andzia69 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 jestem...poczytam...Furciaczek...ty si ciesz, ze cc-tów jest parę sztuk....nie to co bullowatych:(:( Quote
Ra_dunia Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 jestem i ja... ale poczytam troszku później. Quote
furciaczek Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Chlopaki maja narazie tylko allegro, z reszta ogloszen zaczekamy od chwili gdy bedziemy mieli wiecej informacji o zachowaniu. Quote
aldira Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 jest jakies zainteresowanie tymi pieskami? sa piekne potrzebuja wybiegac sie do woli..... z kims kto bedzie ich ostoja... Quote
furciaczek Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Ciekawa jestem jak sie Torcio zachowuje w hotelu, moze jutro beda jakies nowe wiesci. Quote
furciaczek Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ogarne sie ze wszystkim i bede dzwonic, dzisiaj Lordzio ma jechac do nowego domku. Dowiem sie tez na kiedy planowana jest przeprowadzka Nerona ze schronu do hotelu :) Quote
Kago Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Sprawy zawodowe nowej Pani Lorda uległy zmianie i chłopak do domu jedzie dopiero jutro. W zw. z tym Neron do hotelu przyjedzie w środę, bo ja się inaczej ie wyrobię:( Dzisiaj pojadę tylko chłopaków wyspacerować. W piątek było extra. Toro nie ciągnie na smyczy. Jest zupełnie nieagresywny w stosunku do szczekaczy za płotami. I takie śmieszne małe , które do nas podbiegło też zlekceważył. Niestety na noc musiał być zamykany w kojcu bez dostępu do wybiegu, bo wspinał się po siatce, ale poza tym extra gość. Ucieszył się bardzo jak przyjechałam i już się zaprzyjaźniliśmy. Quote
furciaczek Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Dzisiaj zasiade powoli do ogloszen Torciowych, jest jedna Pani zainteresowana adopcja. Szuka psa do strozowania, kojec itd Zadzwonie do niej i pogadam, zapytam dokladnie jakie warunki bytowania i czy poza micha pies bedzie mial jakies spacerki czy kontakt z czlowiekiem. Z tego co Kasia mowila to on taki miziasty, bardzo kontaktowy i chyba troche zal by mi bylo dawac go gdzies gdzie bedzie mial niewielki kontakt z opiekunami...no nie wiem, musze z babeczka dokladnie pogadac i dowiedziec sie czego oczekuje i jak to ma wszystko wygladac. Zawsze mozna podeslac psa w przypadku ktorego tylko taka adopcja wchodzi w gre ;) Quote
majqa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Szkoda Torcia do kojca, krótka sierść i poniekąd mniejsza bliskość z człowiekiem. Seee tak głośno myślę. Quote
vena&vivi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Jak piszecie, że to miziasty pies to szkoda do kojca. Choć poczekajmy jak Pani w rozmowie wypadnie. Quote
furciaczek Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Gdyby mial zapewnione spacery, zabawe, kontakt z czlowiekiem nie ograniczajacy sie do nasypania jedzonka, ocieplana, odpowiednia bude...mozna by sie zastanowic, ale Pani musialby sprawic naprawde mega pozytywne wrazenie, na chwile obecna podchodze dosc sceptycznie ;) Nie zapominajmy ze CCty to psy strozujace ktore swietnie sie tej roli czuja i sprawdzaja wiec skreslac Pani na samym poczatku nie bedziemy ;) Choc wiadomo trzeba brac pod uwage predyspozycje danego psa. Zadzwonie tam jutro, wypytam dokladnie. Jak cos to pomozecie mi szukac psa ktory bez zadnych problemow bedzie mogl w takich warunkach mieszkac. Quote
Ra_dunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Najważniejsze jest, żeby pies po prostu nie został zamknięty w kojcu i tyle. Na pewno trzeba by dom pod tym względem prześwietlić i zinwigilować ;) Quote
Recommended Posts