Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

talut napisał(a):
pszym, a ile kosztowałaby taka klatka dla beagla? :)

Różnice nie są duże, pewnie około 90-100 E. + przesyłka.. Ja na razie nie sprowadziłem mniejszych niż 42"...

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AiMiN to się pisze na tą mniejszą od Twojej
szkoda, ze sie nie spotkałysmy... podeszłam do ringu a chowki były juz dawno :(

czyli to będzie około 270-300zł ?? ;)

Posted

Ja mam klatke Portable Pet Home - wlasnie materiałowa, polecam w takie rzeczy zaopatrywać sie za wschodnia granica na wystawach, mozna sie potargować:lol: Jest nieco wieksza niż dla beagle, zapłacilam 210zł - w Polsce widzialam kiedys identyczne dostepne za 400zł. Miałam i mam nadal dla porównania metalowe i plastikowe...ale ta klatka jest zdecydowanie najpraktyczniejsza i najbardziej poręczna, gorąco polecam. Jedna przeszkoda, iż nie zastapi stołu trymerskiego.

• 1 month later...
Posted

Polna napisał(a):
czyli jednak metalową ?
juz sama nie wiem ;(

Diana masz moze klatkę pozyczyc od 3-8.07 ?

Tu nie chodzi o wszystkie tego typu klatki tylko akurat tą konkretną którą sprzedaje hod.Sentinel. Ja nie mam klateczki więc Ci nie porzyczę...:roll:

Posted

Diana14 napisał(a):
Już wczesniej było pisane, ze te klatki są bardzo nietrwałe bo ich szkielet jest z kruchego włukna szklanego. Sama znam pare osób którym te klateczki szybko się zniszczyły...

ja mam obie i metalową i tą szmacianą i fakt szybko się powyginał szkielet
ale nie ma to jak "pomysłowy Dobromir" i powszywałam dodatkowo kijki z bambusa i trzyma sie :lol:

Posted

Diana14 napisał(a):
Tu nie chodzi o wszystkie tego typu klatki tylko akurat tą konkretną którą sprzedaje hod.Sentinel. Ja nie mam klateczki więc Ci nie porzyczę...:roll:

Rozumiem :) Niestety nie wiem skąd mozna jeszcze zamówic materiałowe klatki w PL

• 1 month later...
Posted

Czy ktoś jest nadal zainteresowany kennelem ?:lol: Dość duzym rozmiar 5 golden, seter badź labrador itp
zainteresowanych prosze na PW ! Jestuywany ale w bardzo dobrym stanie! i tani :)

Posted

karla, byłam na stronie firmy PETMATE. Taka klatka, jak dla mojego psa kosztuje 62 dolary. Ciekawa jestem, czy realizują sprzedaż wysyłkową i ile kosztowałaby taka przesyłka. Może byłabyś zainteresowana wspólnym zakupem (dwie klatki w jednej przesyłce)?

Mogę do nich napisać w tej sprawie.

• 6 months later...
Posted

a ja mam dla mojego niuńka namiot - może to nieprofesjonalne, ale tanie, małe po złożeniu, a po rozłożeniu duże , i rozstawiam po halówkach, ma pręciki i się trzyma, wwalam tam jeszcze bambetle, a jak wystawa daleko, to jeszcze męża zamykam z psem i sobie chrapią, myślałam o kupnie takiej klatki materiałowej, ale na razie, to wolę wydać 300 zł na wystawę niż na klatkę, a namiot kosztował 20 zł i się sprawdza, nawet w upały, bo ma wywietrzniki i siatki po bokach coś w rodzaju okienek