czas. Jesli odnajdzies siebie na liscie wystawcow na cacib a dokumenty na klubowki wysylalas razem z dokumentami na cacib, na Twoim miejscu bym sie nie martwila. Ok jest moje nazwisko na CACIB-owej ale co jeśli chodzi o klubówki?? Dostałam maila że mnie i znajomego przyjeli ale nie mam pojęcia gdzie te wystawy są :roll: (chodzi o klubowe) a mam w ciągu jednego dnia 2 klubowe - cholera chyba zuciłam się na zbyt "głęboką wode" jeśli chodzi o te wystawy :-( Pozdrawiam. Quote
beluszka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Wszystko jest na ich stronie, podobnie jak u nas wchodzisz w wystawy i w info dotyczące tej, ktora Ciebie interesuje. My też już dostaliśmy zgłoszenie. Mam pytanie do bardziej doświadczonych, a właściwie kilka pytań. 1. Czy da rade wejśc z psem niezgłoszonym, ale za to z kompletem dokumentow? Nie mam co zrobic z psem :( 2. Przez ktore przejscie graniczne najlepiej przejeżdżac, i czy są one czynne całą dobę? 3. Może ktoś pokusi się o wytłumaczenie jak dojechac na wystawę... Quote
SuperGosia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 beluszka napisał(a):Wszystko jest na ich stronie, podobnie jak u nas wchodzisz w wystawy i w info dotyczące tej, ktora Ciebie interesuje. My też już dostaliśmy zgłoszenie. Mam pytanie do bardziej doświadczonych, a właściwie kilka pytań. 1. Czy da rade wejśc z psem niezgłoszonym, ale za to z kompletem dokumentow? Nie mam co zrobic z psem :( Da sie, widzialam takie przypadi w marcu, ale jak to zrobic nie wiem, tj. nie wiem, czy da sie wejsc legalnie. Quote
beluszka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Pewnie, że legalnie, na litośc, bo przecież psa w samochodzie nie zostawię :mad: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Raz wejdź z jednym, a potem wróć po drugiego (na to samo potwierdzenie). Pzdr. Quote
Daisunia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 mozna prosic o stronke zwiazku kynologicznego na litwie ? Quote
SuperGosia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 NIEAKTUALNE Jest jeszcze miejsce dla jednej osoby z psem w busie jadącym do Vilna z Warszawy. Wyjazd w pt. o 22. Koszt 250 zl. Powrót w sobotę po wystawie. Jeśli jest ktoś chętny, niech dzwoni 0-504-235-163. Quote
Daisunia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 DużyCP napisał(a):http://www.kinologija.lt/indexen.php dzieki wielkie ;) Quote
Diamant Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Hotel załatwiony - wystawy potwierdzone (klubowe też) - hehehehhe chyba za często do Nich dzwoniłam bo po dzisiejszym telefonie wiedzieli już o co chodzi :oops: Moje psiaki przyjete na 3 wystawki - oj niezły maraton mnie czeka :evil_lol: ciekawe jak dam rade ....ale się będe martwić w czasie wystawy...wyjazd w czwartek ....jakby ktoś potrzebował pomocy to mnie znajdzie na CACIB-owej przy ringu AST-ów - ja taka ruda ,mała niepozorna....razem z rudumi AST-ami.....:diabloti: Pozdrawiam. Quote
Martyna Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ja dzisiaj tez dostalam potwierdzenia i mam nadzieje, ze do zobaczenia :D Quote
Diamant Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Powiedzcie tak szybko czy musze mieć aktualną pieczątke od Weta w paszporcie o stanie zdrowia psiaka?? Pozdrawiam. Quote
Zeliika Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Diamant napisał(a):Powiedzcie tak szybko czy musze mieć aktualną pieczątke od Weta w paszporcie o stanie zdrowia psiaka?? Pozdrawiam. Nie, nie musisz. Quote
Diamant Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Zeliika napisał(a):Nie, nie musisz. Wielkie dzięki za odpowiedz - to ja już zmykam bedzie okazja troche pozwiedzać Wilno. pozdrawiam. Quote
Recommended Posts