Zeliika Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Myślę, że białe bluzki wystarczą, co? pzdr. Taki ciuch na pewno kazdy znajdzie w swojej szafie. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Też mi się tak wydaje i dlatego takie rozwiązanie zaproponowałam. pzdr. Quote
flashka-g Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 ale jeszcze jakie białe:P ja np. białego nie nosze cos ostatnio;) t- shirty czy jakies bez rekawniki??? Quote
Asiaczek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 flashka-g napisał(a):ale jeszcze jakie białe:P ja np. białego nie nosze cos ostatnio;) t- shirty czy jakies bez rekawniki??? Flaszi - jak Ci będzie wygodnie. Chociaż może jakaś bluzeczka z krótkim rękawkiem? Pzdr. Quote
SuperGosia Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 NIEAKTUALNE Pytanie i prośba. Poszukiwana jest osoba, która moglaby dowieźć do Vilna (5.08) szczenię rasy cotton de tullear. Szczenię jechaloby w transporterku, ma paszport i wszystkie szczepienia. Na miejscu odebralyby go nowe wlaścicielki, które tego dnia będą na wystawie. Hodowca pokryje koszty transportu zwierzaka. Sprawa pilna. Kontakt: dagnasta@wp.pl Acha, piesek ma 4 miesiące. Quote
Agappe Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 hmm dostaliście już jakieś potwierdzenia?????:roll: :roll: Quote
Zeliika Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Agappe napisał(a):hmm dostaliście już jakieś potwierdzenia?????:roll: :roll: Nie, ale jeszcze sie nie martwie. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='SuperGosia']Pytanie i prośba. Poszukiwana jest osoba, która moglaby dowieźć do Vilna (5.08) szczenię rasy cotton de tullear. Szczenię jechaloby w transporterku, ma paszport i wszystkie szczepienia. Na miejscu odebralyby go nowe wlaścicielki, które tego dnia będą na wystawie. Hodowca pokryje koszty transportu zwierzaka. Sprawa pilna. Kontakt: dagnasta@wp.pl Acha, piesek ma 4 miesiące. SuperGosia - dostałaś mojego maila? Może Wasz skład zająłby się transportem tego malucha? pzdr. Quote
Agappe Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 ja mam jeszce jedno pytanie organizacyjne.. w jakim miejscu odbywa sie wystawa?? na hali? na stadionie? pod jakimś namiotem?? jak wygląda sprawa cienia??? Quote
Asiaczek Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 W nadchodzącym tygodniu będe dzwoniła do wilna i powinnam się czegoś dowiedzieć nt. godzin sedziowania, miejsca wystawy itp. Na pewno dam znać na DGM. pzdr. Quote
beluszka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Jak nazywa się to miejsce, w ktorym będzie wystawa? I jak pytac, po polsku? rosyjsku? angielsku? Quote
Asiaczek Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 aaa11222 napisał(a):Litexpo.Wystawowy kompleks Bardzo dziękujemy za wszystkie informacje! Do zobaczenia na wystawie! Pzdr. Quote
beluszka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 A vczy ktoś da radę rozszyfrowac gdzie odbywa się klubowa VIII grupy? W tym samym miejscu czy nie? Quote
Agappe Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 a jak wygląda sprawa cienia??? będa jakies namioty wystawione?? czy trzeba sie przygotować na ugotowanie??? Quote
Agappe Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 haaa dostałam potwierdzenie!!!! i wygląda na to, ze wystawa jest na hali!!!! :))))) tylko nasz ring wydaje sie jakis mikroskopiljny :((( Quote
Agappe Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 układ ringów: a ring akit to nr 1!! :( chyba zapomnieli, że na tym ringu też umieścili duże rasy :/ Quote
Zeliika Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Agappe napisał(a):układ ringów: a ring akit to nr 1!! :( chyba zapomnieli, że na tym ringu też umieścili duże rasy :/ Nasz ring (13) rowniez wyglada na malutki ... Quote
Recommended Posts