Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JustynaJK']http://www.zkwpbytom.pl/pic/kraj10/DSC01452.JPG

O widzę ,ze Bartek juz wrzucił moje fotki :)
W przyszłym tygodniu na stronie związkowej będzie cała fotogaleria z wystawy - prawie wszystkie psy biorące udział w finałach - zaczynając od BiS Baby az do końca finałów oraz fotki z ringów :)

AniuDark! Mam bardzo fajne fotki Twojego "szczekacza " uroczy jest ,a ta jego energia jest rozbrajająca :)

Posted

Lazarus napisał(a):
czy o te 2 fot z BOG i BIs mam pytac ZKwP Bytom czy autora? - rozumie ze to Twoje Resuruss. chcialabym je dac na strone nasza na pamiatke.

Tak zdjęcia są mojego autorstwa .Myśle ,że bez problemu można je wykorzystać na stronie - tylko prosiłabym o podpisanie ,ze to są foteczki ze strony oddziału.
Pozdrawiam .

Posted

[quote name='resuruss']O widzę ,ze Bartek juz wrzucił moje fotki :)
W przyszłym tygodniu na stronie związkowej będzie cała fotogaleria z wystawy - prawie wszystkie psy biorące udział w finałach - zaczynając od BiS Baby az do końca finałów oraz fotki z ringów :)

AniuDark! Mam bardzo fajne fotki Twojego "szczekacza " uroczy jest ,a ta jego energia jest rozbrajająca :)
Dzięki za piękną fotorelację :D Jest na co popatrzeć i wracają wspomnienia.

Dziękuję i jeśli można, to poprosiłabym o fotki na mejla: cynamonowo@gmail.com
Szczekacz rozbraja każdego, sędziów też, ale momentami jego energia z niego kipi jak ze wściekłego wulkanu (ja podziwiam sędziów, którzy znoszą jego szczekliwość i nadentuzjazm - jak do tej pory tylko jeden nie wytrzymał i powiedział prosto z serca, co o tym jego nieustannym "hauhauhau!" myśli ;) ) i często mamy po zawodach, hihihi. Fajnie, że w Bytomiu się udało, tym bardziej, że jego hobby jest inna dziedzina psio-ludzkiego świata (ale nie możemy się w niej profesjonalnie spełnić :( ) - dogoterapia (wszystkie ludziska wytulone przez psa, wszystkie dziecięce buźki umyte itp.:) - taki wieczny pieszczoch zawsze skory do zabawy). Jeszcze raz dzięki :)
Pozwól, że foteczkę z bytomskiego oddziału sobie pożyczę na jakiś czas ;)

• 1 month later...
Posted

Nikon napisał(a):
Jaki pies wygrał BIS na sobotniej Krajowej Wystawie Retrieverów BYTOM 22.05.2010 ?

Whizzbang's MEXICAN AFTERBURNER - flat coated retriever :lol:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='resuruss']Na stronie oddziału jest dawno obiecany album ze zdjęciami z wystawy

http://www.zkwpbytom.pl/pic/KWPR2010Album/index.html

Serdecznie zapraszam i przepraszam ,ze tak długo to trwało :oops:.
Wszystkie zdjęcia są mojego autorstwa ,więc jakby były komuś potrzebne proszę się raczyć ,ale prosze o podpisanie zdjęć moim nickiem .

[FONT=MS Shell Dlg 2]Dziękuję. Z pewnością coś wybiorę (i podpiszę) a zwłaszcza zdjęcia w ruchu - w końcu moje psisko ma porządne zdjęcia w ruchu - dzięki stokrotne!!![/FONT]