Blood Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 :multi:Dzin ma 4 mies .Jest zaszczepiony na wscieklizne jest miły radosny zadbany-typowy szczeniaczek;);) O pomoc zwrócił sie kolega ktorego znajoma poprosila o pomoc a ze on wie ze pomagam to napisal:roll::roll: Znajoma cierpi z tego powodu ale musi oddac malego ..na poczatku bylo ok ale niedawno pokazala sie alergia dziecka na psa...chlopczyk sie dusi itd...a Jest coraz gorzej nie chce oddac pieska do schronu ale po swietach juz musi pieska oddac z obawy o dziecko... Dzin wychowywal sie przy chlopczyku wiec swietnie sprawi sie dla rodziny z malym dzieckiem chodzi ladnie na smyczy nie brudzi w domu Akceptuje inne psy i koty... Piesek bedzie maly...A tu wklejam fotki:loveu::loveu::loveu::loveu: Potrzebny DT a najlepiej DS Piesek jest na alegratka... Quote
dineh Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 na pewno ktoś się znajdzie !! nie trać nadziei :) a ogłoszony jest?? Quote
Blood Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 naraie na alegratka i tak dopytuje ale jak znajde czas to jeszcze gdzies pooglaszam... Quote
dineh Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 będzie dobrze psiak śliczny domek znajdzie :)....ja czasem będe podnosiła :)...i oczywiście kciuki trzymam ogłoszenia będą wiec nie będzie źle ..może trzeba też inne cioteczki ściągnąć czym więcej ludzi tym większa pomoc;) Quote
Blood Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Hop hop potrzeby chociaz DT do czsu znalezienia domku!!!;) Quote
shishka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 i do góry:) Ja najwięcej chętnych na szczeniorki znalazłam na allegro Quote
dineh Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Blood a dodałaś go na ten wątek ->http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-OGLOSZENIA-POTRZEBNE ?? Quote
Blood Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 nie ale dziekuje dodam jak chwilke znajde;) Quote
dineh Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 to tylko mała sugestia;)...brak czasu zrozumiały w stu procentach :)... Quote
MartynaP Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 jak by byly lepsze fotki to napewno ktos go zauwazy.Dobre fotki to podstawa ;) Quote
Blood Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 no sama nie mam niestety jeszcze dostepu do pieska;( a tez jest strasznie ruchliwy i zrobic zdj to cud...jak internet przestanie wariowac to wstawie te co jeszcze dostalam Quote
Recommended Posts