Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na berlinskiej wystawie duze namioty SOF KRATE widzialam w cenie 77 i 79 Euro.
Kupilam moim psom jeden duzy i uwazam, ze jest super! Wczoraj rozlozylam go w mieszkaniu i ku mojemu zdziwieniu zobaczylam tam potem dwa spiace psy i trzy koty :lol: Polecam!

Posted

aneta...i..bouvier napisał(a):
niew eim ile wazy ale wydaje mi sie nieco lzejsze od klatki i poreczniejsze ale moze mi sie tylko wydaje??

Anetko, klatki standardowej (metalowej) sama nie wezmę a tę o której mowa bez problemów, jest dużo łatwiejsza do noszenia:)

Posted

BabyCakes napisał(a):
Na wystawie w Berlinie byly duzo tansze niz w sklepie internetowym.

Wiem, bo kupilam na tej wystawie duzy namiot-klatkę na dwa psy za 77 Euro. Mozna bylo zaplacic na miejscu kartą :) Zdjęli mi z karty 318 zł. Z zakupu jestem bardzo zadowolona.

Posted

AiMiN napisał(a):
Wiem, bo kupilam na tej wystawie duzy namiot-klatkę na dwa psy za 77 Euro. Mozna bylo zaplacic na miejscu kartą :) Zdjęli mi z karty 318 zł. Z zakupu jestem bardzo zadowolona.

a jakie ma wymiary ;) ?

Posted

Na pewno na wiekszych wystawach sa stoiska wystawowe gdzie mozna takie opaski nabyc. Sa to stoiska z kosmetykami, ringowkami i inymi duperelkami. Na pewno sa wlosi ktorzy wlasnie takie opaski sprzedaja, sa na duzych wystawach w Austrii, Slowacji. Cena to chyba ok 5 euro.

Posted

AiMiN napisał(a):
Bardzo dziekuje za te informacje. Na razie radze sobie z pomoca agrawek. Bede sie baczniej przygladac stoiskom wystawowym :lol:

Asia.... nie ładnie tak się na "swoim" forum nie pochwalić :mad:

Za ile kupiłaś to cudeńko? :lol:

Posted

juz miałam troche kasy odłozone i co ? skasowali mnie za psa w tramwaju, bo na kolanach nie siedział :|
szkoda słów :(

mam nadzieje ze do tego 21.05 uda mi się uzbierać